Opublikowano 13 kwietnia 201014 l Singiel Hendrixa urwał mi jajca. Good shit ! Na drumsy świetna opcja
Opublikowano 21 maja 201014 l Pantera. The Great Southern Trendkill War Nerve Drag the Waters 10's 13 Steps to Nowhere Suicide Note Pt. II Living Through Me (Hell's Wrath) Floods The Underground in America (Reprise) Sandblasted Skin Edytowane 21 maja 201014 l przez jarken
Opublikowano 21 maja 201014 l Człowiek sprzedaje xboxa z rock bandem i wychodzi "Rust In Peace" Megadejwa a teraz TGST. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Problem mam.Wpisalem kod z RB2 na extra songi po czym mega sprytnie nacisnalem cancel download i uj jasny.teraz nie wiem jak to zaczac sciagac bo kod oczywista sprawa juz nie funguje :angry2:
Opublikowano 5 lipca 201014 l A ShopTo przypadkiem nie wysyłało kodów na maila? Bo wydawało mi się, że ktoś na jednym z forów u nich kupował gry, więc polskie karty powinno przyjmować (lub przynajmniej PayPal). No chyba, że codziło o to, żeby ktoś Ci kupił...
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Nie wiem czy kogoś to interesuje ale nadciąga Ministry Pack 02 z longa Psalm 69: "Stigmata" (The Land of Rape and Honey), "Thieves" (A Mind Is A Terrible Thing To Taste) & "Jesus Built My Hotrod" (Psalm 69). Ceny jak zwykle, premiera w przyszłym tygodniu.
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Nie wiem czy kogoś to interesuje ale nadciąga Ministry Pack 02 z longa Psalm 69: "Stigmata" (The Land of Rape and Honey), "Thieves" (A Mind Is A Terrible Thing To Taste) & "Jesus Built My Hotrod" (Psalm 69). Ceny jak zwykle, premiera w przyszłym tygodniu.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Nie wiem czy kogoś to interesuje ale nadciąga Ministry Pack 02 z longa Psalm 69: "Stigmata" (The Land of Rape and Honey), "Thieves" (A Mind Is A Terrible Thing To Taste) & "Jesus Built My Hotrod" (Psalm 69). Ceny jak zwykle, premiera w przyszłym tygodniu. ale ty zaje.biście śmieszny jesteś.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Powiedziałbym, że zajedwabiście ale: -To DLC, którego nie cierpię i olewam -To oznacza, że Ministry raczej nie będzie w RB3...
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Przecież DLC to moc i siła napędowa RB To najlepsze, co się tej grze mogło przydarzyć ! Lepiej wydawać kilka odsłon serii rocznie, jak w przypadku GH ?
Opublikowano 17 września 201014 l Mam dobrą wiadomość dla plejstejszonowców. Autografy po występie ;] http://blog.us.playstation.com/2010/09/17/psn-exclusive-rock-band-dlc-sale-next-week/
Opublikowano 18 września 201014 l Mam dobrą wiadomość dla plejstejszonowców. Autografy po występie ;] http://blog.us.playstation.com/2010/09/17/psn-exclusive-rock-band-dlc-sale-next-week/ Na X360 ta promocja była z miesiąc temu ;]
Opublikowano 18 września 201014 l TGST i Rust In Peace o polowe taniej to ja rozumiem, szkoda ze juz nie gram w plastiki ;c
Opublikowano 26 września 201014 l Kto chętny do grupowego zakupu DLC do europejskiej wersji RB (region 2, PSN UK)?
Opublikowano 26 września 201014 l W kontekście RB i DLC - nowy twór ode mnie: Plastic News Mam nadzieję, że Wam się spodoba
Opublikowano 27 września 201014 l Ja mógłbym się dołączyć do jakiejś fajnej składki do RB. Mam europejczyka.