Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano

Spartak ogrywa Napoli, czyli jutro po porażce z Leicester Legia spada na ostatnie miejsce, a juz w sumie miala mieć pewna chociaż lige konferencji :kaz:

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 427,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Legia tego nie zrobi, oni nie dźwigną konferencji i ligi na raz, chyba że spadną, ale powalczą w pucharach coby hajsy zgranąć :potter:

Opublikowano

Czyli co , w sumie najchujowszy mozliwy scenariusz? 

Tylko wygrana ze spartakiem cos da. Co zabawne rownie dobrze co lige konferencji taka wygrana moze dac awans dalej w LE :pawel:

Ale trzymajmy sie bardziej prawdopodobnych wydarzen czyli skupieniu sie na ekstraklasie.

No patrzac na tabele wstydu napewno nie bedzie, ale niesmak i to spory pozostanie :/

Opublikowano

Wstydu nie będzie? Przecież w niedzielę Jaga zrobi to samo co Górnik i będzie 8 czyli rekordowa porażka z rzędu. 7 to już jest wstyd, ale pobicie rekordu raczej jest czymś więcej niż tylko wstyd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 26.11.2021 o 13:08, PiPoLiNiO napisał:

Wstydu nie będzie? Przecież w niedzielę Jaga zrobi to samo co Górnik i będzie 8 czyli rekordowa porażka z rzędu. 7 to już jest wstyd, ale pobicie rekordu raczej jest czymś więcej niż tylko wstyd.

Chlopie ja mowilem o lidze europy. Co mnie ekstraklasa obchodzi. Kto sie nia wogole interesuje?

Opublikowano

Hahahahahahabha

Jacy to są nieudacznicy i frajerzy hahahahahaja

Opublikowano

No ten karny to byla taka truskaweczka na torcie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ferran mógł mieć dziś spokojnie ze trzy bramki, a tak jest tylko 1:1 :[