Skocz do zawartości

Przyziemne marzenia, cele

Featured Replies

Opublikowano

Mnie ziębi bardzo ta marka. To już bym wolał jakąś hybrydę od Lexa np NX.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 172,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A (pipi) mi do dupy ale się pochwale, spełnione marzenie z dzieciństwa. Zakochany byłem w tym aucie od GT na ps one no i że żyjemy gdzie żyjemy trochę trzeba było poczekać na jego spełnienie:    

• HenrykIggO
    HenrykIggO

Półtora roku temu udało mi się spełnić przyziemne marzenie i kupić Civica Type R EP3. Chorowałem na niego baaardzo długo. W zasadzie od momentu gdy pierwszy raz okoły dekady temu, kumpel dał mi s

• Dalej nie czytam.

Opublikowano

Nie czuję klimatu wnętrza auta z dwoma ekranami, to samo teraz w nowych Mercach jest. Dla mnie normalne zegary to jest mus.

Opublikowano

Teraz nawet tak ma nowa C4  grand picasso, brałem ją pod uwagę ale to była jedna z przyczyn która odrzuciła mnie od tego kosmodromu.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Nie czuję klimatu wnętrza auta z dwoma ekranami, to samo teraz w nowych Mercach jest. Dla mnie normalne zegary to jest mus.

Teraz ekran LCD jest tanszy niz klasyczne zegary

Sad but true :/

Opublikowano

Dla mnie te ekrany to jedna z kilku rzeczy, przez które zakochałem się w tym samochodzie. Jak to wygląda na żywo, no cudo :wub:

Opublikowano

Ale to musi być chvjowe uczucie wsiąść do jakiejś fajnej fury i nie móc się przejechać, lizanie cukierka przez papierek :P

Opublikowano

Przy elektrycznych denerwuje, ze zanim odpalisz samochod, musisz wcisnac 3 miliony guzikow. W normalnym samochodzie przekrecasz kluczyk i jedziesz.

Opublikowano

Ale to musi być chvjowe uczucie wsiąść do jakiejś fajnej fury i nie móc się przejechać, lizanie cukierka przez papierek :P

Coś w tym jest. Kiedy jeździłem na salony samochodowe przed zrobieniem prawka, byłem w pełni usatysfakcjonowany. Teraz jest niedosyt. Najwięcej co możesz zrobić, to sprawdzić jak skrzynia chodzi.

Opublikowano

Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Jak dla mnie to jest przyszłość miejskiej motoryzacji i jaram się tym strasznie.

Opublikowano

No miejskiej na pewno, przecież takimi furami jeździ się prawie za darmo.

Opublikowano

918 czy taki P1 też są 'bardzo' elektryczne, tak wygląda przyszłość.

Mnie Tesla podoba sie pod wzgledem nowoczesnych technologii bo jak wiadomo silnik, feeling z jazdy jest tam mniej istotny. Nowe samochody jarają mnie tak samo jak te oldschoolowe :)

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

ja sie nie potrafie jarac czyms takim

w 24 sekundzie slyszysz rasowy, sportowy dzwiek, ale to tylko wyprzedzajacy cie scigacz xd

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Co to za chu.jnia jest? :D Ale bardziej od tego batmobilu zdenerwowal mnie koles za kolkiem, ktory nie przekroczyl 140. Po co to w ogole wrzucac na YT..

Opublikowano

No ja bym swoim nie żałował obrotów, bak bym opróżnił w godzinę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie lubię elektrycznych pojazdów. TT elektrycznych motocykli na Isle of Man czy ostatnie wyścigi Formuly E...zenada. Tak samo taka Tesla nie wzbudza we mnie żadnych emocji, a jednak motoryzacją pasjonuje się od zawsze

Opublikowano

No właśnie. Zero emocji, zero frajdy. Auto w żaden sposób się nie przedstawia kierowcy mruczeniem swego silnika. Benzyna to jest to  :good2: A nie jakieś bateryjki ob3srane. Nie sądziłem że za mojego życia będę świadkiem upadku motoryzacji. Ale głęboko wierzę że takie auta jak Chiron nadal będą niszczyć książkę zasad i wrzucać ją do ognia.

Auto ma grzmieć jak uderzenie pioruna a nie być ciche jak nieśmiała niewydymka.  

Opublikowano

;/

Opublikowano

Auto wygląda niesamowicie, ale po tym jak usłyszałem odpalenie silnika sl550 i dostałem orgazm szkoda by mi było kasy na taki szprzęcior elektryczny. Jeśli auto wygląda jak bestia, powinno też brzemieć jak bestia IMO

Opublikowano

Też mam spazmy jak słyszę rasowy gang, ale takiej Tesli, osobiście nie przekreślam. Ciekawym doznaniem może być tak zapyerdalać w ciszy.