Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Ogrywam Borderlandsy, jedno posiedzenie i już 10ty level wbity, strasznie wciąga ta gra.

Jeszcze zacząłem Metro 2033 które znalazłem pod choinką, fajna gra z super klimatem, do tego b. ładnie wygląda i ma świetne animacje przeładowania broni i ma fajne patenty z ładowaniem latarki czy tym zegarkiem. Aczkolwiek animacje postaci, mimika i skrypty trochę odbiegają od dzisiejszych standardów.

Przedwczoraj jeszcze kupiłem Trials Evolution na promocji, wczoraj łyknąłem z allegro Dead Space 2, a jeszcze czeka na ogranie Deus Ex. Dodać do tego multi Halo 4 i onyxowanie Hordy w Gears of War 3 (chce zdążyć do Judgment, zostało mi 1000 fal do zaliczenia) i mam w co grać do kwietnia co najmniej o_O Szczególnie że mam ochotę na calakowanie Borderlandsów, Metra i Dead Space 2, a może i jeszcze Deus Ex wpadnie.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 183 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Kończę Wiedźmina (ale ścieżką Iorwetha i już nie mogę się doczekać, żeby przejsć go drugi raz, ścieżką Roche'a)

Opublikowano

Obecnie Mark of the Ninja i Deadlight.

Opublikowano

po 2mc. w końcu mam więcej czasu i wróciłem do Borderlands2, krótko mówiąc, wciąga.

W kolejce Dust, Joe Danger2, Mark of the Ninja i Diablo 3 ;]

Opublikowano

Na Xsie aktualnie pogrywym sobie w Halo4 ,Halo Aniverysy oraz niezmienie Gears of War3 inajlepszą ścigałkę tej generacji Forz a4

Opublikowano

Batman Arkham City

Po świetnym Arkham Asylum od razu rzuciłem się na kolejną część i co tu dużo mówić... nieustannie zbieram szczenę z podłogi. Nie sądziłem, że w już świetnej grze można aż tyle poprawić. Bawię się niesamowicie.

Opublikowano

Aktualnie gram w Battlefield 3,nie ma zadnego tak dobrego shootera.

Far cry 3 czasami,ale gra przynudza i ma slaby online.

Fifa 13 ale PESw tym roku wydaje sie lepszy.

black ops 2 szajs

Opublikowano

po rewelacyjnym XCOM zaczynam Resonance of Fate

Opublikowano

Dishonored (Bawię się w no kill no detection, więc wyklinania i ponownego wczytywania zapisów nie ma końca, ale jeszcze się nie poddałam).

Opublikowano

Właśnie katuję Borderlands 2 i myślę, że długo w nim będę siedział.

Opublikowano

Zakończyłem Hitmana, przyszedł czas na Far Cry 3 :)

Opublikowano

Ja powyższe maltretuję od początku roku. Wiedziałem o co prosić na gwiazdkę grin.gif

Opublikowano

Końcówka roku obfitowała w dobre tytuły:) jaby doba miała parę godzin więcej ... eh

Opublikowano

Mass Effect - wciąga jak diabli tylko jazda tym łazikiem to jakaś masakra.

Ya said it mate.

Naszło mnie znów na Gearsy 3. Dziś posiedziałem tyroszkę w multi i ło jeny jaki jestem zardzewiały po dwumiesięcznej przerwie. Zaledwie 3 z 6 meczów na moją korzyść.

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Eternal Sonata - nie takiej fabuły się spodziewałem, ale zaskoczenie bardzo na +. Gra mam już lata na karku a wciąż wygląda świetnie i potrafi oczarować ferią barw i muzyką mistrza.

e:

@ mario4

Raczej, jak ktoś nie grał to polecam bo gre właściwie można wyrwać za free.

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

eternal sonata jest świetna !!!

Opublikowano

wlasie skonczylem zonee of the enders hd collection. ostatni boss to (pipi)ana przeginka ale ogolnie obie gry calkiem dobre. teraz sie chyba zajme armored core 5.

Opublikowano

Podchodzę do Skyrima. Gra ciekawa ale przeraża mnie ogrom świata i te minimum 240 godzin jakie trzeba przy tym spędzić. Za dużo.

Opublikowano

60h styknie.

Opublikowano

Mi zrobienie glownego watku + gildie + questy deadryczne zajely jakies 120h.

Co do tematu to Forza Horizon, Dark Souls i Halo4

Opublikowano

Końcówka Resonance of Fate. W kolejce: Sleeping Dogs, Max Payne 3, Alan Wake... Tak dużo gier, tak mało czasu:(