Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 464,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

bluza moze byc, reszta do pieca

Opublikowano

nie wiem gdzie to zapostować, więc daję tu.

kiedyś ktoś szukał tej koszulki na forum, z tego co pamiętam: http://answear.com/76011-adidas-originals-t-shirt-bottom.html

jest za 79 zł i jeszcze -20%, co daje 64 zł z darmową przesyłką. na 80% kod działa z tą koszulką i wpisuje się go podczas zamówienia: MZ4. inne fatałaszki też przyzwoite.

Opublikowano

Niestety ale Chmielna zaliczyła u mnie dziś mega wtopę. W piątek rano zamówiłem Jordan Son od Mars (te, które wrzucałem na poprzedniej stronie) i niestety ale dopiero dziś (-.-') dostaję info, że moje zamówienie zostaje anulowane, powód - brak wybranego rozmiaru. Oczywiście wytłumaczyli się tym, że system wolno się aktualizuje i w momencie zamówienia oni tego modelu w wybranym przeze mnie rozmiarze już nie posiadali mimo informacji na stronie, że są dostępne. Ja potrafię zrozumieć wszystko, ale mieli dosłownie cały piątek i połowę soboty na poinformowanie mnie o tym. Dowiaduję się dopiero w poniedziałek o godz. 16tej :/ trochę nie fajnie z ich strony...

Opublikowano

Dobra Son of Mars zamówione po raz drugi tym razem w innej wersji kolorystycznej (Club Purple) <ok>

jordan-son-of-mars-white-purple.jpg

Opublikowano

Dobra Son of Mars zamówione po raz drugi tym razem w innej wersji kolorystycznej (Club Purple) <ok>

jordan-son-of-mars-white-purple.jpg

Grasz w kosza?

Opublikowano

analog_clothing_t_shirt_stefan_cow_slim_fit.jpg

39 zl ... :woot:

gdzie?

To chyba byla jedna sztuka..na allegro ;]

Opublikowano

Firma to Analog.. model Stefana Janoskiego...w google wklepiesz stefan cow i zawsze cos znajdziesz :turned: