Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Ten pol-plaszczyk u starszego pana i brazowe, skorzane buty u mlodego wypas. Uwielbiam taki kroj butow, jak bede w Polsce to zadobede sobie je napewno. faktem jest ze facio z lewej walczy z wiekiem i sadzi ze ta kurtka pomoze mu zaruch,ac laske tego po prawej. I pewnie mu sie uda.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Dlaczego oni nie maja strony internetowej? Waldek gdzie kupic te buty przez internety?
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Prochnik nie ma kolekcji na swojej stronie, a nie wiem gdzie szukac.
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l Fajna kurtałkę znalazłem, niestety nie stać mnie http://www.bbclothing.co.uk/acatalog/Stone_Island_Jackets_si7561543349v0020.html
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l No jak to za ciuchy ze SI, czy tam C.P. Company, trzeba sporo zabulić. Znowu casualowa marka
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l No bo to wrzucili Polish Football Casuals, wiec w tym stylu byc musi. Fajna, ale nie dałbym takich pieniedzy za kurtke
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l Fajna, ale przez tą nitkę na kołnierzu wyglądałbym jak jakis oficer marynarki wojennej.
Opublikowano 10 kwietnia 201411 l W internecie jest przedmiotem szerokiej dyskusji (irytacji; kpin) fakt, że Próchnik nadal pracuje nad sklepem internetowym. Trwa od dość dawna, bodaj roku czy dwóch. Jednakże we Wrocławiu są cztery salony, w tym w Pasażu, Arkadach i Magnolii. Edytowane 11 kwietnia 201411 l przez ogqozo
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l To jest tak samo modne jak noszenie Marylin Monroe lub Johnego Deppa na koszulce.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Ja Antoniego Fertnera tez nie widzialem, ale to nie znaczy ze taka koszulka bylaby modna.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Jakby ktoś reflektował to w House są koszulki Half Life. http://www.house.pl/pl/pl/on/kolekcja/t-shirty/z2677-99x/jinx-t-shirt-copyright-2014-valve-corporation.-all-rights-reserved
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l I street fightera x tekkena, black opsa, dead island a teraz jeszcze na licencji marvela z punisherem i wolverinem m.in.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l O Boże !!! Nie wiem co gorsze model który jest rudy czy to co ma na sobie
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l Te koszulki z Kenem i Ryu całkiem ok. Pozostałe szkoda gadać. Osobiście ubieram się w jednolite ciuchy bez nadruków.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l I street fightera x tekkena, black opsa, dead island a teraz jeszcze na licencji marvela z punisherem i wolverinem m.in. A w Croppie są koszulki z Bioshocka.
Opublikowano 27 kwietnia 201410 l W Croppie, kiedy bym nie był, to zawsze są fajne koszulki, dobrej jakości i zazwyczaj w cenie poniżej 50 zł.