Skocz do zawartości

Ciekawe filmiki

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Pewnie. Kumpel ciągle ma zarówno E30 jak i E28. Aktualnie wyglądają tak:

10397081_670517066336183_643563404894082

DSC_3835.jpg?format=500w

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 664
  • Wyświetleń 125,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

o ile Mustang cudo o tyle sama sekwencja już dupy nie urywa. rzekłbym że nieco nuda.

za to śmiechłem przy 7:33 i motyw z 8:25 dał radę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi sie milo na takie samochody patrzy, ale na pewno nie chcialbym jezdzic taka choinka jak te Lambo. Ogolnie japonska szkola tuningu to lsd w czystej postaci, chyba nigdzie nie ma tak szalonych projektow jak tam.

Opublikowano

Japonia to inny swiat, oni nie wzoruja sie na innych krajach jesli chodzi o tuning, oni tworza wlasny. Jedno z miejsc ktore jest na mojej liscie do zobaczenia :) A jesli chodzi o to audi S8.... to jest szatan a nie samochod, takie wyniki w rasowo sportowych autach robia wrazenie...ale to jest wielka limuzyna z masazem dupy i 250km/h robi w 15 sekund :woot:

Opublikowano

Nikt nie kupuje Ferrari po to aby pic w nim szampana, ten samochod ma wygladac, draznic policje i zapierdalac :)

Opublikowano

Edytowane przez Qvstra

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie tam z Zielonego Piekła, aż mi się póki co odechciało jechać prywatnym samochodem do Ingolstadt.

Opublikowano

6:20 w filmiku Pajdy

Zafirą na tor, (pipi)a?

Opublikowano

Fura tak okropna, że aż piękna. Tak btw. w jakim filmie te Lambo było? 'Mistrz kierownicy ucieka', 'Wyścig Cannonball', czy jeszcze coś innego?

Opublikowano

Top Gear w Polsce

Pokaż ukrytą zawartość