Opublikowano 28 czerwca 201311 l bo silikonowe kropki zamienilem na 2 cienkie silikonowe paski, niestety, z kropkami nie mam fotki ;P
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Kupiłbym tego 3dsa, ale ceny odrzucają. Nowy 3ds ok. 650 zł, XL 800 zł. Vitę mogę mieć za ~500 zł, tylko strach przed brakiem gier i zapowiedzi, strasznie mnie odrzuca..
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Przeszukałem cały internet i nie ma w tak dobrej cenie. Może ktoś z forum będzie sprzedawał to się skuszę
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Swoją nówkę XL'a dorwałem za 400zł w komplecie z SM3DL, wystarczy dobrze poszukać (niekoniecznie przez internet a np. w tesco, carrefour i małych sklepach z konsolami).
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Ja rowniez sie dolaczam do pytania. Najtaniej znalazlem jakies 2 miesiace temu w madgames, za 649zl.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l http://www.youtube.com/watch?v=lnx2vQMFSXM Obczajcie nowy zwiastun M&L: Dream Team Jeju, jaka ta gra jest urocza <3
Opublikowano 29 czerwca 201311 l @Ragus ZAJ.EBONGO! Ja swojego 3DS'a nówke sztuke też kupiłem za 400PLN, od gościa który sprowadzał je bodajże z Niemców. Miał też IKSELE po 20 ziko więcej, więc ceny które podał Lipa są ciut przesadzone. Można znaleźć okazje tylko trzeba co jakiś czas zaglądać.. Edytowane 29 czerwca 201311 l przez Shiro
Opublikowano 29 czerwca 201311 l ale te okazje znajdujecie na allegro? ogolnei jest tam bardzo mało konsol w dodatku zawsze gdy cena jest niewielka to troche strach kupowac od obcej osoby, bo jeszcze jakiś syf sie trafi
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Dogadaj się wcześniej po prostu czy jak coś będzie nie tak, to ze zwrotem nie będzie problemu i z głowy. Ja kupiłem z Allegro białego XLa z 3D Land za 500 z wysyłką od jakiegoś małego lombardu - nówka, wszystkie plomby, szybko.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l Shiro - ciut faktycznie może przesadziłem, ale tak się aktualnie kształtują ceny na allegro i ogólnie w necie.Pisałem do gościa od Guernica, ale stwierdził, że narazie tanich konsol nie będzie, bo ceny poszły w górę :|
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Zastanawiam się czy nie sprzedać swojego 3DSa i kupić XL. Czy XL ma matową obudowę, bo ten błyszczący brokat mnie drażni. Są całe czarne XL'e? Będę czekał na jakąś promocję na amazonie z jakąś fajną szpilą w bundle'u.
Opublikowano 30 czerwca 201311 l Ma matową. Są całe czarne. Kupiłbym sobie ten zestaw (http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-xl-new-super-mario-bros-2-i3359642955.html), ale po tym co piszecie (o cenach za swoje wersje) zakup odkładam, choć jestem napalony jak szczerbaty na suchary.
Opublikowano 1 lipca 201311 l szkoda, ze takich nie ma w sprzedazy. albo z lekko niebieskim plastikiem, jak w pierwszych modelach GBA.
Opublikowano 2 lipca 201311 l znalazłem taką aukcje http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-xl-black-nowa-gwar-i3356656711.html cena niezła, chociaż nie jest to 590zł ale lepsze niż 750zł co jest dominującą ceną tylko tak sie zastanawiam jakie tu moga być wałki? np konsola sprowadzona z dziwnego kraju, czy możliwe że polska ładoawrka nie będzie pasowac? jak jest z językami do wyboru? czy europejskie konsole mają angielski? w opisie aukcji nie ma żadnych konkretnych informacji na jej temat, a jedynie jakiś standardowy tekst skopiowany z jakiejś stronki
Opublikowano 2 lipca 201311 l Korzystacie z efektu 3D w grach, czy glownie gracie w zwyklym 2D? Bo nie powiem, ze napalilem sie troche na jakas konsole od Nintendo (SNES i wspomnien czar), a do 3DSa przyciaga mnie oprocz gier, to 3D bez okularow. Fajnie to dziala?
Opublikowano 2 lipca 201311 l W 3d przeszedłem OoT (ale to bardziej z zajawki) i 3DLanda, bo tam efekt był bardzo porządny. A tak, to na wyłączonym. Mimo wszystko rewelacyjne gry to jest najmocniejszy punkt 3DSa
Opublikowano 2 lipca 201311 l Gram praktycznie non stop w 3D. Dla tego bajeru kupiłem i wciąż inwestuję w 3DSa. No może to jest na 2 miejscu. Pierwszy to gry od Nintendo. Kid Icarus, Luigi Mansion 2 i Mario 3D Land nie wyobrażam sobie jak można grać w 2D. Bez trzeciego wymiaru czuję się jakbym grał na komórce...
Opublikowano 2 lipca 201311 l Ja po próbach z wieloma grami całkowicie sobie 3D odpuściłem. Za bardzo mi się oczy męczą od tego.