Opublikowano 6 listopada 201014 l Real jest ok, ale za dużo pedałów w nim gra. fixed :* sorry za offtop, ale musiałem
Opublikowano 6 listopada 201014 l Mam pytanko odnośnie gry w defensywie: jak ogarniać grę kilkoma zawodnikami? Chodzi tu głównie o sytuację, gdzie biegnie jakiś dajmy na to szybki skrzydłowy i najlepiej byłoby mu tę piłkę zabrać od razu na skrzydle, ale też musimy pilnować graczy czekających na dośrodkowanie w polu karnym. Poza tym często też nie wiadomo, na czym skupić się na początku, żeby poprzez przydzielenie dwójki graczy do jednego napastnika nie rozluźnić szyków obronnych i zrobić miejsce na piłkę dla drugiego napastnika. Kolejne: jak najlepiej wykończyć akcję w sytuacji jeden na jeden? Zwłaszcza, wtedy gdy bramkarz ani nie jest na linii bramkowej, ani nie jest wysunięty na tyle, żeby go łatwo przelobować. Edytowane 6 listopada 201014 l przez w07t3k
Opublikowano 6 listopada 201014 l jesli widzisz ze jakis piłkarz niebezpiecznie wychodzi na pozycje (bez piłki) to biegnij za nim ii wcisnij kwadrat (strzał w kazdym razie) , jakis piłkarz pobiegnie w jego strone Edytowane 6 listopada 201014 l przez Orson
Opublikowano 10 listopada 201014 l Czy wiecie, ile kosztuje online pass na polskim PSN? Bo nie mogę tego nigdzie w googlach znaleźć (może źle szukam, bo po PL to się inaczej nazywa)?
Opublikowano 11 listopada 201014 l Mam pytanko bardziej z ciekawości niedawno zacząłem grać w fifke po dosyć długiej przerwie mianowicie od Fifa 2009. Ale że w tamtej jakoś dawałem radę to od razu sobie wziąłem poziom trudności legendary i tu moje zdziwienie dostaję baty albo remis rzadko wygrywam to samo jest na World Class. I tu pytanko czy w tej grze aż tak poziom trudności poszedł do góry czy to ja tak obniżyłem loty ) pozdro
Opublikowano 11 listopada 201014 l A może to 'zasługa' tego, że FIFA11 to całkiem inna gra niż FIFA09? Inny feeling jest, piłkarze inaczej się poruszają po boisku, podania i strzały są zmienione. Zresztą cały silnik był modyfikowany od edycji 09 do 11. Pograsz dłużej, wczujesz się i będziesz wygrywał znowu.
Opublikowano 11 listopada 201014 l mnie najbardziej wkur.wia przy gze z konsola jak ona sztucznie utrzynmuje sie przy piłce- jak sie to cos załączy to strasznie ciezko odebrac piłke
Opublikowano 11 listopada 201014 l nie ma aż takiego ping ponga jaki był w dajmy na to FIFA10 więc na pewno gra się inaczej, jest przez to mniej sytuacji itp itd najmocniejsze teraz są główki i lamki na 2 napastników, L1+/\ też jest przegiętym zagraniem teraz Edytowane 11 listopada 201014 l przez black mamba
Opublikowano 11 listopada 201014 l Komputer jest po prostu lepszy niż w poprzednich częsciach...czasem jest wrażenie że gra sie z prawdziwą osobą...Czasami...ale jednak
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ale mnie to multi doprowadza do szału. Gram zawsze Liverpoolem i mam problem z ludzmi którzy grają Realem. Koleś grał dwa razy ze mną Realem przegrałem 4:1 i 4:2, pozniej ja wziąłem Real i w 70 minucie prowadziłem 2:0 i co ? Rozłączył się!!! Ten Real jest przegięty, Ronaldo jest nie do zatrzymania, za szybki !!! Natomiast tracę masę bramek wtedy kiedy chce zmieniań formację wciskając select. Czemu nie mozna jej zmieniac w dowolnym moemencie? paranoja! Dziennie gram tylko kilka meczy, gdy gram dluzej to juz wszystko przegrywam :angry2: :angry2: :angry2: to graj na manualu...na manualu nie ma (pipi) i juz daaaaawno nie zdarzył mi się 5* team jako przeciwnik...a już na pewno nikt się nie rozłącza ogólnie uwazam, ze w fifie powinno nastapic przewartosciowanie statów a co za tym idzie- feelingu z gry. taka Chelsea, Realem czy Barca powinno sie grac tak jak 4 gwiazdkowymi team'ami ! Wg mnie byłoby o wile przyjemniej nom...ja mam straszny wstręt do 5* teamów przez to a czasem chciałbym sobie zagrać Realem czy Chelsea...Ani razu nie grałem Barceloną...bez kitu... wsyztsko przez tych lamerów co ciągle nimi grają i jedno mnie zastanawia... Inter, ostatnio wielkie sukcesy (i ogolnie w calej historii), staty ogolne lepsze niz Chelsea a maja 4,5 gwiazdkia Chelsea ma 5 gwiazdek, why? inter to jakies nieporozumienie...skład ma na 5 * na pewno...jakiś chyba błąd...ma 86 w ataku 81 w pomocy i 80 w obronie...nie wiem czemu jest 4,5* i jak porównać taki inter 4,5* do np Valenci ? nie idzie...wg mnie inter to druzyna 5* i tak bede ją liczył w turniejach
Opublikowano 11 listopada 201014 l To co z tą ligą manual? Granie ze znajomymi jest lepsze niż z randomami
Opublikowano 11 listopada 201014 l no te karne...przesiasdłem sie z mocniejszych teamów na te 4 i mniej gwiazdkowe - a tu strzela sie duzo trudniej (zielone pole mniejsze a i wskaznik zapierd.ala). poprzeczki cie uratowały w karniakach, random i tyle a grało sie lux zróbmy jaka slige forumkowa, na 4 gwiazdkowe teamy, jestescie chetni? matematyki wielkiej uprawiać nie trzeba, gra podliczy wszystko, w stosownym temacie moglibysmy sie umawiac na mecze i komentowac ewentualnie... zaóż ktos temat <leń> ja już mówiłem że moge sie tego podjąć...nikt wtedy nie zareagował
Opublikowano 11 listopada 201014 l Ja jestem za założeniem ligi z 4-gwiazdkowymi teamami. Jak coś to zajmuję BVB
Opublikowano 11 listopada 201014 l jak bedzie mozna grac na dowolnych ustawieniach to biore Schalke a jak nie to nie btw j mak gajwer wrócił i juz od razu przywalił o manualu. Az mi sie pewien dzołk przypomina ale to kiedy indziej hehe przeciez nie chodzi o to czy ktos gra na manualu czy nie- chodzi o to jak sie z kims gra bo przeciez mozna ustawic "dziwną taktyke " (pressing, agresja, przemiesczanie sie na 100 ) i wziąsc manuala- nie bedzie sie z kims takim fajnie grało. Ps- bynajmniej nie chce rozpocząc dyskusji o tym manualu, boze uchowaj Edytowane 11 listopada 201014 l przez Orson
Opublikowano 11 listopada 201014 l Nie wiem czy grając na manualu, ustawiając sobie pressing na 100, jesteś w stanie kogoś tak przycisnąć jak grając na asystach, choć mogę się mylić. Ja jestem za ligą full manual, bo liczą się prawdziwe umiejętności, a wiadomo jak to jest w przypadku asyst. Ale jak Orson napisał - nie zaczynajmy znowu dyskusji manual vs asysty, bo to bezcelowe.
Opublikowano 11 listopada 201014 l no jestes w stanie- bo gra w obronie nie różni sie niczym od tej na asyscie... atak-wiadomo inna bajka
Opublikowano 11 listopada 201014 l btw j mak gajwer wrócił i juz od razu przywalił o manualu. Az mi sie pewien dzołk przypomina ale to kiedy indziej hehe Mannual jest odpowiedzią na wiekszość bolączek fify po prostu edit: wg mnie Edytowane 11 listopada 201014 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 11 listopada 201014 l kur.wa wywołałem demona dobra, dobra, masz racje masz, koniec tematu Edytowane 11 listopada 201014 l przez Orson
Opublikowano 11 listopada 201014 l proszę bardzo...miała być liga jest http://www.psxextreme.info/topic/92426-liga-forumowa-4/ zapisujcie sie jak najszybciej kur.wa wywołałem demona dobra, dobra, masz racje masz, koniec tematu nic takiego przecież nie napisałem jesteś przewrażliwiony
Opublikowano 12 listopada 201014 l EA poszła po rozum do głowy...po dzisiejszej aktualce : Inter ma 5* lwia część drużyn 4* została przemianowana na 4,5...czyżby dlatego że zamiarzaliśmy lige ruszyć? akurat teraz to zmienili psuje nam to wybór drużyn...jak uważacie? bierzemy 4,5 czy zostajemy przy uszczuplonej puli drużyn 4* ? jesli zostają 4* to mój Werder i błażeja Wilki są do zmiany
Opublikowano 12 listopada 201014 l Migrowałem konto na Polskę, wczoraj jeszcze wszystko działało ok. Dziś nie działa mi w ogóle Sezon Live (nawet nie ma go do pobrania ze sklepu FIFA). Jakieś pomysły?
Opublikowano 12 listopada 201014 l 1. zadzwoń do pomocy technicznej EA...numer w książce 2. Graj bez live seasonu