Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Na pustą może by trafił.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 427,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Michał Pol na streamie po meczu: "Mesut Ozil to taki Bale Arsenalu, tylko zamiast golfa ma Fortnite. Gry to zło."

Cała prawda, całą dobę. :banderas:

Opublikowano

Ozil to jest najbardziej uzależniony od beniza Erdogana

Opublikowano

Idealne rozstrzygnięcie finału :D Chelsea zasłużenie pyknęła dzisiaj Arsenal, Hazard w świetnym stylu pożegnał się z "The Blues". Szkoda, bo bez - w kontekście transferowego bana - ta drużyna będzie zdecydowanie słabsza, bez względu na to ile za niego wezmą. 

Opublikowano

Z ciekawostek Pedro został najbardziej utytułowanym zawodnikiem w historii

—World Cup
—European Championship
—Champions League
—Europa League
—UEFA Super Cup
—Club World Cup

Opublikowano

Kovacić z kolei wygrał 4 raz z rzędu europejskie rozgrywki 

Opublikowano

W sensie? Superpucharu w tym nie liczę, to są mecze o małym znaczeniu, no chyba, że jesteś piłkarzem Atletico Madryt :potter:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Uśmiechniety Sarri <3 Jak ci debile w zarządzie go zwolnią to ja nie wiem co oni tam mają w łbie.

Opublikowano

jakby ktoś się pytał to dupka nadal boli 

pub.jpg

Fajna sprawa była, bo w pubie którym byłem były dwie sale jedna była dla kibiców Chelsea druga obok za ścianą dla Arsenalu. Wszyscy razem siedzieli bez spiny i żadnej boruty 

Edytowane przez Kaczi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Legia Warszawa zagra ze zwycięzcą pary US Sant Julia - Europa FC, a Cracovia spotka się w dwumeczu z DAC 1904 Dunajska Streda. Lechia dopiero w kolejnym losowaniu będzie brała udział.

Opublikowano

Europa FC brzmi jak jakiś zespół złożony z uczestników Eurowizji.

Opublikowano
10 godzin temu, Butt napisał:

Europa FC brzmi jak jakiś zespół złożony z uczestników Eurowizji.

Gibraltar to nie są leszcze Stefan.

Opublikowano

A Roma z kimś z pary Debreceni VSC - FK Kukesi. lol

• 4 tygodnie później...