Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 710,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Pewnie razem z całym winter sale i głosowaniem na gry roku. Tak chyba było w zeszłym roku, czyli będzie to jakoś w czwartek za tydzień.

Opublikowano

Dziś ostatnia szansa na kupno Forzy Horizon 4. Polecam, bo za taką kasę tak zajebista gra to niemalże okradanie biednego wydawcy. W dodatku chodzi i wygląda cudownie na Steamdecku. Jutro będzie za późno

Opublikowano

Do dupy te podsumowanie, bo tylko bycie online zlicza, a na Steamdecku głównie offline się gram. No i ogólnej liczby godzin też nie liczy. 

Opublikowano

Kolejny rok więcej aczików na Steam, niż PSN i Xbox 530 vs 379 vs 194

image.thumb.png.5d4396b21f9ada53ea811348f1050a95.png

https://s.team/y24/cqkqwbb?l=polish

W dniu 18.12.2024 o 23:30, Homelander napisał(a):

Do dupy te podsumowanie, bo tylko bycie online zlicza, a na Steamdecku głównie offline się gram. No i ogólnej liczby godzin też nie liczy. 

no brak zliczania ogólnej liczby nie rozumiem, bo nawalili wykresów, a tej jednej ogólnie znowu nie pokazali

• 3 miesiące temu...