Skocz do zawartości

Rozmowy ogólne o modzie

Featured Replies

Opublikowano

dokolekcji-10.jpg

Ten pol-plaszczyk u starszego pana i brazowe, skorzane buty u mlodego wypas. Uwielbiam taki kroj butow, jak bede w Polsce to zadobede sobie je napewno.

faktem jest ze facio  z lewej walczy z wiekiem i sadzi ze ta kurtka pomoze mu zaruch,ac laske tego po prawej. I pewnie mu sie uda.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 74,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Panowie,   podsumowując cały kącik Szmaty z ostatniego roku wyglądacie wszyscy dokładnie tak:         Generalnie rzecz ujmując wyglądacie tak samo. Bezkształtna masa hopsiup manów, w czapeczka

• A ja tego 'hejtu' kompletnie nie rozumiem. Ja nie muszę być na siłę oryginalny. Chodzę w tym, w czym czuję się dobrze i co mi się podoba, a nie w tym co specjalnie odróżni mnie od kogokolwiek innego.

• Gość Mr. Blue
    Gość Mr. Blue

Ja bardzo lubię Bannego. Czasami jego fity są naprawdę oryginalne i można się trochę z nich nauczyć, ale gdy np. słyszę obowiązkowe podwinięte nogawki, skrócone spodnie to mną rzuca jak Kobuszewskim w

Opublikowano

Dlaczego oni nie maja strony internetowej? :(

Waldek gdzie kupic te buty przez internety?

Opublikowano

masz poblokowane strony polskie na wygnajewie?

Opublikowano

Prochnik nie ma kolekcji na swojej stronie, a nie wiem gdzie szukac.

Opublikowano

No jak to za ciuchy ze SI, czy tam C.P. Company, trzeba sporo zabulić. Znowu casualowa marka :D

Opublikowano

No bo to wrzucili Polish Football Casuals, wiec w tym stylu byc musi. Fajna, ale nie dałbym takich pieniedzy za kurtke :/

Opublikowano

W internecie jest przedmiotem szerokiej dyskusji (irytacji; kpin) fakt, że Próchnik nadal pracuje nad sklepem internetowym. Trwa od dość dawna, bodaj roku czy dwóch. Jednakże we Wrocławiu są cztery salony, w tym w Pasażu, Arkadach i Magnolii.

Edytowane przez ogqozo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10250265_893584417333948_344137996927708

Kupuję.

Opublikowano

Znasz Hłaskę w ogóle?

Opublikowano

To jest tak samo modne jak noszenie Marylin Monroe lub Johnego Deppa na koszulce.

Opublikowano

Jeszcze Hłaski u nikogo nie widziałem, więc zacznę tę modę.

Opublikowano

Ja Antoniego Fertnera tez nie widzialem, ale to nie znaczy ze taka koszulka bylaby modna.

Opublikowano

I street fightera x tekkena, black opsa, dead island a teraz jeszcze na licencji marvela z punisherem i wolverinem m.in.

Opublikowano

Zwykła zonobijka nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Te koszulki z Kenem i Ryu całkiem ok. Pozostałe szkoda gadać. Osobiście ubieram się w jednolite ciuchy bez nadruków.

Opublikowano

Ja też nie przepadam jedyny wyjątek to koszulki zespołów.

Opublikowano

I street fightera x tekkena, black opsa, dead island a teraz jeszcze na licencji marvela z punisherem i wolverinem m.in.

A w Croppie są koszulki z Bioshocka.

Opublikowano

W Croppie, kiedy bym nie był, to zawsze są fajne koszulki, dobrej jakości i zazwyczaj w cenie poniżej 50 zł.