Opublikowano 6 stycznia 201510 l Rayman Legends - Czempion! Wygraj diamentowy puchar w wyzwaniu(zaraz po polnocy w Sylwka). Czyzby lotek ? Edytowane 6 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Prototype 2 To epidemia Ukończ SPOTKANIE ZE STWÓRCĄ. Także tego... [*]
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Assassin's Creed Unity Zejście ze sceny Ukończ 12 Sekwencję Wspomnień. Zaczynam się bać
Opublikowano 9 stycznia 201510 l Mi wpadło "Miasto rodzinne" z multi The Last of Us Remastered, czyli postanowione zostaje w Lublinie
Opublikowano 1 stycznia 20169 l https://pbs.twimg.com/media/CXopjlsWwAAMReN.png Pierwsze złoto w tym roku
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Welcome to the Show You completed your first Showdown Tour even Edytowane 1 stycznia 20169 l przez maciekww28
Opublikowano 1 stycznia 20169 l Let's gear up Craft every item The Last of Us Remastered Przypomniales mi o TLoU, we wrzesniu zaczalem przechodzic gre po raz czwarty i nie skonczylem.
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Mi się trafiło od razu Srebro. To będzie owocny rok. Zaczynam z 19 platynkami zobaczymy ile będzie za rok.
Opublikowano 2 stycznia 20178 l No jak w pysk strzelił, przeznaczenia nie oszukasz Resogun - "It comes after 29 and right before 31"
Opublikowano 2 stycznia 20178 l u mnie słabo, nawet nie wiem jak to zinterpretować ewentualnie wydoopczę jakąś grubaskę
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Funkcjonariuszem nie będę, ale praca w Korpusie Służby Cywilnej Policji? Czemu nie
Opublikowano 2 stycznia 20178 l Pierwszy calak na xboxie zrobiony został 1 stycznia w forza horizon 2 fast & furious. Tak więc ten rok powinien być dość dobry PierwszeI ostatnie osiągnięcie
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Po naszemu jest "Trzeba było pocałować" i szczerze mam mieszane uczucia ze względu na charakter tego trofeum. W każdym razie nie będę ryzykował. Czasy księżniczek się skończyły...