Opublikowano 25 maja 20159 l Mnie ziębi bardzo ta marka. To już bym wolał jakąś hybrydę od Lexa np NX.
Opublikowano 25 maja 20159 l Nie czuję klimatu wnętrza auta z dwoma ekranami, to samo teraz w nowych Mercach jest. Dla mnie normalne zegary to jest mus.
Opublikowano 25 maja 20159 l Teraz nawet tak ma nowa C4 grand picasso, brałem ją pod uwagę ale to była jedna z przyczyn która odrzuciła mnie od tego kosmodromu. Edytowane 25 maja 20159 l przez balon
Opublikowano 25 maja 20159 l Nie czuję klimatu wnętrza auta z dwoma ekranami, to samo teraz w nowych Mercach jest. Dla mnie normalne zegary to jest mus. Teraz ekran LCD jest tanszy niz klasyczne zegary Sad but true
Opublikowano 25 maja 20159 l Dla mnie te ekrany to jedna z kilku rzeczy, przez które zakochałem się w tym samochodzie. Jak to wygląda na żywo, no cudo
Opublikowano 25 maja 20159 l Ale to musi być chvjowe uczucie wsiąść do jakiejś fajnej fury i nie móc się przejechać, lizanie cukierka przez papierek
Opublikowano 25 maja 20159 l Przy elektrycznych denerwuje, ze zanim odpalisz samochod, musisz wcisnac 3 miliony guzikow. W normalnym samochodzie przekrecasz kluczyk i jedziesz.
Opublikowano 25 maja 20159 l Ale to musi być chvjowe uczucie wsiąść do jakiejś fajnej fury i nie móc się przejechać, lizanie cukierka przez papierek Coś w tym jest. Kiedy jeździłem na salony samochodowe przed zrobieniem prawka, byłem w pełni usatysfakcjonowany. Teraz jest niedosyt. Najwięcej co możesz zrobić, to sprawdzić jak skrzynia chodzi.
Opublikowano 26 maja 20159 l Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze Edytowane 26 maja 20159 l przez Pajda
Opublikowano 26 maja 20159 l Jak dla mnie to jest przyszłość miejskiej motoryzacji i jaram się tym strasznie.
Opublikowano 26 maja 20159 l No miejskiej na pewno, przecież takimi furami jeździ się prawie za darmo.
Opublikowano 26 maja 20159 l 918 czy taki P1 też są 'bardzo' elektryczne, tak wygląda przyszłość. Mnie Tesla podoba sie pod wzgledem nowoczesnych technologii bo jak wiadomo silnik, feeling z jazdy jest tam mniej istotny. Nowe samochody jarają mnie tak samo jak te oldschoolowe Edytowane 26 maja 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 26 maja 20159 l ja sie nie potrafie jarac czyms takim w 24 sekundzie slyszysz rasowy, sportowy dzwiek, ale to tylko wyprzedzajacy cie scigacz xd Edytowane 26 maja 20159 l przez Qvstra
Opublikowano 26 maja 20159 l Co to za chu.jnia jest? Ale bardziej od tego batmobilu zdenerwowal mnie koles za kolkiem, ktory nie przekroczyl 140. Po co to w ogole wrzucac na YT..
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze No właśnie. Zero emocji, zero frajdy. Auto w żaden sposób się nie przedstawia kierowcy mruczeniem swego silnika. Benzyna to jest to A nie jakieś bateryjki ob3srane. Nie sądziłem że za mojego życia będę świadkiem upadku motoryzacji. Ale głęboko wierzę że takie auta jak Chiron nadal będą niszczyć książkę zasad i wrzucać ją do ognia. Auto ma grzmieć jak uderzenie pioruna a nie być ciche jak nieśmiała niewydymka.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze ;/
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Auto wygląda niesamowicie, ale po tym jak usłyszałem odpalenie silnika sl550 i dostałem orgazm szkoda by mi było kasy na taki szprzęcior elektryczny. Jeśli auto wygląda jak bestia, powinno też brzemieć jak bestia IMO
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Też mam spazmy jak słyszę rasowy gang, ale takiej Tesli, osobiście nie przekreślam. Ciekawym doznaniem może być tak zapyerdalać w ciszy.