Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Tak, jak przewidywalem, okazale, piekne zwyciestwo, trzeba wiedzie kiedy i z jakim rywalem ogladac polska reprezentacje. Ja zaczalem od Haiti i mam wyborny humor. Remis z Senegalem daje nam awans z 3 miejsca. 

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
3 godziny temu, Mędrzec napisał:

Ja zaczalem od Haiti i mam wyborny humor. 

Z Haiti? To chyba oglądałeś jakąś inną reprezentację :no:

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

Fajne zachowanie naszych kibiców, dla tych chłopaków to przygoda, którą będą wspominać do końca życia, bo raczej więcej okazji na grę przy takiej publice mieć nie będą. Jeśli chodzi o sam mecz - cóż, ciężko wyciągać jakieś wnioski. Na pewno na minus kolejne błędy w defensywie, niewiele brakowało, żeby Thaiti zdobyło historyczną bramkę. Na plus okazje i być może fakt, że nasi odblokują się psychicznie. 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że wczoraj Senegal pojechał Kolumbię i że nasze orzełki nie grały ani trochę lepiej niż w pierwszym meczu, to średnio to widzę. No ale dzięki formule turnieju promującej niepełnosprawnych, nawet minimalna porażka może dać awans.

Opublikowano

Nie musieliśmy ale tam nie było człowieka, który byłby w stanie strzelić bramkę i te podania, jezzzzzu, ile celnych, 5%? Za waleczność plus ale warsztat piłkarski to oni mają na Orlika a nie na MŚ.

Opublikowano

typy przywożą ps4 na zgrupowanie żeby grać w fortnite

Opublikowano
8 minut temu, szejdj napisał:

typy przywożą ps4 na zgrupowanie żeby grać w fortnite

No i?

Opublikowano
22 godziny temu, Bartg napisał:

Całkiem niezły mecz z Włochami, nie  musieliśmy tego przegrac 

No gdyby przepisy dotyczące ręki w polu karnym były mniej uznaniowe, a nasza jedyna okazja na gola, będąca dziełem przypadku, została wykorzystana przez

Herr Fußballspieler Zyllę, to Włosi może nawet musieliby wrzucić trzeci bieg. Wiało biedą i desperacją na kilometr, a dawanie kudosów za sam fakt, że się nie położyli od razu, to zakłamywanie rzeczywistości. I jeszcze te dożynki na trybunach xd

Opublikowano

i to dzbanisko ma swoich fanow xd gdyby nie latwe losowanie to wuja juz dawno wy(pipi)l by z kadry na gorne jedynki.

Wyobrazam sobie jak Smuda powoluje mlodych a pozniej ich odsyla. No ale Brzeczek napewno ma jakis glebszy plan w tym wszystkim XD juz za chwile potezna Macedonia padnie a hejtery dupa cicho

Opublikowano

TYLKO TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW,
KTO NIC NIE ROBI.

Napoléon Bonaparte

Opublikowano
7 godzin temu, Yakubu napisał:

TYLKO TEN NIE POPEŁNIA BŁĘDÓW,
KTO NIC NIE ROBI.

Napoléon Bonaparte

To jest bardziej adekwatne.

Ni mom pojęcia co robię.

Mieciu Mietczyński

Opublikowano

Ej, ale ze mecz jest dzisiaj?

Opublikowano

Ale Polacy mają mocny skład, że Brzęczek może sobie pozwolić na posadzenie dwóch czołowych snajperów Serie A na ławie. 

Opublikowano

nowa strona, to chyba dzisiaj

Opublikowano

To niezły skład nam ułożył najlepszy trener, będzie się działo dziś.