Opublikowano 21 września 20186 l Aż wielki Gonzalo Higuain był potrzebny, żeby pokonać to Dundelunde.
Opublikowano 21 września 20186 l ten mecz chelsea wczoraj XD to studio polsatu XD ta analiza kolesia, chyba jakis czech albo slowak. Nawet zabawnie sie go sluchalo. Te trybuny xd ulance z piwami w puszkach i transarent MACEDONIA IS ONE AND IS HERE swietne zawody szkoda tylko ze zrobili salaha na pedro Edytowane 21 września 20186 l przez hav7n
Opublikowano 14 lutego 20196 l Szukam komu dzisiaj Piątek będzie robił pif paf, a tu o takie coś https://www.livescore.com/soccer/europa-league/group-f/ xDDD Jak jakaś legia, no ale jednak trochę lepiej, bo nad Dudelange.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Prawie warto było wymyślić te całe rozgrywki, żebyśmy dostali MEMY po porażce Arsenalu Londyn na Białorusi.
Opublikowano 7 marca 20196 l no ja też nie oglądałem, ale czerwona kartka i greka i wpierdziel od jakiejś drużyny z Francji to trochę słabo.... :\ edyta:nowa strona więc prawda Edytowane 7 marca 20196 l przez Kaczi
Opublikowano 7 marca 20196 l zaraz pewnie Ogór wyjaśni mnie że Rennes wcale nie takie słabo i chooj ....