Opublikowano 30 kwietnia 201113 l Shadow Complex - przekozacko się w to szarpie, a to "tylko" gra do ściągnięcia .
Opublikowano 2 maja 201113 l Wszyscy cisną w betę GoW 3, a u mnie na ruszcie Gears of War 2. I tak nie mam konsoli podpiętej do sieci... Ale jest mega miodnie w singlu.
Opublikowano 10 maja 201113 l Skończyłem klepać bete GoW3 niby gierka oka ,ale pozostaje pewien niesmak ..... A teraz na warsztat idzie kupiony dzisiaj Dead Space 2 , jednak zanim do mnie dotrze to klepię Black OPS na multi na zmianę z FIFĄ 11 . I chyba zabiorę się za calakowanie /kończenie gier które z różnych powodów odstawiłem .... do jesieni mi zejdzie
Opublikowano 13 maja 201113 l MW2 multi - uzależnienie powraca , nie mogę przestać . Każdy wieczór jest jak koszmar - odpalam konsole patrze na friendliste , kilka zapów na MW2 , myśle pogram chwile i odpale nowo kupionego Crysisa, wszystko fajnie , po kilku godzinach MW2 czas spać , aż tu nagle wyrzuty , czemu znowu go włączyłem , miałem rozpocząć Crysisa, kolejny wieczór to samo , nawet dziś i tak w kółko od, hmmm dłuugo , koło się zamyka ,pomocy, nie mogę przestać!!! PS. Mam sprytny plan , jutro go wywioze do brata , obym tylko nie osiwiał/wyłysiał... Edytowane 13 maja 201113 l przez TheBesTia
Opublikowano 19 maja 201113 l Aktualnie gram w Fifę 11 i Smack Down vs. RAW 2007. W międzyczasie odpalę jakieś demko ściągniętę z Xbox Live.
Opublikowano 28 maja 201113 l Zrezygnowałem z Borderlands bo wiało nudą na rzecz Alan Wake. Nie żałuje, czołówka gier x0.
Opublikowano 28 maja 201113 l Obecnie NFS Shift nawet fajne fajnie się gra biorąc pod uwagę ze samochodówek nie cierpię Multi katuję CoD: black ops już mi nieco bokiem wychodzi ale tryb zoobie w co-opie daje radę . Od czasu do czasu kopnę coś na Live w fife 11
Opublikowano 30 maja 201113 l Skończyłem Metro 2033 - bardzo fajne i niełatwe. Polecam w szczególności tym, którzy czytali książkę. Kończę L.A. Noire i robie case'y na 100%.
Opublikowano 31 maja 201113 l Obecnie Singularaity kupione na spontanie w markecie - generalnie świetna gra - połączenie Bioshocka, Falluta i Half-Lifa. Dobra oprawa, fajne patenty, grywalne multi - POLECAM ode mnie 8 z małym + Jeżdżę również w Forze3. Typowe multi - najczęściej BF1943 i czasami Black Ops.