Opublikowano 10 grudnia 200915 l Przejdźcie z dyskusją do tematu na górze kącika. Ale jednak qb3k zaje.bał suchara - przedkładać Peral Jam nad Metallicę, Slayera, Behemotha i Antraxa ? :o
Opublikowano 10 grudnia 200915 l A właśnie, w ogóle jest jakiś Anthrax w jakimś GH/RB? BTW. Może zorganizujemy mosha PSX Extreme only - tylko załatwcie mi kevlar, kask inne ochraniacze
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Caught in a mosh - GH 2/ GH: SH Jak będzie antraksior grał to to napierdalamy mosza.
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Green Day - "Christian?s Inferno" Green Day - "Last of the American Girls + Green Day - "Viva La Gloria!" + 30 Seconds to Mars - "Kings & Queens" 30 Seconds to Mars - "This is War" All-American Rejects - "Gives You Hell" Nowe kawałki w przyszłym tygodniu. Edytowane 11 grudnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 11 grudnia 200915 l Green Day - "Christian?s Inferno" Green Day - "Last of the American Girls + Green Day - "Viva La Gloria!" + 30 Seconds to Mars - "Kings & Queens" 30 Seconds to Mars - "This is War" All-American Rejects - "Gives You Hell" Nowe kawałki w przyszłym tygodniu. Ale chu.jnia
Opublikowano 13 grudnia 200915 l ja pier.dole może te 3 piosenki to jest to RB: grindej? Oni nagrali coś więcej?
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Z racji pierwszego historycznego koncertu Big Four of Thrash chcę żeby taka paczuszka piosenek wyszła do RB, po 3 na łebka Metallica - The Four Horsemen Metallica - Whiplash Metallica - No Remorse Slayer - Angel of Death Slayer - The Antichrist Slayer - Jesus Saves Megadeth - Holy Wars... The Punishment Due Megadeth - Tornado of Souls Megadeth - Take No Prisoners Anthrax - Madhouse Anthrax - Metal Thrashing Mad Anthrax - Gung- Ho Nie dawałem tego co jest w GH, bo nie wiem jak sprawa z licencjami czy uj wie co. ESENCJA THRASHU! \m/
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ja (pipi)e, niedoczytalem i myslalem ze taka paczka wyjdzie i sie podjaralem ; -d
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Ja (pipi)e, niedoczytalem i myslalem ze taka paczka wyjdzie i sie podjaralem ; -d Nie jesteś sam. Pelipe - kaktus Ci w oko saurona za ten kiepsko napisany post
Opublikowano 16 grudnia 200915 l Autor Ja (pipi)e, niedoczytalem i myslalem ze taka paczka wyjdzie i sie podjaralem ; -d wpis xDDDDD. Przecież tam napisane jest, że CHCĘ . ku.rwa kazdy patrzy najpierw na spis kawalkow a nie przemyslenia wrzucajacego liste czyta
Opublikowano 19 grudnia 200915 l A we wtorek do ściągnięcia będzie: (If You're Wondering If I Want You To) I Want You To - Weezer * Beverly Hills - Weezer Let It All Hang Out - Weezer Build a Bridge - Limp Bizkit * A Lot Like Me - The Offspring * Ocean Avenue - Yellowcard * LB i TO ściągne <ok>
Opublikowano 19 grudnia 200915 l So sweet :** Beverly Hills, Build a brdige i Ocean avenue - Must have
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Blink-182 - Adam's Song Blink-182 - First Date + Blink-182 - I Miss You The Psychedelic Furs - Love My Way + The Psychedelic Furs - Sister Europe The Ramones - Rock n Roll High School + 5 stycznia. Edytowane 30 grudnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 30 grudnia 200915 l Rock n roll highschool i adam's song - gites malina Edytowane 30 grudnia 200915 l przez Mac167
Opublikowano 1 stycznia 201015 l No szczególnie adam's song :potter: Edytowane 1 stycznia 201015 l przez AdaSKo2211