Skocz do zawartości

Moja pierwsza platyna

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, która gra jako pierwsza pękła na 100% w Twoim przypadku? Wpisujcie tytuł wraz z krótkim komentarzem smile.gif

U mnie to była Uncharted Drake's Fortune, nie planowałem tego (1szy miał być Dead Space, mając 68% sprzedałem swoją kopię) ale szybko i bez większych problemów zdobyłem platynę a same pucharki oceniam na 6, różnorodne, wyciskają ostatnie soki z gry smile.gif

PS: jeśli jest już temat tego typu to proszę o usunięcie, niech mnie szlag trafi jeśli nie szukałem...

Edytowane przez stoodio

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 25,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Infamous . Właśnie wbiłem.

• Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa

• Resident Evil 5 - Troszeczkę się nagrałem nim zdobyłem tą Platynkę coś ok 20dni + ;P

Opublikowano

Burnout Paradise

Super gra, która przeszedłem dwa razy (raz bez trofeów). Proste trofea, żeby nie powiedzieć banalne, ale też przyjemnie było sobie je pozdobywać.

Gry bez tektury:

Linger in Shadows

Hardcore!!!111one

Opublikowano
  • Autor
Uncharted, chyba jak większość.:)

Czy jak większość to się właśnie okaże ;)

Opublikowano

Hehehe...

Uncharted no! :D

Opublikowano
  • Autor

Proszę o jakieś krótkie komentarze bo inaczej temat zmieni się w wyliczankę tytułów, gdzie w co drugim poście będzie wymienione Uncharted :D

Opublikowano

Pierwsza i chyba ostatnia - Uncharted. Jakoś mnie te trofea nie kręcą.

Opublikowano

Uncharted, bo to była jedyna gra z platyną w tamtym czasie. Byłem wtedy w czołówce maniaków, teraz olałem ;)

Z gier na PSN to SS HD, byłem dumny gdy zrobiłem late bombera ;]

Opublikowano

Podobnie jak u innych, u mnie też pierwszy pękł Uncharted :) Wcześniej grę przeszedłem bez trofeów, ale dzięki temu patchowi miałem sporą motywację aby wycisnąć z gry wszystkie soki ;)

Opublikowano

A ja dla odmiany wpiszę DETRAHCNU ;) najpierw przeszedłem na 100% bez trofeów, a następnie kolejne 3 razy, tym razem dla platynki:)

Opublikowano

No... Uncharted. Najpierw tak jak kolega wyżej grę zrobiłem na 100% bez pucharków a potem z przyjemnością zrobiłem platynkę gdy się trofea pojawiły :)

Moje pierwsze trofeum to jednak było w świetnym Stardust HD :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Chyba nie :D Moja pierwsza platynka tak dla odmiany miała "miejsce" w LittleBigPlanet. Chwilę w to grałem ale trofea są dość łatwe i przyjemne (poza kilkoma brzydkimi słowami przy trofeum Play :P).

Opublikowano

Pierwsza platyna - Burnout Paradise

Pierwszy zdobyty pucharek- genialne StarDust HD

Opublikowano

Resistance 2 - kupiłem bundle z tą właśnie grą i zawziąłem się na komplet. No i w końcu platyna wpadła, jak na razie ostatnia, choć tytułów do scalakowania mam już kilka przed sobą. :)

Opublikowano

Pierwsza platyna / najtrudniejsza platyna : Uncharted Drakes Fortune / Mirrors Edge

Pierwsze 100% / Najtrudniejsze 100% w grach z PSS : Stardust HD / PJE

Opublikowano

Uncharted przeszedłem 3 razy jak jeszcze nie było trofeów :) później weszły trophy no i znowu przeszedłem Uncharted, ale chyba z 4 razy :) cudna gra!