Opublikowano 4 lutego 201015 l Same rozmowy w trakcie biegania po lokacjach faktycznie czasami są drętwe i wypowiadane w tragiczny sposób, ale generalnie nie jest tak źle, dialogi w obozie lub choćby w trakcie kluczowych scen są do przeżycia mi osobiście polska wersja odpowiada
Opublikowano 4 lutego 201015 l Wersja oryginalna jest za to nieco lepsza, niż "do przeżycia". Na pewno nie schodzi nigdy na tak tragiczny poziom, jak w przytoczonym przeze mnie linku. A czy w wersji polskiej dopracowano choćby kwestię akcentu ludzi z Orlais (np. żona arla Redcliffe)? No bez jaj, że ten lepszy? Aktorsko? No bez dwóch zdań.
Opublikowano 7 lutego 201015 l W trakcie jednego z chyba nawet głównych questów znajdziesz grimoire, daj ją Morrigan, następnie po jakimś czasie spełnij prośbę związaną z jej matką i będzie git czasem też natrafisz na amulet z głową demona i tego typu mroczne pierdoły, to też ją ucieszy. Wystarczy mieć 90% i Ci da
Opublikowano 9 lutego 201015 l ktos mi powie jak z tym kodem na dlc jest ? chce kupic uzywana ale wlasciciel nie ma zadnego paragonu i mowi ze na instrukcji jest jakis kod. czy moze ten kod trzeba wpisac na stronie zeby dostac dlc ? Edytowane 9 lutego 201015 l przez xtomashx
Opublikowano 9 lutego 201015 l Jeżeli gra jest w wersji angielskiej to kod znajduje się w pudełku, jeżeli w polskiej to należy skontaktować się z biurem obsługi EA i wysłać im skan paragonu lub zdjęcie pudełka z grą,tak było w moim przypadku. Zaznaczam jednak,że raz wykorzystany kod zostaje na stałe przypisany do profilu i nie można użyć go na innym koncie,więc jeżeli poprzedni właściciel gry użył kodu, dla Ciebie jest on bezwartościowy
Opublikowano 9 lutego 201015 l Poprzedni wlasciciel kupil gre w folii i nie uzywal kodu dzieki wielkie.. a pod jaki adres trzeba do nich pisac ?
Opublikowano 9 lutego 201015 l Pomoc techniczną uzyskasz na www.ea.pl jeżeli kody są nie wykorzystane to nie masz powodu by do nich pisać
Opublikowano 15 lutego 201015 l Przeszedłem tą grę póki co 2 razy i mam pytanko: MA ktoś gdzieś jakieś źródełko nt. informacji które przedmioty i questy są missable? Bo za 3cim razem chciałbymm wycisnąć z tej gry wszystko co się da;].
Opublikowano 26 lutego 201015 l Dostałęm od EA kody na dodatkową zawartość (bo oczywiscie w pudełku nie było ), ale nie mogę nic pobrać (kod800700e8), kod wpisany prawidłowo, dodatek figuruje jako zakupiony, ale nie mogę go ściagnąć, o co chodzi? :confused:
Opublikowano 27 lutego 201015 l ehh to lipa... w razie nowych dodatków trzeba grę od nowa przechodzic
Opublikowano 27 lutego 201015 l po zrobieniu głównego wątku można dostać sie z obozu do lokacji z dlc
Opublikowano 27 lutego 201015 l Czy przed ostateczna misją... ... jak zrobie z Morigan dzieciaka, to czy to będzie miało jakiś ważny wpływ na dalszy przebieg misji? I czemu nie dostałem za ta scenke osiągnięcia?
Opublikowano 28 lutego 201015 l Misja będzie wyglądała podobnie, ale będziesz miał odpowiednie zakończenie. Jeśli chodziło ci o osiągniecie za romans to trzeba je robić normalnie
Opublikowano 28 lutego 201015 l Acziwy za rytuał//poświęcenie//wszystkie 4 endingi wpadają bodaj wraz z padnięciem archdemona więc samo puknięcie Morigan w Redcliff nie odblokuję aczika. A ja mam przy okazji pytanko natury technicznej ale częściowo związanie z DA.Otóż na moim "głównym" koncie mam temp-bana,a chciałem pobrać Return to Ostagar i Warden's Keep.Więc wykombinowałem sobie,że zakładam konto na USiA po czym kupuję zdrapkę na 1600pts(z tego co się orientuję na EU jest 2100 a 2x800 wychodzi drożej) zaciągam oba DLC i gram w nie już na "głównym" acc.I tu rodzi się pytanie,a właściwie 2: a)czy sam Dload odbędzie się bezproblemowo tj. bez zabawy w omijanie blokady etc b)czy gdy już dlc będą na dysku to będąc zalogowanym na "główne" konto z chwilowym brakiem możliwości połączenia z livem gra normalnie mi je wykryje i będę mógł dorzucić acziwy do calaka??(niby zawsze jest "sprawdzanie zawartości",ale wolałbym mieć pewność)
Opublikowano 1 marca 201015 l Gralem na pc, ale tu mi ktos raczej szybciej powie. Ile mniej wiecej trwaja poszczegolne DLC? Jak zakladam, jest to pojedyncza przygoda, ktora trwa tyle co pojedynczy quest z "podstawki" (no np. jak eksploracja Wioski Azyl i podziemi, czyli gora jakies 2 godziny)? No i czy w DLC'ach sa jacys mocni przeciwnicy? W "podstawce" jedynym ciezkim bossem, byl Gaxkang z pobocznego questa (i ewentualnie Brood Mother).
Opublikowano 1 marca 201015 l Są krótkie - Warden's Keep zajął mi ok. 30min, Quest z Golemem ok. godzinki. Mimo że krótko, to moim zdaniem warto wydać kasę, ale opinie są podzielone.
Opublikowano 1 marca 201015 l Razem z Thaigiem Cadash? Ja od siebie dodam, że Powrót do Ostagaru jest też historią na około godzinę. Polecam każdy z dodatków, choć specjalnie wymagających przeciwników nie ma.
Opublikowano 1 marca 201015 l Zapomniałem o Return to Ostagar, ten chyba najdłużej robiłem ;] Tak, Golem mi wyszedł około godziny na normalu.
Opublikowano 9 marca 201015 l Problem w ostatniej misji zlecanej na placu targowym w Denerim polegającej na włamaniu do posiadłości pewnego jegomościa.Wchodzę na teren posiadłości, przełączam dżwignię w jednym z pierwszych pomieszczeń schodzę trochę niżej i w piwnicy ze stojakami z winami mam dzwi zastawione szafą-w jaki sposób je odblokować?