Skocz do zawartości

Muzyczny Pchli Targ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 428
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

sprzedam oficjalny t-shirt rock band sprowadzony z usa.

kolor czarny. wypukły,szczegółowy nadruk. oczywiscie nieśmigana

rozmiar L

rockbandcut.jpg

Edytowane przez erix

Opublikowano

Ja chętnie bym wziął, ale jestem grubasem i Lka będzie za mała :( A jaka cena tak btw?

Opublikowano

za 40 + wysylka szczęsliwie oddam

Opublikowano

jakby kogoś interesował ten tshirt to wystawiłem stosowną aukcję na serwisie aukcyjnym z zasugerowaną przez Keymakera cena minimalna.

Opublikowano

Tak więc dawno nie grałem w RB na perce bo mi się po prostu nie chce - wolę pograć na normalnej gitarze :D i noszę się ponownie, ze wstępnym sprzedaniem mojej perki.

Miałbym na sprzedaż:

Destroyera - 250 zł - uniwersalne

GoodWoodsy - 300 zł - uniwersalne

Perka RB2 - 350 zł - X360

ceny orientacyjne są - no i jak ktoś by brał zestaw to dało by się coś utargować.

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Akurat tym razem ceny są znośne, jestem pełen podziwu, że nie wołasz sobie teraz 500 zł za goodwoods'y.

Opublikowano

Bo kto to kupi jak nówki są za 160 dolców, co wychodzi 480 zł?

To raz, a dwa, że perki od RB2 już są w Polsce - tyle że do Beatelsów, więc cena też rozsądna, a za Destroyera to ciężko mi to wycenić, bo niby dużo, ale z drugiej strony ile nówka kosztuje ;).

Opublikowano

I bez GoodWoodsów oraz z perką od RB1 - farciarz! - ale to było dawno, teraz ceny spadły i trochę się unormowało. Ja wołam sobie za zestaw 900 zł tyle mnie interesuje za całość :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś ma może zepsutą perkusję i nie ma co z nią zrobić, to chętnie kupię, sensor, który odbiera uderzenia, ewentualnie cały czerwony drumpad, ofc sprawny.

Opublikowano

Kupię Gitarę do PC. Może być to wersja na PS3 i Xboxa 360 ale musi mieć odbiornik (receiver). Najlepiej model Les Paul lub najnowszy model gitary.

Kontakt

fistach68@gmail.com

gg: 4287300

Kupione.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Za sam odbiornik zabulisz koło 9 dych.

Opublikowano

jak chcialbys nowy to mam typka ktory sprzedaje NTSC po 130 zl chyba.

A sam poszukuje RB jedyneczki w NTSC