Skocz do zawartości

Centrum kodów promocyjnych - Pierwszy post !

Featured Replies

Opublikowano

@Square - dziękuje Ci ślicznie za pomoc :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje

Alek

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 328,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdź PW.     Chętni na GoW 3 muszą chwile poczekać   Dobra zaczynam rozsyłać PMki, na początek do tych którzy widze że są zalogowani. Mam nadzieje że nie będzie tłoku przy ściąganiu.   Dobr

• Jako że demo GoW 3 jest już ogólnodostępne nie ma sensu dalsze udostepnianie. Jakoś minęły te dwa miesiące w ciągu których znalazło się ok 150 chętnych na pobranie dema :potter:. Od razu chciałbym pod

• Panowie i Panie !! chwytać kody na Ghost Recon Future Soldier !! http://nightdev.com/ghostrecon.html , wyłączyć na chwile adblocki itp, wpisujcie byle jaki email i dostaniecie kod na bete na wybraną k

Opublikowano

Hej,

Ja także bym prosił o kod do dema GoW3, jeśli jest taka możliwość.

:potter:

Opublikowano

Proszę o kod na demko gowIII, z góry dzięki

Opublikowano

mógłbym również poprosić o kod na demko gowIII ? zastanawiam sie nad gow collection i napewno by mi to pomogło podjac jakas decyzje ;)

Opublikowano

Cześć,

ja wiem, że podobno w czwartek będziue demo GoW3 na PSS, ale sorki + założyłem konto, czekałem 14 milionów lat na potwierdzxenie od Admina i na serio podeślę śledzionę za kod pozwalający ścągnąć demko...

Bardzo ale to bardzo będę wdzięczny za pomoc...

Warto prosić, bo w sumie do premiery jeszcze taki przynajmniej miesiuąć i mam straszną ochotę...

Z góry serdeczne dzięki,

Pzdr

DW

P.S. No i jeszcze termin założenia konta mam taki nieteges...;(

Edytowane przez Wypij

Opublikowano

Proszę o kod na demko gowIII, z góry dzięki

Opublikowano

Również bardzo proszę o podanie kodu do GOW III. Z góry bardzo, bardzo dziekuję. Pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo bym prosił o kod na demko GOW 3. Z góry serdecznie dziękuję.

Opublikowano

witam,

jesli akcja jest nadal aktualna, takze prosilbym o kod

pozdrawiam,

LazyMan

oczywiscie do GoW3 :)

Edytowane przez LazyMan