Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

heh? sprzedają to już od dawna ale co z tego jak nikt nie ma?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 296,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Jak to jest, że Game Over już wysyła, a sklep patronacki Cenegi (Muve) jeszcze nie ? Gdzie dystrybutorem Batmana jest właśnie Cenega.

Opublikowano

Może nie wysyłają właśnie przez to, że są dystrybutorem heh.

Ja tam jestem pewny, że jutro albo maks w czwartek wyślą. Zamawiałem u nich dwie gry które też właśnie wydawali i zawsze wysyłali w środę.

Opublikowano

Sklep GameOver już wysyła Batmana.

No to Muve bedzie wysylac jutro. To dystrybutor, wiec chce zeby ich wysylki doszly max w premiere i biora pod uwage ze kurierska w najgorszym wypadku pojdzie 2 dni, a to sa i tak skrajne przypadki.

Opublikowano

Ultima będzie wysyłać Battlefielda 24 października. Info z Fejsa.

Opublikowano

Żadna nowość. W MM też będzie od 24.10.11r. Gry od EA zawsze są sprzedawane w poniedziałek, mimo, że premiera wypada w piątek, tak jak w tym przypadku.

Opublikowano

Dla zainteresowanych. Muve już wysyła Batka. Dzisiaj dostałem maila z numerem paczki

Opublikowano

Empik.com na 100% nie wysle gry przed 2.11 ;/ takie info przekazała mi Pani pracująca tam ;/

Opublikowano

Damn, a zawsze można było na nich polegać :/

Opublikowano

gram.pl planuje grę wysyłać 28.10, jeśli komuś bardzo zależy by dostać jak najszybciej to bym zamówił tam.

Opublikowano

Oni sami nie wiedzą czy będą wysyłać 28.10 bo to zależy kiedy dostaną grę od Sony.

Mały cytat z Fejsbuka:

"data realizacji zamówienia uzależniona jest od terminu dostawy z Sony - walczymy, aby było to jak najwcześniej. "
Opublikowano

Tyle że nie ma pewności jak będzie z dostępnością gry. Empik.com już teraz informuje o braku kolekcjonerki i limitek, a nie chcę w dniu premiery dostać maila skądśtam, o treści, że niestety nie mają gier na stanie, bo i tak się zdarzało :P

Trudno, wytrzymam jeden dzień dłużej, ale mimo wszystko Empik.com ma solidnego minusa... przy takiej premierze. No chyba że tym razem zawiniło SCEP.

Edytowane przez K@t

Opublikowano

Batman już wysłany do chętnych. Teraz pora na BF 3. Wiecie gdzie jeszcze można dostać BF3 LE?

Zakręciłem się i anulowałem zamówienie w Ultimie i odmówili jego przywrócenia sic!

Opublikowano

Panowie jest szansa zeby miec u3 przed swietem zmarlych?

Opublikowano

Jutro dzwonię do Centrum Sony, postaram się coś dowiedzieć o U3.

Opublikowano

można gdzies dostac jeszcze limitke Battlefielda 3 za mniej niż 200? Bo na Allegro widze jakies kosmosy za 220 zł o_O

Opublikowano

Na muve nowy CoD za 189,90 z kurierem gratis, na te chwilę chyba najtańsza opcja.

Opublikowano

Jutro dzwonię do Centrum Sony, postaram się coś dowiedzieć o U3.

Mam zadzwonić po niedzieli :unknown: Ale za to dowiedziałem się od kumpla który pracuję w empiku, że empik ma mieć dostawę Uncharted'a 3 już ok. 26 października, ale nie wiadomo od kiedy będą sprzedawać i po jakich cenach.

Opublikowano

No to teraz niezłe jajca. Mam preorder w empik.com i w gram.pl. 31 będę akurat w Szczecinie to mógłbym odebrać osobiście gierkę. Coś się mi wydaję że najlepsza opcja to anulować preorder w gram.pl i zmienić na odbiór w empiku w Szczecinie zamiast kuriera. Gorzej jak tego 31 jeszcze w tym salonie gry nie będzie to zostanę z palcem w (pipi)e.

@Zalef - utrzymuj kontakt z kumplem :D

Opublikowano

Media Markt w Galerii

Edytowane przez lesheq

Opublikowano

Fuuuuu nie mogą mi zmienić na odbiór osobisty w salonie ;/ a widzę że na empik.com nie ma już edycji specjalnych... (pipi) ryzyk fizyk. Anuluje preorder na gram.pl i empik.com. Liczę że kupię osobiście 31.10 w Szczecinie a jak nie to będę miał parę dni po premierze i wezmę z neta. Trudno.