Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Jeśli można też proszę o kod na LP2 . Ja też chętnie zagram w to demo
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l ruszyła beta final fantasy XIV Jesli ktos moglby zdobyc kodzik i udostepnic go na koncie byloby extra ( mi sie nie chce tego robic xd ) http://entry.ffxiv.com/eu/index.htmlh
Opublikowano 4 kwietnia 201015 l Próbowałem się dostać do tej bety FF14, ale potrzebny jest jakiś 20 znakowy kod, którego za (pipi) nie mogę znaleźć. Najprawdopodobniej rozdawany jest razem z FF13 <_<
Opublikowano 8 kwietnia 201015 l skoro są rozdawane kody do lp2 to ja też chetnie skorzystam. Poprosze Edytowane 8 kwietnia 201015 l przez Trawis12
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l Jeżeli jest ktoś chętny na dodatkową zbroję do Avatara to niech pisze PM
Opublikowano 23 kwietnia 201014 l sIEMKA macie moze jeszcze kody do FF14??? JESLI TAK CZY MOGŁ BY KTOS MI GO PRZESŁAC NA PRIV . DZIEKUJE Z GORY