Opublikowano 7 października 20168 l Zetta, aż nabrałem ochoty do ponownego odpalenia MGS V. Bo co by złego o fabule nie mówić, to gameplay jest wyborny.
Opublikowano 9 października 20168 l Witam Ktoś wie jak się umyć z krwi? Bo chodzę pod prysznic po 10 razy i nie mogę jej zmyć?!
Opublikowano 9 października 20168 l Niewidzialne DP (devil points) za duzo nastukales zabijajac lub robiac sama atomowke. By sie pozbyc krwi musisz przestac zabijac, a zaczac fultonowac. Lapanie zwierzakow bardzo pomaga. Mi po zrobieniu bomby krew wyskoczyla ale jak juz zaczalem lapac zwierzaki szybko zniknela.
Opublikowano 11 października 20168 l http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Hideo-Kojima-tworca-legendarnej-serii-Metal-Gear-Solid-inspirowal-sie-filmami-Andrzeja-Wajdy,wid,18536673,wiadomosc.html Hideo inspirowany filmami Andrzeja Wajdy. Edytowane 11 października 20168 l przez Wesker
Opublikowano 11 października 20168 l Niewidzialne DP (devil points) za duzo nastukales zabijajac lub robiac sama atomowke. By sie pozbyc krwi musisz przestac zabijac, a zaczac fultonowac. Lapanie zwierzakow bardzo pomaga. Mi po zrobieniu bomby krew wyskoczyla ale jak juz zaczalem lapac zwierzaki szybko zniknela. Albo grać w Raiden Suit (który dostaje się po zdobyciu wszystkich misji na S), którego nie można ubrudzić i do tego podczas biegania łapiemy mega speed'a (ale za to nie możemy korzystać z bandany).
Opublikowano 11 października 20168 l Ta rozmowa o katyniu w MGS3 jakoś mi umknęła. Ale nawiązań do filmu "kanał" nigdzie nie widziałem w grach chińczyka
Opublikowano 11 października 20168 l http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Hideo-Kojima-tworca-legendarnej-serii-Metal-Gear-Solid-inspirowal-sie-filmami-Andrzeja-Wajdy,wid,18536673,wiadomosc.html Hideo inspirowany filmami Andrzeja Wajdy. Dawno temu Hideo miał okazje porozmawiać z Wajdą i ten zdradził mu pewną historyjkę, która następnie miała wpływ na stworzenie postaci Sasakiego.
Opublikowano 11 października 20168 l No caly etap w MGS3 to jest nawiazanie do kanału i do sciganego z H.Fordem.
Opublikowano 11 października 20168 l Jak tommy lee jones w ogóle MGS3 to zlepek (bondowski klimat chociażby)
Opublikowano 15 października 20168 l Pytanie dla trophyhunterów. Podejmując się platynowania tej gry lepiej grać z najnowszymi aktualizacjami, czy jednak bez nich, offline? Bo czytałem gdzieś, że w którymś patchu załatali farmienie surowców, delikatnie sugerując jakieś mikro-transakcje, oraz że przez to czas zdobycia platyny wydłuża się o jakieś 100 godzin - prawda to?
Opublikowano 19 października 20168 l Nie Wredny, już Ci pisałem że lepiej grać z najnowszymi łatami, bo i tak musisz poświęcić kilka miechów (w zależności jak często będziesz grał) na zaliczenie wszystkiego, a za ten czas surowce będą Ci się gromadzić.
Opublikowano 3 listopada 20168 l MGSV:GZ misja deja vu fabularnie lepsza od całego drugiego aktu PP. I te pytania na końcu Ground zeroes to chyba takie prawdziwe pożegnanie z serią przez Hideo. Doceniłem ten tytuł dopiero to przejsciu go w ponad 60% a zabawy jeszcze co nie miara. I niby to jedna mapa, ale czuć tutaj dopracowanie każdego metra kwadratowego ten bazy. Do tego te podziękowania Kojimy w misji deja vu jak się wszystkie tytuły zmyje lampą od broni.Piękne pożegnanie serii.
Opublikowano 3 listopada 20168 l No wlasnie cos w tym jest. Bo GZ naszpikowane bylo geniuszem Hideo. Cos na co czekalem a w finalnej wersji guwno dostalem, choc nadal gameplayowo miodnie.
Opublikowano 15 listopada 20168 l Dopiero sporkanie z Quiet i o dupa jasna. Filmiki, muza i Kefir powiedzial wiecej niz pol zdania. Ale brakuje tutaj tych filmow i samego Snejka. Juz walic Haytera bo Sutherland zrobilby to lepiej. Dlaczego Hideo yebancu tak zle to zrobiles. Rzucam wymiotami bo pewnie to byl jeden z dluzszych filmikow a ktore tak cenilem w poprzednikach. Edytowane 15 listopada 20168 l przez U Heisenberg U
Opublikowano 21 listopada 20168 l Jednak magiczny to MGS jest. Mimo swojej mgsowej ulomnosci zostalem kupiony.
Opublikowano 27 listopada 20168 l błąkając się po ps store widziałem że gra jest na promocji,i tu pytanko czy warto kupić ? opinie są mieszane,a ja nie miałem okazji zobaczyć tej części w akcji na żywo,wiadomo że na yt to nie to samo brać czy zainwestować kasę w coś innego ?
Opublikowano 27 listopada 20168 l Takie wielkie tytuly jak ten nalezy samemu ograc i wyciagnac wnioski. Zbyt glosny tytul by przeszedl obok.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Poszukaj, lub pożycz wpierw prolog do TPP w postaci Ground Zeroes. Mechanika jest super, fabularnie lepiej niż w TPP. No i wtedy zdecydujesz czy ci leży. Pełna wersja będzie już bardziej nastawiona na rozgrywkę niż story. Imo gierka niezła, ale mgs słaby.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Kupić używkę i to nie wiecej jak 80zł za nią dać bo inaczej to się nie opłaca i nie warto.
Opublikowano 27 listopada 20168 l czyli trzeba będzie kupić i się przekonać jak to z tym tytułem jest wielkie dzięki za odpowiedzi
Opublikowano 28 listopada 20168 l Panowie, ta gra sie rozkreci czy caly czas tylko fabula z kaset i 50 misji w roznych bazach? Rozgrywka swietna, ale jakos jestem na 7 misji i po prostu ciagle to samo bez konkretow, no i zbierac druzyne czy ulepszac bronie srednio mi sie chce. To nie o takie rzeczy chodzilo w MGSach.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nie rozkręci się. A w rozwijanie broni i drużyny się się nie wczuwaj, nie warto, tę grę da się przelecieć na dwóch broniach i trzech gadżetach.