Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W listopadzie ma być premiera Steam Link i Steam Conttrollera. Ktoś wie czy jakies polskie sklepy będą to miały w ofercie?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 710,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Podejrzewam, że jeśli jakiś sklep sprzedaje Steam Machines to będzie też miał inne akcesoria od Volvo. Możesz pod tym kątem poszukać.

Opublikowano

Sprawdzal ktos czy mozna poprostu kupic na Steam i wysla do PL?

Opublikowano

Coś czytałem kiedyś, że będzie to możliwe, ale cena zaporowa .

Opublikowano

Bagów jest jeszcze dość sporo, ale używam jakieś dwa tygodnie i layout jest świetny. Tylko niech przeniosą wszystkie strony na to bo przełączanie się na przeglądarke to farsa.

Opublikowano

Oceny na steamie są bardzo pozytywne. Ludzie narzekają tylko na długość gry ale to early access

Opublikowano

Gra jest świetna, jeden z najlepszych horrorów w jakie grałem, a grałem chyba we wszystkie jako miłośnik gatunku. Założyłem temat w dziale PC jakiś czas temu.

Opublikowano

The fuck :obama:

Ciezkie zycie PC Master Race, ciagle jakies niespodzianki :)

Opublikowano

Bardzo na to czkam. Tak po ludzku mi sie nie chce przepinać kompa pod tv więc to rozwiąże problem. Do tego chce jeszcze pada mieć żeby w turowe giereczki typowe dla PC grać wygodnie na fotelu albo kanapie.

Opublikowano

Touchpad ciekawie działa, przy gwałtownym, szybkim ruchu reaguje błyskawicznie, przy wolnym wskakuje na tryb precyzyjny,  jest to ponoć dość intuicyjne.

Opublikowano

Załapalem sie na TrueSteamAchievements beta. Szykuje sie naprawde fajna stronka, wkoncu cos jak xboxowy odpowiednik.