Opublikowano 1 października 200816 l PS3trophies.er.pl Bronze Trophies * Streaker - Win 5 races in a row offline. * Neither Bird nor Plane - Travel 1020 feet in a single jump. *Wanted Man - Pull over while the police are in 'pull over' mode, then drive away during the ticketing cutscene. * Out On Bail - Evade the police successfully when they are in pursuit. * The Basics - Complete one of the missions you receive in the mission log. *Paparazzi - Save 16 photos to your photo album. *What's A Speed Limit - Win 15 dynamic freeway races. * Saving Los Angeles - Enter the Race Editor, create a race, and then save it. * Where in the World - Find half of the collectables in Los Angeles. * Winning With Less - Win 10 races on a motorcycle. * Hear me Roar! - Unlock Level 3 ROAR. * Anger Management - Unlock Level 3 AGRO. * Zoning Out - Unlock Level 3 ZONE. * Go on Green - Win 15 Red Light Races. * Uncle Time - Finish the first mission for each of the 4 time trials. * Father Time - Completely unlock a time trial by completing all 3 missions. * Getting Off the Bench - Enter an online cruise and join a proposed race. * Who Made This - Enter a Race Editor Race online. * Turn in the Work - Submit a vehicle to Rate My Ride. * Everyone's a Critic - Rate 25 rides online. * Crossing the Line - Finish 50 races online. * Mild Dedication - In Goal Attack, complete every goal for one race. * Jordan Jumpman - Spend more than 10 minutes in the air. Brought to you by JORDAN BRAND. * Set To Stun - Unlock Level 3 EMP. * T-Mobile myFaves - Join an online game with 5 of your friends. Stay Connected with MyFaves from T-Mobile. Silver Trophies * Unicycle - Drive a cumulative total of 50 miles while doing a wheelie on a motorcycle. * Just Get A Motorcycle - In a car, drive a cumulative total of 50 miles on 2 wheels. * Destroyer of Worlds - Successfully destroy 15 opponent vehicles using the Payback vehicle at the Beaches garage. * Here for a Pickup - Successfully deliver 15 vehicles out of the Hollywood garage. * Competitive Glory - Win each of the 4 tournaments at least one time. * In the Lap of... - Beat the Luxury Champ * Name That Tuner - Beat the Tuner Champ. * World's Strongest - Beat the Muscle Champ. * Two Wheels of Fury - Beat the Motorcycle Champ. * How Exotic - Beat the Exotic Champ. * Have Car, Will Travel - Drive a total of 5,000 miles, including any miles driven online or offline. * Rags To Riches - Have $1 million dollars in the bank while playing in Los Angeles. * The Winner - Win 180 offline races. * Waldo's Still Missing - Find all the collectables in Los Angeles. * It's How You Play The Game - Finish 300 offline races. Winning is not required. * Retire the Master - Beat the City Champ. * Master Thief - Steal 80 flags while playing Capture the Flag or other battle matches. * Postman - Deliver 100 flags in Capture the Flag or other battle matches. * Ranking Up - Win 20 Tiered Matches online. Gold Trophies * True Dedication - All Goal attacks must be unlocked and every goal for every race completed. Platinum Trophy * The Completist! - Unlock the Platinum trophy by unlocking all other trophies. Edytowane 20 stycznia 200916 l przez Old_Kyo
Opublikowano 1 października 200816 l W grze znajdziemy 46 pucharków, 1 platynowy, tylko 1 złoty, 19 srebrnych i 25 brązowych.
Opublikowano 22 listopada 200816 l gra ktos w MC ? bo moze bysmy cos pograli w sieci. jak co to piszcie ID: Michciu
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Autor chetny na ustawke. Najlepiej w czwartek w nocy (na kacu bedzie sie dobrze jezdzic) i weekend.
Opublikowano 4 stycznia 200916 l jak tylko gracie w MCLA śmiało mnie do ustawki zapraszajcie, zawsze jak tylko będę on-line dołącze;) id moje: JanczesPL
Opublikowano 25 lutego 200916 l Trofea do DLC: Midnight Club LA: South Central http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=216 Edytowane 25 lutego 200916 l przez Kyo
Opublikowano 25 lutego 200916 l Ten dodatek jest platny czy darmowy? Mozna juz go pobrac? Będzie podzielony na dwie części: Pierwsza to taki upgrade map pack będzie za free Druga płatna doda autka, wyścigi i muzę (i trofea). A kiedy wyjdzie tego nie wiem nie robię zapowiedzi dodatku tylko dodaję trofea jakie do niego wyjdą Edytowane 25 lutego 200916 l przez Kyo
Opublikowano 25 lutego 200916 l No to fajnie, bo zakupilem gre i mapa strasznie wydaje mi sie malutka ;] Dodatek napewno kupie, dobra giera ;]
Opublikowano 4 marca 200916 l Sorki za double posting ale kto mi powie jak robic zdjecia w grze? Chetnie zrobie ten pucharek z 5 friendami
Opublikowano 5 marca 200916 l Sorki za double posting ale kto mi powie jak robic zdjecia w grze? Chetnie zrobie ten pucharek z 5 friendami Podczas gry dajesz pauzę i ruszasz chyba prawą gałką.
Opublikowano 13 marca 200916 l XD No coz, wiec wpisywac sie kto chetny na ustawke to dodamy sie do friendow i ustawimy na dana godzine. Redmitsu88
Opublikowano 13 marca 200916 l XD No coz, wiec wpisywac sie kto chetny na ustawke to dodamy sie do friendow i ustawimy na dana godzine. Redmitsu88 Wyslalem invita Tobie , Benemu , i Janczesowi . Jeszcze jedna osoba i mozemy dzialac . Poprosze kumpla o pomoc , jak cos dam znac na psn
Opublikowano 13 marca 200916 l XD No coz, wiec wpisywac sie kto chetny na ustawke to dodamy sie do friendow i ustawimy na dana godzine. Redmitsu88 Wyslalem invita Tobie , Benemu , i Janczesowi . Jeszcze jedna osoba i mozemy dzialac . Poprosze kumpla o pomoc , jak cos dam znac na psn Piszcie kiedy ustawka, jak z dzień wcześniej dacie znać postaram się na 100% być w domu
Opublikowano 14 marca 200916 l T-Mobile myFaves - Join an online game with 5 of your friends. Stay Connected with MyFaves from T-Mobile. Czyli razem potrzeba nas szesciu, jak widac jest nas troche wiecej ale to nic nie przeszkadza Redmitsu88 JanczesPL bosmanekPL beny1987 Gawlick Ichtio Max_E_PL Zeratul i teraz jeszcze czekamy na akceptacje Michciu Edytowane 14 marca 200916 l przez Redmitsu
Opublikowano 14 marca 200916 l Wyślijta mi inv na psn też jak cos. Bede pod wieczór jakoś to wrzuce MC do czytnika Edytowane 14 marca 200916 l przez Gawlick
Opublikowano 14 marca 200916 l Dobra, wyslalem invita, aktualne w takim razie brakuje nam jedna osoba, liste zaktualizowalem w poprzednim poscie
Opublikowano 14 marca 200916 l Jak nikogo nie znajdziecie, to mogę wam pomóc w godzinach wieczornych.
Opublikowano 14 marca 200916 l Jeżeli net w mojej Ps3 znowu nie nawali to mogę z wami pograć ,tak koło 20
Opublikowano 14 marca 200916 l To widze ze jest juz nas wystarczajaco ;P Dobra, dopisze was do listy, dodam do friendow i niech reszta zrobi to samo. Wiec jutro ustawka o godzinie 18-19, pasuje?
Opublikowano 14 marca 200916 l Autor a czemu miałoby nie być oka? Ustawki na zrobienie trophies są jak najbardziej oka... robienie trophies za kogoś już nie