Skocz do zawartości

Śniadaniowe wariacje :P

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 9.10.2019 o 21:15, Mejm napisał(a):

4 roboty i prochy na pobudzenie. Ale czego sie nie robi dla jedzenia z mikrofali za 3k miesiecznie.

:cool: :lapka:

• Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 22,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Polecam kanapke z serem. Ok 2min przygotowania.

• Smacznego.   Smacznego.   Smacznego.   Smacznego.   Smacznego.   Smacznego.

• Macie jakieś fajne szybkie przepisy na śniadania?    Ja że swojej strony polecam szakszukę, niecałe 30 minut przygotowania. Czasem też jem na kolację. Nie wychodzi mi to tak ładne jak zdjęci

Opublikowano

chciałeś panią, teraz je.baj na nią :wujaszek:

Opublikowano

Chcę sobie kupić jakieś roślinne mleko do płatków owianych, kojtajli itd. Jakie polecacie? Ciekawi mnie migdałowe.

Opublikowano

Wybór jest duży, najłatwiej dostępne w Lidlu, Rossmanie, Biedrze. Zwróć uwagę, żeby był prosty skład 3-4 składniki i bez cukry. W Lidlu ostatnio kupiłem migdałowe bez cukru.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że zazwyczaj i tak masz sporo naturalnie występujących.

Opublikowano

Ciekawe czy roslinne bez curku tak samo niepijalne jak ich energetyczne i bombelkowe odpowiedniki.

Opublikowano
  W dniu 16.10.2019 o 16:15, Figaro napisał(a):

Chcę sobie kupić jakieś roślinne mleko do płatków owianych, kojtajli itd. Jakie polecacie? Ciekawi mnie migdałowe.

Soya-unsweetened-1L2_540x576_p_fff.jpg

Alpro generalnie najsmaczniejsze, te tanie z lidla, biedronki czy rossmana to zazwyczaj chuynia 

Opublikowano

A Alpro przypadkiem nie ma najwięcej konserwantów i innych niepotrzebnych śmieci? Alpro mają smaczne czekoladowe.

Do Biedry teraz wjeżdża owsiane bez cukru.

Opublikowano
  W dniu 17.10.2019 o 07:50, krupek napisał(a):

A Alpro przypadkiem nie ma najwięcej konserwantów i innych niepotrzebnych śmieci? Alpro mają smaczne czekoladowe.

Nie wiem, nie interesuje mnie to, kieruje się smakiem.