Opublikowano 26 grudnia 201212 l Ogrywam Borderlandsy, jedno posiedzenie i już 10ty level wbity, strasznie wciąga ta gra. Jeszcze zacząłem Metro 2033 które znalazłem pod choinką, fajna gra z super klimatem, do tego b. ładnie wygląda i ma świetne animacje przeładowania broni i ma fajne patenty z ładowaniem latarki czy tym zegarkiem. Aczkolwiek animacje postaci, mimika i skrypty trochę odbiegają od dzisiejszych standardów. Przedwczoraj jeszcze kupiłem Trials Evolution na promocji, wczoraj łyknąłem z allegro Dead Space 2, a jeszcze czeka na ogranie Deus Ex. Dodać do tego multi Halo 4 i onyxowanie Hordy w Gears of War 3 (chce zdążyć do Judgment, zostało mi 1000 fal do zaliczenia) i mam w co grać do kwietnia co najmniej o_O Szczególnie że mam ochotę na calakowanie Borderlandsów, Metra i Dead Space 2, a może i jeszcze Deus Ex wpadnie.
Opublikowano 26 grudnia 201212 l W takim natloku gier, moze przymyslisz jeszcze raz calakowanie Dead Space 2
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Jeśli chodzi ci o Zealot to nie boje sie go :] Edytowane 26 grudnia 201212 l przez MaZZeo
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Kończę Wiedźmina (ale ścieżką Iorwetha i już nie mogę się doczekać, żeby przejsć go drugi raz, ścieżką Roche'a)
Opublikowano 26 grudnia 201212 l po 2mc. w końcu mam więcej czasu i wróciłem do Borderlands2, krótko mówiąc, wciąga. W kolejce Dust, Joe Danger2, Mark of the Ninja i Diablo 3 ;]
Opublikowano 26 grudnia 201212 l Na Xsie aktualnie pogrywym sobie w Halo4 ,Halo Aniverysy oraz niezmienie Gears of War3 inajlepszą ścigałkę tej generacji Forz a4
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Batman Arkham City Po świetnym Arkham Asylum od razu rzuciłem się na kolejną część i co tu dużo mówić... nieustannie zbieram szczenę z podłogi. Nie sądziłem, że w już świetnej grze można aż tyle poprawić. Bawię się niesamowicie.
Opublikowano 30 grudnia 201212 l Aktualnie gram w Battlefield 3,nie ma zadnego tak dobrego shootera. Far cry 3 czasami,ale gra przynudza i ma slaby online. Fifa 13 ale PESw tym roku wydaje sie lepszy. black ops 2 szajs
Opublikowano 3 stycznia 201312 l Mass Effect - wciąga jak diabli tylko jazda tym łazikiem to jakaś masakra.
Opublikowano 8 stycznia 201312 l Dishonored (Bawię się w no kill no detection, więc wyklinania i ponownego wczytywania zapisów nie ma końca, ale jeszcze się nie poddałam).
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Ja powyższe maltretuję od początku roku. Wiedziałem o co prosić na gwiazdkę
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Końcówka roku obfitowała w dobre tytuły:) jaby doba miała parę godzin więcej ... eh
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Mass Effect - wciąga jak diabli tylko jazda tym łazikiem to jakaś masakra. Ya said it mate. Naszło mnie znów na Gearsy 3. Dziś posiedziałem tyroszkę w multi i ło jeny jaki jestem zardzewiały po dwumiesięcznej przerwie. Zaledwie 3 z 6 meczów na moją korzyść. Edytowane 9 stycznia 201312 l przez Yap
Opublikowano 9 stycznia 201312 l Eternal Sonata - nie takiej fabuły się spodziewałem, ale zaskoczenie bardzo na +. Gra mam już lata na karku a wciąż wygląda świetnie i potrafi oczarować ferią barw i muzyką mistrza. e: @ mario4 Raczej, jak ktoś nie grał to polecam bo gre właściwie można wyrwać za free. Edytowane 9 stycznia 201312 l przez Dud.ek
Opublikowano 11 stycznia 201312 l wlasie skonczylem zonee of the enders hd collection. ostatni boss to (pipi)ana przeginka ale ogolnie obie gry calkiem dobre. teraz sie chyba zajme armored core 5.
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Podchodzę do Skyrima. Gra ciekawa ale przeraża mnie ogrom świata i te minimum 240 godzin jakie trzeba przy tym spędzić. Za dużo.
Opublikowano 11 stycznia 201312 l Mi zrobienie glownego watku + gildie + questy deadryczne zajely jakies 120h. Co do tematu to Forza Horizon, Dark Souls i Halo4
Opublikowano 19 stycznia 201312 l Końcówka Resonance of Fate. W kolejce: Sleeping Dogs, Max Payne 3, Alan Wake... Tak dużo gier, tak mało czasu:(