Opublikowano 22 sierpnia 200915 l No Andrzej, mi nie wierzysz? Link do galerii: http://img44.imageshack.us/gal.php?g=moto0529.jpg
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Joł - Robota Dla Kowboja zrobiona Jutro postram się conquer allla zrobić ;d
Opublikowano 5 września 200915 l Pioseneczka z GH 5 która dla mnie jest bardzo szalona ...i wszystkie czelendże dla perki mam zrobione na diamentowy medal
Opublikowano 12 września 200915 l Zapomniałeś dodać, że wśród złodziei Edytowane 12 września 200915 l przez jarken
Opublikowano 12 września 200915 l Dosłownie przed chwilą ukończyłem na Expercie karierę w Guitar Hero: Metallica.
Opublikowano 12 września 200915 l Ale wszystkie piosenki bez wyjątku? Bo jak tak to gratz, czy może po prostu zagrałeś większość tych łatwiejszych a potem tylko ostatnie The Thing That Should Not Be?
Opublikowano 12 września 200915 l Oj tam Czepiasz się Wszystko bez wyjątku to mogę na Hardzie zagrać. Z m.in. Master of Puppets czy Beautiful Morning muszę potrenować. Ale nie ukrywam, że będę dążył do zrobienia 100%. PS. Chcąc czy nie chcąc trzeba zagrać jakieś 6-7 trudnych piosenek, żeby zajść do końca Edytowane 12 września 200915 l przez jamaniek
Opublikowano 12 września 200915 l Można przejść prawie wszystkie na beginner i ostatnią na najtrudniejszym poziomie, a dostaniesz achievementa za expert
Opublikowano 12 września 200915 l Można przejść prawie wszystkie na beginner i ostatnią na najtrudniejszym poziomie, a dostaniesz achievementa za expert To po jaką cholerę się tak męczyłem? Zero tu sensu. Edytowane 12 września 200915 l przez jamaniek
Opublikowano 13 września 200915 l No GH unikam jak mogę, ale jeśli są za(pipi)iste piosenki - moje ulbuione to czego by tu dla nich nie zrobić....
Opublikowano 20 września 200915 l Jak grałem jakieś 2 miechy temu to, to 5* nie wchodziło jakoś, a tu za pierwszym razem dziś weszło