Opublikowano 29 maja 20195 l Michał Pol na streamie po meczu: "Mesut Ozil to taki Bale Arsenalu, tylko zamiast golfa ma Fortnite. Gry to zło." Cała prawda, całą dobę.
Opublikowano 30 maja 20195 l Idealne rozstrzygnięcie finału Chelsea zasłużenie pyknęła dzisiaj Arsenal, Hazard w świetnym stylu pożegnał się z "The Blues". Szkoda, bo bez - w kontekście transferowego bana - ta drużyna będzie zdecydowanie słabsza, bez względu na to ile za niego wezmą.
Opublikowano 30 maja 20195 l Z ciekawostek Pedro został najbardziej utytułowanym zawodnikiem w historii —World Cup —European Championship —Champions League —Europa League —UEFA Super Cup —Club World Cup
Opublikowano 30 maja 20195 l W sensie? Superpucharu w tym nie liczę, to są mecze o małym znaczeniu, no chyba, że jesteś piłkarzem Atletico Madryt Edytowane 30 maja 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 30 maja 20195 l Chelsea z pucharem . Puchar Curakao w wersji europejskiej . Żyru ładna brameczka .
Opublikowano 30 maja 20195 l Uśmiechniety Sarri <3 Jak ci debile w zarządzie go zwolnią to ja nie wiem co oni tam mają w łbie.
Opublikowano 30 maja 20195 l jakby ktoś się pytał to dupka nadal boli Fajna sprawa była, bo w pubie którym byłem były dwie sale jedna była dla kibiców Chelsea druga obok za ścianą dla Arsenalu. Wszyscy razem siedzieli bez spiny i żadnej boruty Edytowane 30 maja 20195 l przez Kaczi
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Legia Warszawa zagra ze zwycięzcą pary US Sant Julia - Europa FC, a Cracovia spotka się w dwumeczu z DAC 1904 Dunajska Streda. Lechia dopiero w kolejnym losowaniu będzie brała udział.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l 10 godzin temu, Butt napisał: Europa FC brzmi jak jakiś zespół złożony z uczestników Eurowizji. Gibraltar to nie są leszcze Stefan.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Lecha będzie grać w drugiej rundzie z kimś z pary Fc Inter Turku - Broenby IF