Opublikowano 29 grudnia 200915 l ja zamawiałem przez kogoś na dodatek przed świętami, gość zamówił w środę rano w ten sam dzień wysłali i w poniedziałek już miałem
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Zamawiał ktoś instrumenty RB1 z amazon.de? Ile mniej więcej czeka się na pakę? Wysłane z magazynu w Lipsku: 15.09.2009 Dostarczone (o ile dobrze pamiętam): 21.09.2009
Opublikowano 2 stycznia 201015 l nowy Les Paul na x360 za 160zł z wliczoną przesyłką, jacyś chętni? ale suchar
Opublikowano 2 stycznia 201015 l nowy Les Paul na x360 za 160zł z wliczoną przesyłką, jacyś chętni? ale suchar Dobra oferta, jak za najlepszą gitarę na rynku. Brałbym za 110 zł + kw. ubezpieczonej + 5 zł dla carlosa na piwo. Ale nie mam konsoli Edytowane 2 stycznia 201015 l przez Fisiu
Opublikowano 2 stycznia 201015 l Dobra oferta, jak za najlepszą gitarę na rynku. Ale nie mam konsoli Masz jakieś stare informacje. Teraz rządzi gitara z Band Hero.
Opublikowano 2 stycznia 201015 l To mi wygląda na identyczną gitarę jak z WT, tylko pewnie slider (którego używa ułamek osób, a zwiększa koszt) jest cyfrowy, to wszystko. Materiał, z którego zrobione są przyciski oraz rozmiar gitary są dla mnie nie odpowiednie