Opublikowano 24 sierpnia 20159 l No ja też opuściłem PW. Pogralem na PSP ale mniej więcej po 8 godzinach odpuściłem przez sterowanie na PSP. Nie wiem czy żałować.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Janusz to sknera i kombinator. Nie myl pojęć Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez ListuniO
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Ja tam ograłem wersję na ps3 i było spoko pod względem sterowania, jedynie durnowatość fabuły w pewnych momentach porażała. Plus to zyebane grindowanie, ale w sumie to tylko jak gra się samemu. W kilka osób po sieci pewnie się tego tak nie odczuwa. No i ostatni MGS gdzie głos podkładał Dawid - jedyny prawilny wąż, a nie jakiś pijacki ciołek z Hollywood.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Janusz to sknera i kombinator. Nie myl pojęć Janusz gejmingu coś Ci mówi?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Piraci i sprzedający gry po przejściu? Jeszcze słyszałem że to Ci co calakuja gry słabe. Jeden taki na pchlim targu wrzuca gry ze zniżkami dla Januszy... Happy?
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l OK TO NIE GRAM WCALE ej ale mógłbyś skończyć już czwórkę i zapodać recenzję. i pamiętaj że wcale mnie ona nie obchodzi.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Jeśli chodzi o moje ostatnie, aktualne i przyszłe tegoroczne zakupy to MGS zdecydowanie wygrywa i nie mogę sie tym z wami nie podzielić. Pozostalo tylko czekać... xD Edytowane 24 sierpnia 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Pawcio dostales juz przelew od taty Roziego na MGSa? No (pipi)a :czesc: Jakby nie przelał to kto by Cię nauczył grać w MGO cziłała?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l DD w kubraku: vs Cholera,nie wyglada to za dobrze. Czuc grafike z poprzedniej generacji. Wolalbym 30 fpsow na rzecz lepszej oprawy graficznej no ale Konami.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Pre-ordery potwierdzone, teraz tylko wyczekiwać kuriera i liczyć że 3 tygodnie do powrotu mojej kobiety nie miną zbyt szybko >: D Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Chodzi mi bardziej oto, ze silnik idTech 3 ktory jest wykorzystywany w serii Call of Duty wyglada o wiele lepiej niz ten z MGS, no sami wydzieliscie porownanie tych psow. EDIT: Jeszcze raz pokaze Wam: vs Edytowane 25 sierpnia 20159 l przez Mroku333
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l To już wiem jaką grę biorę na urodziny GZ podobało mi się i grało się lepiej niż w dotychczasowe MGSy. Oczywiście Trójka najlepsza.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Czy jest gdzieś full lista utworów różnych wykonawców użytych w MGS5? Od razu napiszę, ze to co poniżej to nie jest komplet: http://uk.ign.com/articles/2015/06/01/music-for-metal-gear-solid-5-the-phantom-playlist Po czym wnoszę? Na którejś z prezentacji w momencie kiedy Snejk wyskakiwał z heli na piasek pustyni usłyszałem ten znakomity utwór: Nie ma go na liście IGN-u