Opublikowano 28 czerwca 201311 l dajcie jakaś odżywka białkowa bez słodzików, istnieje taka ? wszędzie te smakowe govno jest jak nie acesulfam aspartam to cyklaminan sodu i inna Chemia jyzzz http://www.sfd.pl/sklep/Olimp_Natural_100_Whey_Protein_Concentrate-opis730.html
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Serek wiejski taki z biedry jest spoko? Bo wymyśliłem sobie, że to będzie moje drugie śniadanie i nie wiem czy dobrze robię.Ogólnie redukcję robię nie.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Dobra, to będę mył zęby, spinał poślady, wjeżdżał sobie na ambicję i odmawiał pokusie. Jak wytrzymam z tydzień to powinno wejść w nawyk. Dzięki za wsparcie, chłopaki.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Dobra, to będę mył zęby, spinał poślady, wjeżdżał sobie na ambicję i odmawiał pokusie. Jak wytrzymam z tydzień to powinno wejść w nawyk. Dzięki za wsparcie, chłopaki. Jak kiedyś byłem głodny, a nie chciałem jesc to się opijałem do limitu wodą i na jakiś czas miałem spokój (z 5 lat temu byłem grubaskiem, o dziwo). Teraz robie masę, więc jem praktycznie bez ograniczeń. Ciesze się, że organizm w końcu przyzwyczaił się do dużo większej ilości jedzenia, z 3 tygodnie to u mnie trwało. No i w dobry miesiąc na takiej szamie i cwiczeniach zrobiłem prawie +2kg .
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Z wodą byłoby ciężko, bo już i tak piję sporo. Zresztą takie metody zalatują anoreksją. Ciężki sprawdzian się szykuje w weekend, bo mamuśka gotuje gołąbki. Postaram się zachować umiar. Parę kilo będę chciał dorzucić na jesień, to przyda się to ciągłe łaknienie. Teraz jest już dobra plażowa sylwetka.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Pokaż się, ocenimy. Jak masz takie łaknienie to jakim cudem masz plażową sylwetkę?
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Zapie.rdalam ciężko żeby się wyrównało to jedzenie. Nie mówię, że jest jakaś mega plażowa, ale dla mnie w sam raz. Wrzucałem zdjęcie jakoś pod koniec lutego, wiele się nie zmieniło od tego czasu (zaraz poszukam), może nawet schudłem z kilo albo półtora. e: to te stare, teraz jest w zasadzie identycznie Edytowane 28 czerwca 201311 l przez Gość
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Genetyko ! Ty wredna suko !czemu nie mam takiego ksztaltu miesni brzucha... ;(
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Już pal licho brzuch - ale typ wpierdziela, chłonie wręcz i go nie zalewa.
Opublikowano 2 lipca 201311 l Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz?
Opublikowano 2 lipca 201311 l Ja robię na masę, ale przynajmniej raz w tyg biegam. Jeżdżę też na rowerze, ale to raczej jako środek transportu. Wydaje mi się, że po prostu musisz zwiększyć proporcjonalnie węgle i pouprawiać aeroby odpowiednią ilość czasu (w innym temacie był fajny wykres). Niektórzy radzą też użycie białka przed i po aktywności
Opublikowano 3 lipca 201311 l Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz? Unikać węgli prostych
Opublikowano 8 lipca 201311 l Udało się trochę zapanować nad je.bniętym łaknieniem. Pomieszałem wszystkie rady i jakoś to idzie. Dzięki chłopaki!
Opublikowano 9 lipca 201311 l Jade już te 1,5 miesiąca na masówce i zauważyłem dzisiaj, że troche zdąrzyło mnie no dole brzucha podlac. Coś można doraźnie zrobic (dorzucic bieganie?)? Czy musze czekac, aż skończe jako tako mase (narazie 2kg do przodu) i dopiero wtedy martwic się o zbędny tłuszcz? Unikać węgli prostych obciac wegle, podkrecic aero
Opublikowano 9 lipca 201311 l przecież on masuje to na choj obcinać węgle i jeszcze do tego aeroby dawać?
Opublikowano 9 lipca 201311 l 2Kg to jest nic a nie waga do przodu Gdy zaczalem z silka wazylem 72 kg, po niecalych dwoch latach doszedlem do 95kg. Na to trzeba cierpliwosci. Zalany brzuch? Walic to. Mnie plazowa sylwetka nie interesuje. Wycinka, redukcja z 80kg? Z osci na wior? Bezsensu, zeby wycinac trzeba miec z czego. Wystarczy poogladac ludzi na kfd ktorzy wycinali sie jeszcze zanim porzadnie zlapali mase. Lapki i reszta zostaly lipne.
Opublikowano 9 lipca 201311 l Sosna on napisał, aby unikać węgli prostych, a nie ogólnie Jest różnica dla organizmu Dzięki Chev za radę. Też masuję co idzie powoli. Ważne by znać umiar i wiedzieć, kiedy się skończy, bo inaczej wyjdzie drugi Pudzian w wersji +20kg bf.
Opublikowano 9 lipca 201311 l No dokładnie, wyzerować węgle proste na korzyść wegli złożonych dobrej jakości. Ja bym ich nie ucinał napewno skoro robi masę ale postawił na długie uwalnianie i ich jakość , ewentualnie rano aero dorzucił
Opublikowano 9 lipca 201311 l Tak się spiąłem i pobiegałem dwa dni ze złości i przed bieganiem miałem regularnie rano w okolicach 84kg (2,5kg do przodu) a teraz 4 dzień po ostatnim bieganiu i dzień w dzień mam już znowu 82,5kg). No (pipi)a nie uradze xD. jem tak: śniadanie: - placki z 2 jaj, 100g owsianki, dżemoraobiad: -100g ryżu, pierś z kurczaka, surówkaprzed treningiem: -2 banany, ewentualnie chleb żytni z serempo treningu: -100g ryżu, pierś z kurczaka (czasem ryba), surówkakolacja: -3 jajka z chlebem żytnim i serem, ewentualnie placki z 2 jaj i 100g owsianki i dżemoraprzed spaniem: -250g chudego twarogu z dżemorem tu sie da coś jeszcze dorzucic? Edytowane 9 lipca 201311 l przez maciucha
Opublikowano 9 lipca 201311 l Jak jest na masowie i mu bebzon pedlewa woda to ok, przeciez jest na masie.