Skocz do zawartości

Rock Band DLC

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 42,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Pantera.

The Great Southern Trendkill

War Nerve

Drag the Waters

10's

13 Steps to Nowhere

Suicide Note Pt. II

Living Through Me (Hell's Wrath)

Floods

The Underground in America

(Reprise) Sandblasted Skin

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Człowiek sprzedaje xboxa z rock bandem i wychodzi "Rust In Peace" Megadejwa a teraz TGST.

KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Problem mam.Wpisalem kod z RB2 na extra songi po czym mega sprytnie nacisnalem cancel download :teehee: i uj jasny.teraz nie wiem jak to zaczac sciagac bo kod oczywista sprawa juz nie funguje :angry2::wacko:

Opublikowano

Wchodzisz w opcje konta Live'a i tam masz historię downloadu.

Opublikowano

A ShopTo przypadkiem nie wysyłało kodów na maila? Bo wydawało mi się, że ktoś na jednym z forów u nich kupował gry, więc polskie karty powinno przyjmować (lub przynajmniej PayPal).

No chyba, że codziło o to, żeby ktoś Ci kupił...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to interesuje ;) ale nadciąga Ministry Pack 02 z longa Psalm 69:

"Stigmata" (The Land of Rape and Honey), "Thieves" (A Mind Is A Terrible Thing To Taste) & "Jesus Built My Hotrod" (Psalm 69).

Ceny jak zwykle, premiera w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Nie wiem czy kogoś to interesuje ;) ale nadciąga Ministry Pack 02 z longa Psalm 69:

"Stigmata" (The Land of Rape and Honey), "Thieves" (A Mind Is A Terrible Thing To Taste) & "Jesus Built My Hotrod" (Psalm 69).

cool_story_bro.jpg

Opublikowano

cool_story_bro.jpg

ale ty zaje.biście śmieszny jesteś.

Opublikowano

Powiedziałbym, że zajedwabiście ale:

-To DLC, którego nie cierpię i olewam

-To oznacza, że Ministry raczej nie będzie w RB3...

Opublikowano

Przecież DLC to moc i siła napędowa RB :teehee: To najlepsze, co się tej grze mogło przydarzyć ! Lepiej wydawać kilka odsłon serii rocznie, jak w przypadku GH ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kto chętny do grupowego zakupu DLC do europejskiej wersji RB (region 2, PSN UK)?

Opublikowano

Ja mógłbym się dołączyć do jakiejś fajnej składki do RB. Mam europejczyka.