Opublikowano 9 lutego 201015 l Witam Mogę prosić o kod do God Of War 3 bo wczorajszy nie działa. Dziękuje bardzo i sorry za kłopot
Opublikowano 9 lutego 201015 l witam można prosić o kod na GoW 3 i Heavy Rain z góry dziękuje i pozdrawiam
Opublikowano 10 lutego 201015 l Square w koncu mi aktywowali konto wiec moge ci oficjalnie podziekowac za demko gow 3
Opublikowano 10 lutego 201015 l Oddam kod na demo Heavy Rain - zupelnie za free ! Do tego moge jeszcze dorzucic kod na koszulke Heavy Rain w Playstation Home. Kod na demo Heavy Rain polecial do uzytkownika seedorf, zostala jeszcze koszulka. Edytowane 10 lutego 201015 l przez saptis
Opublikowano 10 lutego 201015 l ja bym prosil namiary na god'a 3 i mag'a jesli ktos by mial byl bym bardzo wdzieczny
Opublikowano 10 lutego 201015 l Tak jak koledzy wyżej. Poprosze kod do gow3. Z góry dynki i pozdrawiam
Opublikowano 10 lutego 201015 l Kod na demko gow'a 3 proszę Pozdrawiam. @UPDATE Dzięki Edytowane 10 lutego 201015 l przez Desu
Opublikowano 10 lutego 201015 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Proszę o kod na demko Heavy Rain. Z góry wielkie dzięki:) Sprawdź PW. Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu. Dobra ten kto chciał to dostał. Edytowane 10 lutego 201015 l przez Square
Opublikowano 10 lutego 201015 l Square, wielkie dzięki za to, że udostępniasz nam te dema. Dzięki Tobie możemy zobaczyć te wszystkie hity w akcji. Wielki szacun dla Ciebie Nie wiem jak mogę Ci podziękować. Hmm, już mam! W prawym dolnym rogu każdego Twojego posta znajduje się możliwość wyrażenia mojej wdzięczności Plusik już leci
Opublikowano 10 lutego 201015 l Kurcze nie bardzo kapuje bo wpisuje login i haslo i pisze ze niepoprawne. Chodzi o demko god3 Dora jest mój błąd żle przepisałem Edytowane 10 lutego 201015 l przez wwnowak
Opublikowano 10 lutego 201015 l Hmm ja też mam problem wpisuje login i hasło tak jak mi podano i otrzymuje komunikat ze nie moge zalogowac sie na to konto czy robie cos nie tak ??chodzi mi kod do gow 3. Edytowane 10 lutego 201015 l przez Rumak