Skocz do zawartości

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Featured Replies

Opublikowano

Ja jako niegdyś wielki fan nawet olałem PW

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 471,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ej żeby nie było że ja gre kupowałem ubrany w byle co - dziś tylko jedna koszulka mogła być grana         zresztą na tym zdjęciu jest cała historia mojej styczności z MGS koszulka była w edycj

• spoko, wydrukuje sie alternatywna okładke na papierze kredowym i bedzie ok   

• Misji glownych jest rowne         No i jest platyna w mesjaszu Zmiescilem sie jeszcze w przedziale 0.1% no-life'ow ktorzy ja maja xD  

Opublikowano

No ja też opuściłem PW. Pogralem na PSP ale mniej więcej po 8 godzinach odpuściłem przez sterowanie na PSP. Nie wiem czy żałować.

Opublikowano

Janusz to sknera i kombinator. Nie myl pojęć

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Ja tam ograłem wersję na ps3 i było spoko pod względem sterowania, jedynie durnowatość fabuły w pewnych momentach porażała. Plus to zyebane grindowanie, ale w sumie to tylko jak gra się samemu. W kilka osób po sieci pewnie się tego tak nie odczuwa.

No i ostatni MGS gdzie głos podkładał Dawid - jedyny prawilny wąż, a nie jakiś pijacki ciołek z Hollywood.

Opublikowano

Janusz to sknera i kombinator. Nie myl pojęć

Janusz gejmingu coś Ci mówi? 

Opublikowano

Piraci i sprzedający gry po przejściu? Jeszcze słyszałem że to Ci co calakuja gry słabe. Jeden taki na pchlim targu wrzuca gry ze zniżkami dla Januszy... Happy?

Opublikowano

OK TO NIE GRAM WCALE

ej ale mógłbyś skończyć już czwórkę i zapodać recenzję.

i pamiętaj że wcale mnie ona nie obchodzi.

Opublikowano

Jeśli chodzi o moje ostatnie, aktualne i przyszłe tegoroczne zakupy to MGS zdecydowanie wygrywa i nie mogę sie tym z wami nie podzielić.

8znwxy.jpg

:banderas:      :banderas:      :banderas:

Pozostalo tylko czekać...   xD

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Pawcio dostales juz przelew od taty Roziego na MGSa? 

No (pipi)a  :czesc:

Jakby nie przelał to kto by Cię nauczył grać w MGO cziłała? :pawel:

Opublikowano

DD w kubraku:

mp9ZftP.jpg

vs

Riley_CODG.png

Cholera,nie wyglada to za dobrze. Czuc grafike z poprzedniej generacji. Wolalbym 30 fpsow na rzecz lepszej oprawy graficznej no ale Konami.

Opublikowano

XD weź idź z tego tematu mroku.

Opublikowano

Mroku to brat Fanka na 100000%.

Opublikowano

Pre-ordery potwierdzone, teraz tylko wyczekiwać kuriera i liczyć że 3 tygodnie do powrotu mojej kobiety nie miną zbyt szybko >: D

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Chodzi mi bardziej oto, ze silnik idTech 3 ktory jest wykorzystywany w serii Call of Duty wyglada o wiele lepiej niz ten z MGS, no sami wydzieliscie porownanie tych psow.

EDIT:

Jeszcze raz pokaze Wam:

maxresdefault.jpg

vs

Call-Of-Duty-Ghosts-dog.jpg

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

To już wiem jaką grę biorę na urodziny  :problem:

GZ podobało mi się i grało się lepiej niż w dotychczasowe MGSy. Oczywiście Trójka najlepsza.

Opublikowano

Ano, już prawie środa.

Opublikowano

Czy jest gdzieś full lista utworów różnych wykonawców użytych w MGS5? Od razu napiszę, ze to co poniżej to nie jest komplet:

http://uk.ign.com/articles/2015/06/01/music-for-metal-gear-solid-5-the-phantom-playlist

Po czym wnoszę? Na którejś z prezentacji w momencie kiedy Snejk wyskakiwał z heli na piasek pustyni usłyszałem ten znakomity utwór:

Nie ma go na liście IGN-u :notbad: