Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Demo kupa dla nowych, full wszystko powolutku odsłania i jest bardzo spoko.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 325 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano
  W dniu 18.03.2016 o 18:38, XM. napisał(a):

Demo kupa dla nowych, full wszystko powolutku odsłania i jest bardzo spoko.

Miałem tak samo z demkiem MHFU, coś jest w tych demach Monster Hunterów że kompletnie nie oddają tych gier.

Opublikowano

A mnie tam demo przekonało z chwilą gdy udało się pokonać Lagombi i PRAWIE udało się pokonać Plesiotha.

Opublikowano

Ja tam z samego rana zamówiłem Tropical Freeze bo Wind Wakera już zaposiadam od dobrego roku (zresztą nabyty za 110zł) a Mario w 2D po tylu odsłonach ile pojawiło się w ostatnich latach to nie grzeje.ani jotę. Ahh nie mogę się doczekać choć obecnie męczę Zeldę TP, Banjo Kazooie i MH4U na zmianę xD

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano
  W dniu 18.03.2016 o 14:17, XM. napisał(a):

Ale czemu u nich Zelda WW HD kosztuje 175 zł w selecie? :(

Już jest poprawione na 89,99 :)

Opublikowano

Nintedo do konca roku zaprzestanie produkcji Wii U. Rowniez nie produkuja juz wybranych akcesoriow.

Opublikowano

Do końca roku wyprodukują jeszcze ze 3/4 miliony max. aby wyprzedały się do końca przyszłego roku. Teraz muszą skupić się na odpowiednim przygotowaniu do premiery NX aby nie zabrakło niczego bo w ostatnich generacji Ninny często nie było przygotowane nawet na dlugoterminową dobrą sprzedaż). 

Opublikowano

zelda na koniec roku na wii u z jednoczesnym zaprzestaniem produkcji tej konsoli? jakos mi sie nie chce w to wierzyc, taki ruch jesli to prawda raczej sugerowalby, ze zelda calkowicie ominie wii u i wyjdzie jako ex na start nx

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Zamiast kończyć produkcję nie lepiej by było obniżyć cenę i wydać bundla z pro controllerem zamiast gamepada? Nintendo zrobiło co się tylko da aby Wii U poniosła klęskę.

Opublikowano
  W dniu 22.03.2016 o 19:04, Dobos napisał(a):

Zamiast kończyć produkcję nie lepiej by było obniżyć cenę i wydać bundla z pro controllerem zamiast gamepada? Nintendo zrobiło co się tylko da aby Wii U poniosła klęskę.

Niektóre gry wymagają gamepada, więc raczej słaby pomysł.

Opublikowano

zwijaja interes i tyle, sony swego czasu tez moglo ratowac vite np cieciem ceny memorek i konsoli o polowe i nigdy czegos takiego nie zrobili

wii u bylo skazane na kleske od startu konsoli, bajer w postaci gamepada byl malo chwytliwy, a wsparcie multiplatform nawet na starcie znikome

bardzo jestem ciekaw jaki plan beda miec na nx

Opublikowano

No nie chce mi się wierzyć w taką akcję, ale jeśli to + np. nx bez wstecznej to ceny gier/sprzętu na wii u za jakiś czas = milion. Tak jak gdzieś pisałem - do konca roku mus to uzbierac kolekcje wszystkich ciekawych gier na te konsole bo potem może być problem z dużymi cenami.

Opublikowano

Cytat
Niektóre gry wymagają gamepada, więc raczej słaby pomysł.

Jest ich tylko kilka, a gry która by wykorzystywała oba ekrany w jakiś innowacyjny sposób nie ma ani jednej.

Można by wypuścić patche albo sprzedawać oficjalnie osobno gamepada zamiast pro controllera.

Opublikowano

No ale kilka największych hitów - Splatoon, Super Mario Maker, Xenoblade X - jednak wymaga gamepada.

Opublikowano

Czekam na kolejne potwierdzenie, że nowa Zelda wyjdzie na Wii U :kaz:

Opublikowano

Co Chwilę Aonuma potwierdza wydanie Zeldy na Wii U więc skończcie s.rać żarem. Zabieg jest dokładnie taki sam jak w przypadku GameCube'a którego również zaprzestano produkować tuż przed premierą Wii a nowa Zelda na bank wyjdzie jeszcze na NX'a i co w tym złego? Czy Twilight Princess okazał się gorszy bo wyszedł też na Wii?. Samo Nintendo potwierdziło że do jesieni tego roku będą produkować Wii U i najpewniej na tym koniec. Z d.upy innych fabryk nie wezmą do produkcji swojej nowej konsoli (zresztą dokładnie tą samą firmę obrało sobie Sony). 

Opublikowano

Oficjalne zdementowanie informacji o niczym tak naprawdę nie świadczy, przed premierą 3DS XL i New 3DS też pojawiały się plotki i Nintendo zaprzeczało by kilka tygodni później oficjalnie ogłosić nowe modele.

Opublikowano

My Nintendo i Miitomo w ten czwartek. Miitomo nie działa jeszcze u nas, ale My Nintendo owszem

Opublikowano

Kto bedzie grał? :) Ja na pewno dam szanse.
Opublikowano

co to gurwa jest :rotfl:

Opublikowano

No wygląda jak kupa, ale f2p to pogram z 10h hehe.

Choc troszke mi sie podoba.

Opublikowano

Troche drewnem zajezdza, ale skoro za darmo no to sprobowac mozna :cebula: