Opublikowano 31 grudnia 200915 l To, że twój stary opier.dala ludzi na Władcę Pierścieni to kij. Sylwek jest prezusem tesko i wszystko dla synka =*. Mi nie kupują. Kieszonkowych nie dostaje.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Sam zarabiasz na swoje zachcianki? Pr0. Widzisz, mnie rodzice kochają.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Wasze stare. Ja kończe spam a kubek dostanie bana. qb3k 1:12413945090349 Pelipe
Opublikowano 31 grudnia 200915 l Rock Band 1 - kariera na hardzie (perkusja - iron maiden mną pomiatało, ale w końcu dałem radę) Rock Band 2 - Yngwie Malmsteen - Caprici di Diablo zagrałem za trzecim razem od ściągnięcia, wprawdzie na 3 gwiazdki, ale zagrałem.
Opublikowano 31 grudnia 200915 l RB1 - hah Run To The Hills jest głupie, pamiętam jak płakałem, że nie umiałem tego przejść, ale w końcu umiem to grać i na Hardzie i Expercie RB2 - ale na gitarze czy perce ;]? No i na jakim poziomie trudności ;d
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Caprici di Diablo na gitarze na expercie ofkoz Te wszystkie Panic, Visions itd na expercie na gitarze poleciały za pierwszym razem.
Opublikowano 1 stycznia 201015 l ; P - najs! Mnie się tylko raz udało zagrać Visions na Expercie na gitarze , a do Caprici jak podchodziłem to max 1/4 piosenki i leżałem . Gratulacje
Opublikowano 1 stycznia 201015 l Umiem w RB:Beatles na gitarce wszystko na hardzie zagrać, a na basie większość na expercie na ~95-99%. Jak dla mnie duży sukces, zwłaszcza że jeszcze z miech temu nie wiedziałem jak zabrać się za medium (bo 4 przyciski) Perkę na razie na medium ćwiczę, także trudno to jakimś osiągnięciem nazwać. Edytowane 1 stycznia 201015 l przez marcin_N
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Najgorsze w tej grze jest to, że wraz ze wzrostem umiejętności rośni chora ambicja. Nie gram już niżej niż na expercie, co w moim przypadku eliminuje mnie na wstępie przy niektórych nutach ;/
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Nawet na expertcie (bez +) nie można tych kawałków ogarnąć jedną stopą... (Shadows Fall -- "Still I Rise, Amon Amarth -- "Twilight of the Thunder God", Dethklok - "Laser Canon Deth Sentence"). Swoją drogą GH5/BH + nowa perka dają niesamowitego kopa, fun kilka razy lepszy niż na zwykłej perce od RB. PS. "Epic Fail. " Przynajmniej w GH pojawiła się porządna muzyka, a nie jakieś FF pojawiające się co tydzień w RB Edytowane 21 stycznia 201015 l przez jarken
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nawet na expertcie (bez +) nie można tych kawałków ogarnąć jedną stopą... (Shadows Fall -- "Still I Rise, Amon Amarth -- "Twilight of the Thunder God", Dethklok - "Laser Canon Deth Sentence"). Swoją drogą GH5/BH + nowa perka dają niesamowitego kopa, fun kilka razy lepszy niż na zwykłej perce od RB. PS. "Epic Fail. " Przynajmniej w GH pojawiła się porządna muzyka, a nie jakieś FF pojawiające się co tydzień w RB Właśnie, coś dawno nie było Fuczi Fajteruczi
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Właśnie, coś dawno nie było Fuczi Fajteruczi A po co? To nie zamieścili jeszcze całej dyskografii w RB?
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Wpis. Adaś, kur.wa mać, schów. Udawane podjaranie nie jest fajne. Pozowanie na JLC też nie . Słaba by była z Ciebie laska, nie potrafiłbyś udawać orgazmu :| Nie wiem, czy powinieneś się jutro pojawiać w klubie...Ale tak szybko to się raczej nie rozejdzie, chyba że puszczę to na rzutniku klubowym :potter: I WOJTKA !!1!!1!
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Nie koorwa o co wam chodzi. Na jakiego JLC kurna. I to nie było udawanie orgazmuuuuu.. tylko się zajarałem bo zagrałem to za pierwszym zamachem okej ?! <_<