Opublikowano 29 lipca 20159 l Jesteś w stanie kupic buty w ciemno? Zazdroszczę w takim razie:) Nie mam innego wyjścia, w sklepach rozmiar US 14 to rzadkość.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Mam 198 cm wzrostu, a u ludzi powyżej 195 cm istnieje zależność, że długość pyty równa się 2 razy długość stopy.
Opublikowano 29 lipca 20159 l Mam 198 cm wzrostu, a u ludzi powyżej 195 cm istnieje zależność, że długość pyty równa się 2 razy długość stopy. To z majtkami tez masz pewnie problem
Opublikowano 29 lipca 20159 l No właśnie o tym samym pomyślałem, już za późno. Czekam na zasyp prywatnych wiadomości.
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l To jest jakis nowy model,bo ostatnio ich nie widzialem w footlockerze. Dalem za nie ze wkladkami dodatkowo, 149,98 euro. Wiec cena jest ok. Edytowane 2 sierpnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Ma ktoś Fluxy? Ten materiał, z którego są zrobione jest szczelny, czy przemaka i wieje po syrach?
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Ma ktoś Fluxy? Ten materiał, z którego są zrobione jest szczelny, czy przemaka i wieje po syrach? Adidasy ZX Flux ? Poczytaj troche https://www.google.pl/search?q=adidas+zx+flux&biw=1280&bih=689&source=lnms&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAGoVChMIm5uN24aLxwIVwpNyCh01igKT&dpr=1#q=adidas+zx+flux+opinie
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l No chciałem usłyszeć opinie swojaka, też znam google, no ale dzięki. Dowiedziałem się, że to raczej letnie buty. Widziałem dziś całe czarne i bardzo mi się spodobały.
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Ja mam, po syrach mi nie wiało ani razu. Jedyny minus to że pod materiałem jest jeszcze taki jakby materiał ochronny, który się łatwo zdziera. Chodzi o miejsca przy piętach i przy dużym palcu. Z początku może w(pipi)iać, ale teraz już jestem przyzwyczajony i nadal się chodzi w nich mega wygodnie.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l gdzie mogę takie dostać? albo podobne nawet, ktoś wie? W deichmanie lub w lumpie
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji... ADIDAS TERREX SWIFT SOLO http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,291575638.bhtml Buty sa bardzo wygodne, oraz lekkie i przewiewne. Zapewniają komfort, jak żadne z moich dotąd, co zostało sprawdzone na dniach w upałach do 38 stopni . Polecam.. Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez MEVEK