Opublikowano 10 lutego 201015 l pewnie znów ktoś zmienił hasło. Proszę jeszcze raz o dane, chciałem na drugiej konsoli i już nie działa.
Opublikowano 10 lutego 201015 l Hmm ja też mam problem wpisuje login i hasło tak jak mi podano i otrzymuje komunikat ze nie moge zalogowac sie na to konto czy robie cos nie tak ??chodzi mi kod do gow 3. pewnie znów ktoś zmienił hasło. Proszę jeszcze raz o dane, chciałem na drugiej konsoli i już nie działa. Proszę nie robić paniki, konto działa normalnie witam bardzo proszę o dostęp do demka God of War 3 z góry dzięki Sprawdź PM. Edytowane 10 lutego 201015 l przez Square
Opublikowano 10 lutego 201015 l Witam. Próbowałem już na wiele sposobów, nawet rozważałem kupno kodu (tak byłem zdesperowany ) aż trafiłem tutaj.. Bardzo bym prosił o kod na demko God of War III. Każda część Kratosa jak dotychczas spędzała mi sen z powiek, mam nadzieje że z tą częścią będzie tak samo. Z góry wielkie dzięki! P.S. Mogę udostępnić jeden kod na demo Heavy Rain, dajcie znać jeśli ktoś potrzebuje
Opublikowano 11 lutego 201015 l Witam. Próbowałem już na wiele sposobów, nawet rozważałem kupno kodu (tak byłem zdesperowany ) aż trafiłem tutaj.. Bardzo bym prosił o kod na demko God of War III. Każda część Kratosa jak dotychczas spędzała mi sen z powiek, mam nadzieje że z tą częścią będzie tak samo. Z góry wielkie dzięki! P.S. Mogę udostępnić jeden kod na demo Heavy Rain, dajcie znać jeśli ktoś potrzebuje Witam. Byłbym wdzięczny za udostępnienie kodu na demo GoW3:rolleyes: Sprawdźcie wiadomości.
Opublikowano 11 lutego 201015 l Witam Czy także mógłbym prosic o kod do God Of War III Z góry bardzo Dziękuje pozdro
Opublikowano 11 lutego 201015 l Witam. Wiem ze jestem daleko w tyle ale moze jeszcze znajdzie sie 1 kod do GoW III. Z gory dziekowka;)
Opublikowano 11 lutego 201015 l jak cos to na PSS pojawilo sie juz demko HR bez walki o kody i konta tak ze mozna sciagac do woli
Opublikowano 11 lutego 201015 l Square, wielkie dzięki za to, że udostępniasz nam te dema. Dzięki Tobie możemy zobaczyć te wszystkie hity w akcji. Wielki szacun dla Ciebie Nie wiem jak mogę Ci podziękować. Hmm, już mam! W prawym dolnym rogu każdego Twojego posta znajduje się możliwość wyrażenia mojej wdzięczności Plusik już leci Wielkie dzięki również. Witam Czy także mógłbym prosic o kod do God Of War III Z góry bardzo Dziękuje pozdro Witam. Wiem ze jestem daleko w tyle ale moze jeszcze znajdzie sie 1 kod do GoW III. Z gory dziekowka;) Czy ja mógłbym również prosić o kod do GOW'a? Sprawdźcie wiadomości.
Opublikowano 11 lutego 201015 l o to ja też poproszę do GoW'a III, nigdy nie grałem więc chciałbym obczaic ocb
Opublikowano 11 lutego 201015 l Dzięki wielkie Square! Jak Ty to robisz? Tak bezinteresownie, parę razy dziennie musisz wejść, żeby innym za darmo rozdawać. Pełen szacunek!
Opublikowano 12 lutego 201015 l Bardzo bym prosił o namiary na demko GOW 3. Z góry serdecznie dziękuję.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Dzięki wielkie Square! Jak Ty to robisz? Tak bezinteresownie, parę razy dziennie musisz wejść, żeby innym za darmo rozdawać. Pełen szacunek! Nie ma w tym nic trudnego, jak już jestem na forum to można poświęcić te pół minuty i uszczęsliwić kogoś Na początku miałem obawy do tego że ktoś szybko zmieni hasło tak jak to było z wcześniejszymi kontami, ale już 1,5 miesiąca za nami i konto ma się świetnie, oby do premiery Bardzo bym prosił o namiary na demko GOW 3. Z góry serdecznie dziękuję. Sprawdź PW.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Ja również jeszcze raz prosze o kod na GoW III. Tym razem na inną konsolę. P.S. Literki "P" i "W" to już ci sie chyba troche na klawie wytarły c'nie Square?
Opublikowano 14 lutego 201015 l Sprawdźcie PMki. Doszły mnie słuchy że demo zostało usunięte z sewerów, więc możliwe że podczas pobierania wyskoczy błąd. Dajcie znać czy działa.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Wiem że GoW 3 wychodzi za miesiąc ale nie moge się doczekać i bardzo proszę o kod na demko