Opublikowano 14 września 200816 l Autor Kojarzą mi się z trampkami, ogólnie mają krój bucików, których parę mam w szafie, dobrze się w nich chodzi, ale raczej pasują do wąskich portków, bo te minimalnie szersze wpadają pod podeszwę. Ile? i czy za parę, czy za sztukę?
Opublikowano 14 września 200816 l W reserved widzieliście te kurtki skórzane, czarne po 430zł? Ja pier*olę, nigdy nie byłem przekonany do takich kurtek, ale ten kołnierz i ściągacze przy dłoniach i w pasie mi się spodobały, przymierzyłem i mi to odpowiadało. Jak nie widzieliście to zwróćcie uwagę, fajna kurtka, jak nic nie znajdę podczas polowania na jakąś w miarę ciepłą i elegancką kurtkę (chodzi o materiałową, taką co się do garniaków nosi, kurtek zimowych mam od zaje.ania, więc dla odmiany chcę coś takiego nabyć) to nabędę tą skórę, do której dokupię dresy i buty, które poleca pieczara o, podjade zobaczyc, bo czaje sie, zeby na zime jakaś sobie kupic (widzialem przeza,(pipi)ista w Scotch&Soda, ale siana brak - 600 zł, a to i tak chyba jakis stary model, bo promocja byla ;o) :> Nike Blazer. Chyba jednak je kupię... Co sądzicie ? fajne, tym bardziej w przekroju innych pokazanych w tym temacie.
Opublikowano 15 września 200816 l No i kupilem wkoncu jakies Timberlandy http://i10.ebayimg.com/05/i/001/0a/d1/f989_1.JPG Sweet
Opublikowano 15 września 200816 l Mi się podobają. Moga byc, ale to napewno sa blazery? Po mojemu to blazery wygladaja tak:
Opublikowano 15 września 200816 l To okej. Nie zależy mi żeby się wyróżniać Dałem sobie spokój jak ludzie na mnie krzywo patrzeli kiedy miałem jaskrawe zielone i pomarańczowe sznurówki w butach.
Opublikowano 16 września 200816 l Jak dobrze dobrane, to czemu mieliby się dziwnie patrzeć ? Czasem to fajnie wygląda.
Opublikowano 17 września 200816 l Mam zamiar kupić jakieś białe buty, wybór padł na Emerica Heritic 3 Brać, czy hu*jnia?
Opublikowano 17 września 200816 l Białe. FUJ! Łatwo się brudzą [zwłaszcza teraz jak nadejdzie zaawansowana jesień], brzydko wyglądają i nosi je co drugi gimber.
Opublikowano 17 września 200816 l Nigdy nie nosiłem białych. W innych kolorach są tylko zamszowe. Mam zamszowe, ciemne eSy i te to dopiero trudno wyczyścić.
Opublikowano 22 września 200816 l Wpadly mi w oko te buty: http://www.shoes.com/Shop/ProductDetails.aspx?p=EC1107677 Nie takie oklepane jak reszta, do tego ze skory. Poza tym potrzebuje czarnych butow a do tego sklepu znalazlem w necie kupon na $20 off, czyli wyjdzie mi tylko $95