Opublikowano 27 czerwca 200915 l jedynie adidasy stabil 3 tylko nie wiem czy się nadają na co dzień na hale są w sam raz To szukasz butów na halę, czy do chodzenia na co dzień? Cormaxy na hale nie są... coś mi tu nie gra adidasy miały być głównie na hale no ale też do chodzenia po ulicy na krotki czas , nie mam tyle kasy żeby kupować 2 pary butów po 200 zł ^_^
Opublikowano 27 czerwca 200915 l to sie wydało te Cormaxy fajne są, szkoda, żę to "dmuchawce" bo bym sie tez nad nimi zastanowił. Wpadająca w oko kolorystyka.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l to sie wydało dobra wydało się ^_^ chodziłbym przez jakiś czas w tych adidasach po ulicy Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Raiga
Opublikowano 3 lipca 200915 l faaaajne te disiki, ziąąąą. rispekt na dzielni gwarantowany ! Uważałem tą firmę za totalne (pipi) i tandetę ale zmieniłem zdanie ;d
Opublikowano 3 lipca 200915 l Ch.ujowe jak nic. DiSi to lans dla gimberów. Firma strasznie straciła renomę.
Opublikowano 3 lipca 200915 l Ch.ujowe jak nic. DiSi to lans dla gimberów. Firma strasznie straciła renomę. ja (pipi)e ludzie to gdzie wy buty kupujecie w końcu jak wszystko co tu ktoś podaje to mówicie że (pipi)owe ;d ?
Opublikowano 3 lipca 200915 l Uszłyby gdyby nie ta podeszwa Edytowane 3 lipca 200915 l przez Konar$ky
Opublikowano 4 lipca 200915 l Jejku, Raiga. Od biedy znalazłbyś jakieś ciekawe buciwo ze stajni DC, ale te co podałeś naprawdę nie są fajne. Ja uwielbiam Emerica, Circa i Vans, dlatego też polecam popatrzeć za butami tych firm. strejt edze sa takie smieszne i zyja wedle smiesznych zasad. Chyba nie jest źle jeżeli jeszcze nie przyje.bałem matce babci ;P edit: liczy się, liczy. Edytowane 4 lipca 200915 l przez hdx
Opublikowano 8 lipca 200915 l Te żółte wyje/bane, ile za nie daleś ? Nawet sama bym się na takie skusiła 270zl
Opublikowano 9 lipca 200915 l Te żółte ESy fajne Lucek, masz fetysz na zwierzęta, to się nie wypowiadaj
Opublikowano 9 lipca 200915 l Czy tylko Forebode chodzi tutaj w normalnych butach? Ja chodze w bialych trampkach.