Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jakich nie spełnili?

to, ze cos spieprzyli....no tu się zgodzę, np loby w 10, za dużo bramek w WC. To już nawet urasta do teori spiskowej, że Konami i EA specjalnie psuje jesen element by gracze znienawidzili go na tyle, by kupic nową odsłonę (tzn kiedyś konami, teraz ea)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 187,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nawet w EA się już litują nad grubaskami .

• na tych filmikach widac ping pong , dzikie podania (piłkarz obrócony bokiem dogrywa idealną piłke)   ci co grali ..,jedni mówią że pro passing działa , inni ze nie....   przekonamy sie testujac de

• Podaj konkretne argumenty, bo na razie mało poważny jesteś z takim tekstem. W jakim aspekcie jest gorzej? Momentum, słupki, podobieństwo bramek? Konkrety człowieku. No już dawaj... Tylko w odpowiednim

Opublikowano

To mamy rozne podejscia do sprawy - dla mnie to normalna kolej rzeczy, ze popełniają różne fafluńce w kolejncyh edycjach. Kwestia tego czy idzie je tolerowac czy nie. W fifie przez 2 lata moglem, w pesie nie. Teraz licze, ze role sie odwroca.

Opublikowano

nie napisałes jednak z jakich obietnic się nie wywiązano...bo może mi coś umyka, ale to co zapowadaqno- było.

Opublikowano

Nie napisalem, bo temat byl juz walkowany 100 razy i nie chce mi sie powtarzac/ gadac o tym samym po raz wtóry.

Opublikowano

for god sake - finally ! Konkurencja wypuszcza bete, a Ci dopiero nam trailer pokazuja <_<

Opublikowano

czy dzis przypadkiem nie mieli pokazac normalnego gameplaya?

Opublikowano

yep - i wyszlo jak zwykle, na dodatek ide o zaklad, ze to beda wylacznie urywki z gameplay'u.

Ciekawy jestem tez daty dema... :whistling:

Opublikowano

bedzie tryb 11 na 11 gdzie userz grają bramkarzami...

ale daleko do tego dema

Opublikowano

We are 11 ! No to chlopaki polecieli - ciekawy jestem, jak to rozwiazali...

Widac, bardzo duzo czasu poswiecaja na zroznicowanie zawodnikow i P+. Chcialbym jednak zobaczyc w koncu czysty gameplay, z wysokiej kamery...

Do dema jeszcze szmat czasu <_<

Edytowane przez easye

Opublikowano

ty masz przynajmniej demo PES'a :D

Opublikowano

Graficznie takze prezentuje sie bardzo dobrze ! Jezeli chodzi o modele zawodnikow - obydwie pily maja swietna grafike !

Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy jak rozwiążą kwestię kontroli nad bramkarzem. Ponoć będą 3 konfiguracje (fully-asited - pewnie tylko poruszanie się i wykopywanie, semi-auto pewnie będzie sam łapał i piąstkował itp. no o oczywiście manual). Przed twórcami stoi bardzo odpowiedzialne zadanie - w tym temacie widzę pole dla wielu błędów gry i niedoróbek - mam nadzieję, że nie skopią tu czegoś rozwalając cały tryb grania w kluby :/

Opublikowano

Nareszcie bramkarze, pamiętam jak namiętnie mieszałem w ISS Deluxe wlasnie bramkarzem :whistling: Mysle, ze takie semi assisted bedzie dobre, manual moze byc troche hardkorowy, chyba, ze zrobia dobra kamere zza bramki z lekko przezrocysta siatka.

Opublikowano

Było juz 2 razy.

Jezeli tak mialaby wygladac nowa FIFA konsolowa, to gdzie niby te wszystkie roznice, o ktorych mowia ? Przeciez to wyglada identycznie jak WC, kazde zagranie dochodzi celu, ping-pong, zagranie z pierwszej - GOL.

Moze dlatego, ze to Barca - poki co, naprawde, po filmach trudno mi w ogole dostrzec jakakolwiek roznice, poza lepsza fizyka pilki i grafika...

:angry2:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wow, pierwsze PRAWIE krytyczne slowa z Twoich ust misiu ;D Musze to wyryć na drzewie jakims scyzorykiem i oprawic w serduszko.