Opublikowano 18 października 201113 l Jak to jest, że Game Over już wysyła, a sklep patronacki Cenegi (Muve) jeszcze nie ? Gdzie dystrybutorem Batmana jest właśnie Cenega.
Opublikowano 18 października 201113 l Może nie wysyłają właśnie przez to, że są dystrybutorem heh. Ja tam jestem pewny, że jutro albo maks w czwartek wyślą. Zamawiałem u nich dwie gry które też właśnie wydawali i zawsze wysyłali w środę.
Opublikowano 18 października 201113 l Sklep GameOver już wysyła Batmana. No to Muve bedzie wysylac jutro. To dystrybutor, wiec chce zeby ich wysylki doszly max w premiere i biora pod uwage ze kurierska w najgorszym wypadku pojdzie 2 dni, a to sa i tak skrajne przypadki.
Opublikowano 18 października 201113 l Ultima będzie wysyłać Battlefielda 24 października. Info z Fejsa.
Opublikowano 18 października 201113 l Żadna nowość. W MM też będzie od 24.10.11r. Gry od EA zawsze są sprzedawane w poniedziałek, mimo, że premiera wypada w piątek, tak jak w tym przypadku.
Opublikowano 19 października 201113 l Dla zainteresowanych. Muve już wysyła Batka. Dzisiaj dostałem maila z numerem paczki
Opublikowano 20 października 201113 l Empik.com na 100% nie wysle gry przed 2.11 ;/ takie info przekazała mi Pani pracująca tam ;/
Opublikowano 20 października 201113 l gram.pl planuje grę wysyłać 28.10, jeśli komuś bardzo zależy by dostać jak najszybciej to bym zamówił tam.
Opublikowano 20 października 201113 l Oni sami nie wiedzą czy będą wysyłać 28.10 bo to zależy kiedy dostaną grę od Sony. Mały cytat z Fejsbuka: "data realizacji zamówienia uzależniona jest od terminu dostawy z Sony - walczymy, aby było to jak najwcześniej. "
Opublikowano 20 października 201113 l Tyle że nie ma pewności jak będzie z dostępnością gry. Empik.com już teraz informuje o braku kolekcjonerki i limitek, a nie chcę w dniu premiery dostać maila skądśtam, o treści, że niestety nie mają gier na stanie, bo i tak się zdarzało Trudno, wytrzymam jeden dzień dłużej, ale mimo wszystko Empik.com ma solidnego minusa... przy takiej premierze. No chyba że tym razem zawiniło SCEP. Edytowane 20 października 201113 l przez K@t
Opublikowano 20 października 201113 l Batman już wysłany do chętnych. Teraz pora na BF 3. Wiecie gdzie jeszcze można dostać BF3 LE? Zakręciłem się i anulowałem zamówienie w Ultimie i odmówili jego przywrócenia sic!
Opublikowano 20 października 201113 l Jutro dzwonię do Centrum Sony, postaram się coś dowiedzieć o U3.
Opublikowano 21 października 201113 l można gdzies dostac jeszcze limitke Battlefielda 3 za mniej niż 200? Bo na Allegro widze jakies kosmosy za 220 zł o_O
Opublikowano 21 października 201113 l Na muve nowy CoD za 189,90 z kurierem gratis, na te chwilę chyba najtańsza opcja.
Opublikowano 21 października 201113 l Jutro dzwonię do Centrum Sony, postaram się coś dowiedzieć o U3. Mam zadzwonić po niedzieli Ale za to dowiedziałem się od kumpla który pracuję w empiku, że empik ma mieć dostawę Uncharted'a 3 już ok. 26 października, ale nie wiadomo od kiedy będą sprzedawać i po jakich cenach.
Opublikowano 21 października 201113 l No to teraz niezłe jajca. Mam preorder w empik.com i w gram.pl. 31 będę akurat w Szczecinie to mógłbym odebrać osobiście gierkę. Coś się mi wydaję że najlepsza opcja to anulować preorder w gram.pl i zmienić na odbiór w empiku w Szczecinie zamiast kuriera. Gorzej jak tego 31 jeszcze w tym salonie gry nie będzie to zostanę z palcem w (pipi)e. @Zalef - utrzymuj kontakt z kumplem
Opublikowano 21 października 201113 l Media Markt w Galerii Edytowane 21 października 201113 l przez lesheq
Opublikowano 21 października 201113 l Fuuuuu nie mogą mi zmienić na odbiór osobisty w salonie ;/ a widzę że na empik.com nie ma już edycji specjalnych... (pipi) ryzyk fizyk. Anuluje preorder na gram.pl i empik.com. Liczę że kupię osobiście 31.10 w Szczecinie a jak nie to będę miał parę dni po premierze i wezmę z neta. Trudno.