Opublikowano 15 października 20195 l W dniu 9.10.2019 o 21:15, Mejm napisał(a): 4 roboty i prochy na pobudzenie. Ale czego sie nie robi dla jedzenia z mikrofali za 3k miesiecznie.
Opublikowano 16 października 20195 l Chcę sobie kupić jakieś roślinne mleko do płatków owianych, kojtajli itd. Jakie polecacie? Ciekawi mnie migdałowe.
Opublikowano 16 października 20195 l Wybór jest duży, najłatwiej dostępne w Lidlu, Rossmanie, Biedrze. Zwróć uwagę, żeby był prosty skład 3-4 składniki i bez cukry. W Lidlu ostatnio kupiłem migdałowe bez cukru.
Opublikowano 16 października 20195 l Co nie zmienia faktu, że zazwyczaj i tak masz sporo naturalnie występujących.
Opublikowano 16 października 20195 l Ciekawe czy roslinne bez curku tak samo niepijalne jak ich energetyczne i bombelkowe odpowiedniki.
Opublikowano 17 października 20195 l W dniu 16.10.2019 o 16:15, Figaro napisał(a): Chcę sobie kupić jakieś roślinne mleko do płatków owianych, kojtajli itd. Jakie polecacie? Ciekawi mnie migdałowe. Alpro generalnie najsmaczniejsze, te tanie z lidla, biedronki czy rossmana to zazwyczaj chuynia
Opublikowano 17 października 20195 l A Alpro przypadkiem nie ma najwięcej konserwantów i innych niepotrzebnych śmieci? Alpro mają smaczne czekoladowe. Do Biedry teraz wjeżdża owsiane bez cukru.
Opublikowano 17 października 20195 l W dniu 17.10.2019 o 07:50, krupek napisał(a): A Alpro przypadkiem nie ma najwięcej konserwantów i innych niepotrzebnych śmieci? Alpro mają smaczne czekoladowe. Nie wiem, nie interesuje mnie to, kieruje się smakiem.