Opublikowano 22 września 20195 l Zatem myślę, ze dla normika (a nie sportowca na diecie co do grama) to raczej kwestia smaku. Chociaż osobiscie zawsze brałem górskie, a nie te najbardziej zmielone.
Opublikowano 22 września 20195 l Zmielone na pewno wygodniejsze, można zalać mlekiem na zimno i są gotowe, górskie jednak będą twarde, a jak ktoś ma obrzydzenie do zdrowego jedzenia to tym bardziej.
Opublikowano 22 września 20195 l Górskie i sam blendujesz na sucho. Najlepsze combo. Zwykłe i błyskawiczne są już pdzez kogoś wstępnie przetrawione, nie wiedziałeś, nie wiedziałaś?
Opublikowano 22 września 20195 l Ano stad zawsze podlewam je wrzątkiem i za 2 min woda jest wchłonięta a płatki miękkie, gotowe do konsumpcji z czymkolwiek. up: pod katem pełnoziarnistosci to sa: zwykle, gorskie, blyskawiczne. Zwykle sa najmniej przetworzone. Tak tu twierdzą https://www.medme.pl/artykuly/platki-owsiane-gorskie-zwykle-i-blyskawiczne-czym-sie-roznia,67538.html Edytowane 22 września 20195 l przez _Red_
Opublikowano 22 września 20195 l Zwyklych to ja nigdzie jeszcze w zyciu nie widzialem, tylko blyskawiczne albo gorskie. Wszystkie smakuja jak gwno jak nie dowalisz czegos slodkiego, np. Kandyzowane owoce.
Opublikowano 22 września 20195 l Ja po przebudzeniu pije siemie lniane co polecam. Dzien przed wieczorem wsypuje dwie lyzki siemienia do polowy szklanki mleka plus dodaje lyzeczke miodu i zostawiam na noc w lodowce. A potem zaleznie jak nie trenuje to jem 4 jajka sadzone na sniadanie a jak trenuje to banan a po treningu przed praca albo jakas wariacja owsianki z bialkiem albo gotowany groch z marchewka i mięsem. Tak trzeba zeby byc silnym i odwaznym i odżywionym zeby potem moc ciezko grac w gry 8h A w robocie to jem duzo owocow, orzechy rozne, jakies mięso. Jak szympans jakis
Opublikowano 22 września 20195 l A ja sobie właśnie zblendowałem truskawki, porzeczki, banana, gruszkę i liście rzodkiewki. Ale dobre, ojoj.
Opublikowano 22 września 20195 l 5 godzin temu, _Red_ napisał: Takie opakowanko bierę do korpokuchni gdzie już parzy się darmowa kawa Smacznego. Smacznego. Smacznego. Smacznego. Smacznego. Smacznego.
Opublikowano 22 września 20195 l Czasem mam wrazenie, ze zombiaki życzyliby smacznego nawet jakbym poszedł po szklankę wody, żeby łyknąć tabletki.
Opublikowano 22 września 20195 l U mnie w zakładzie zawsze się odpowiada "nie ma czego!" i za każdym razem jest to uważane za wyborną ripostę i za każdym razem część mnie umiera. Edytowane 22 września 20195 l przez Figaro
Opublikowano 24 września 20195 l u mnie owsianka to podstawa na śniadanie. Polecam kombo z dzisiaj - orzechy laskowe, suszona żurawina + pokruszona gorzka czekolada. ja jem jeszcze w różnych kombinacjach z nerkowcami, orzechami włoskimi, migdałami, rodzynkami, borówkami, bananem, masłem orzechowym, jagodami goi, malinami + odżywki białkowe w różnych smakach i serio można jeść codziennie i się nie znudzi. Dodatkowo można gotować na mleku, mleku migdałowym, mleku kokosowym i to znowu dodaje walorów smakowych.
Opublikowano 24 września 20195 l No z mlekiem jest mega pyszne, mozna dosypać kakao podczas gotowania. Szkoda ze te orzechy i bakalie sa takie drogie.
Opublikowano 25 września 20195 l No chyba, że ktoś je nerkowce z płatkami owsianymi a nie płatki owsiane z nerkowcami. Pro tip orzechy i reszta to dodatek do płatków, ale jestem w stanie zrozumieć, że jednorazowy wydatek 12zł na orzechy to może być dla kogoś za dużo, co innego piwko+chipsy, albo ten magazyn o grach dla stulejarzy. Edytowane 25 września 20195 l przez Plugawy
Opublikowano 25 września 20195 l Jem regularnie codziennie 30g nerkowcow i 30g orzechow wloskich. Nie wiem jak mozna zalowac kase na kaloryczne i bardzo zdrowe zarcie. Co innego codziennie jesc cwierc kilo lososia ale kilkanasxie czy kilkadziesiat gram? Ludzie kochani
Opublikowano 25 września 20195 l Ja np. robię omlet z owsianką. 4 jaja, pół szklanki owsianki i z warzywami na patelnię albo blender, jajka, owsianka, banan i ta masę na patelnię na lekkim ogniu bez masła i jest ogień. Polecam.
Opublikowano 26 września 20195 l Jak coś to załatwiłem promocję i od dziś do niedzieli orzechy taniej w Lidlu.
Opublikowano 26 września 20195 l Ale śniadanko z maca wpadło. Wrapik i kawka, a nie jakieś orzechy, jak zwierzęta xd
Opublikowano 26 września 20195 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: @Figaro Nakup na zapas jak kierownik taki łaskawy A żebyś wiedział.
Opublikowano 26 września 20195 l 4 godziny temu, Rozi napisał: Zrobiona z dzieci? Tak, ale z weganskich bo jest certyfikat eko Wiec nie szkoda