Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

No ja sobie zamówiłem preorder na stronie MM za 199 z odbiorem i płatnością w markecie. Rano jadę na spotkanie koło MM więc o 9 odwiedzę ten przybytek!

To samo, 199 zł i odbieram we wtorek.

Widziałem tylko kilka prawdziwych screenów z gry w wykonaniu ravena. I tyle.

Wszelkie newsy, posty o GTA omijałem szerokim łukiem. Zobaczymy co powiem we wtorek jak odpalę Mesjasza :)

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 296,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Jesli ktos jest z Kielc to polecam przejsc sie dzisiaj do Echo i spytac w tym sklepiku z grami na parterze. Gosc mowil, ze najprawdopodobniej bedzie sprzedawal od dzisiaj za 219zl.

Opublikowano

Dzisiaj odwiedzajac Real widzialem reklame, ze od 17-go GTA V w cenie 199 zl.

Opublikowano

Dzisiaj odwiedzajac Real widzialem reklame, ze od 17-go GTA V w cenie 199 zl.

Cena była wiadoma od dawna, szkoda że nie zagadałeś czy ci sprzedadzą dziś :) ?

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że w euro dostaw nie ma we wtorki i gier w ogóle nie będzie, nie ważne czy wcześniej zamówione, w normalnej sprzedaży też nie będzie. 

Opublikowano

Dostałem przed chwilą maila że gta v jest gotowe do odbioru w media markcie, ludzie.

Lece sprawdzić :D

Opublikowano

Mam to samo w MM - i tak Ci nie dadzą :) Jak chcesz sobie zaoszczędzić czas to przedzwoń do nich ;)

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, że w euro dostaw nie ma we wtorki i gier w ogóle nie będzie, nie ważne czy wcześniej zamówione, w normalnej sprzedaży też nie będzie. 

jesli to prawda to dobrze ze rano anulowałem preordera i wziołem z saturna 

Opublikowano

Dostalem maila z empik.com ze gra zostala wyslana. Zastrzegaja sobie maksymalnie do 18 do odbioru ale nie wyobrazam sobie tak ekstremalna sytuacje zeby szlo 2 dni wiec jutro odbiore. :)

Opublikowano

Ktoś ma już jakieś przecieki co do nowej Fify ? Ceny (Empik, MM, Tesco, Real?) i dostępność.

Opublikowano

Fifa w Tesco w dniu premiery 189,99 zł na PS3/X360 na PC 114,99 zł

2013-09-19%252007.16.29.jpg

2013-09-19%2007.16.19.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś jakieś info gdzie wyrwać Beyond po cenie innej niż okolice 220-240 ? Mam pod nosem MM, pewnie zajrzę w dniu premiery.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skąd to info  ze jutro wysyłają ? Mi póki co status się nie zmienił. Cały czas "zamówienie potierdzone"

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info gdzie wyrwać Beyond po cenie innej niż okolice 220-240 ? Mam pod nosem MM, pewnie zajrzę w dniu premiery.

Ostatnio widziałem na Allegro jakiś sklep, który sprzedawał po 209zł.

Opublikowano

Ktoś na innym forum wyskoczył z "niusem" jako że niby nowy nietoperek miał nie posiadać polskich napisów, mam nadzieje że to jedynie plotka i cenega tym razem nie zawiedzie .

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W jakiej cenie jest South Park na półkach w sieciowkach typu EMPiK czy mm?

Opublikowano

W jakiej cenie jest South Park na półkach w sieciowkach typu EMPiK czy mm?

Podbijam, no i czy jest np w MM, bo na www np nie mogłem znaleźć.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy jest możliwość sprawdzenia kiedy dokładnie wyjdzie Top Spin 5? W ubiegłym roku pisali że będzie to początek 2014 roku a jeszcze nie wyszedł... Dodatkowo co myślicie o kupowaniu gier na allegro? Jest to bezpieczne czy raczej unikać? Jak unikać to gdzie kupować by za bardzo nie przepłacać? Orientujecie się jakie ceny chodzą gier w Kolporterze?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Gdzie zamawiacie gry na premierę? Chcę wziąć preorder MK X na ps3, ale znalazłem tylko to http://www.grymel.pl/zobacz-teraz-mortal-kombat-x-mortal-kombat-x-o_l_522_4307.htmlCzyżbym zbyt szybko zaczął szukać? Osoby, które kupią na premierę grę to będą mogły grać Goro. Jak to będzie rozwiązane? Koleś w dniu premiery będzie za darmo do ściągnięcia czy jak?