Opublikowano 3 marca 201510 l Nakręciłem się na C.A.R.S. od samego początku i mam nadzieję, że kwiecień to już ostateczna data Na PS4 posucha z dobrymi racerami (DC to trochę inny target), więc każdy fan wirtualnej motoryzacji i nie tylko czeka na ten tytuł. Osoby, które mają już w domu Thrustmuster'a lub inną dobrą kierownice czeka z pewnością genialny szpil. Ja niestety na padzie, ale i tak zabawa będzie przednia.
Opublikowano 11 marca 201510 l Gra ponownie opozniona. Tym razem na maj Continuing a series of delays for the racer, Bandai Namco and Slightly Mad Studios have delayed Project Cars from its planned April release date to mid-May.Read more at http://gematsu.com/2015/03/project-cars-delayed-mid-may#FHErkydyUk23f581.99 Edytowane 11 marca 201510 l przez Zaqair
Opublikowano 11 marca 201510 l Czyli na pewno nie wezmę day one jeśli w ogóle nastąpi. Dlaczego? bo to tylko autka a robią z tego nie wiadomo co. Bez spiny ale widzę ją bez duszy.
Opublikowano 11 marca 201510 l HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Opublikowano 11 marca 201510 l Śmiej się ale ja chyba jestem jedyną osobą, która się z tego na prawdę cieszy. Mam zamiar kupić nową kierownice pod PS4, do tego rurki PVC i fotel kubełkowy. Złożyć z tego swój własny setup. A im później Carsy wyjdą tym lepiej na tym wyjdę, bo teraz mam sporo pracy i brak czasu na zabawy z piłką i wiertarką. Maj mi jak najbardziej pasuje.
Opublikowano 11 marca 201510 l Ussr to nie dziwne, że tobie może pasować. Jak dla mnie to jest niepoważne. Już reklamują na playstation access. A tu taki (pipi).
Opublikowano 11 marca 201510 l Ja się śmieję bo od początku twierdziłem że to nie może się udać, chcieli grę wydać na wszystko na czym można grać, nie wierzyłem w to że to może się udać, tak jak ktoś słusznie zauważył, strach kupować Day1, poczekam na recenzje.
Opublikowano 11 marca 201510 l Ussr to nie dziwne, że tobie może pasować. Jak dla mnie to jest niepoważne. Już reklamują na playstation access. A tu taki (pipi). Po szitstormie jaki spadł na Drivecluba wolę aby przekładali grę niż wypuścili bubla.
Opublikowano 12 marca 201510 l Jasne ze lepiej poczekac i dostac doszlifowany produkt ale niech sie ku.wa w koncu konkretnie okresla z data premiery a nie zwodzic ludzi za nos w taki sposob. Ja w ubieglym tygodniu mialem brac urlop na poczatek kwietnia specjalnie na premiere... Po tym opoznieniu juz zupelnie zglupialem i zaczynam watpic aby SMS mialo w ogole jakas strategie wydawnicza. Ta gra moze rownie dobrze wyjsc w maju jak i w lipcu czy w listopadzie jak to wczesniej obiecywali
Opublikowano 12 marca 201510 l Przypomnij sobie jak EA naciskała SMS żeby wypuścili Shift 2 Unleashed na czas ogłoszonej daty premiery. No i wypuścili grę że ja pi3rdole, w pierwszych tygodniach była całkowicie nie grywalna a internetowe fora zalewały posty poszukujące grywalnych ustawień zarówno pod pada jak i pod kierownice. Może poszli po rozum do głowy, skoro projekt jest finansowany przez graczy to nie mają żadnego obowiązku ani z góry ustalonej daty. Niech szlifują te grę nawet do grudnia to może Sony Polyphony Digital zobaczy że ma konkurenta to i GT7 dzięki temu powinno być lepsze.
Opublikowano 14 marca 201510 l Wersja z XO: https://youtu.be/VdQfLbDm5g0 Edytowane 14 marca 201510 l przez hav3n
Opublikowano 14 marca 201510 l ciezko oceniac cokolwiek procz grafy, ktora szalu nie robi ale jakas tragiczna nie jest a 30 aut na torze i 60fps
Opublikowano 14 marca 201510 l W deszczu wyglada elegancko bardzo zwłaszcza biorąc pod uwagę to co wymienił ficuś.
Opublikowano 15 marca 201510 l No jeśli to prawda to niech i przełożą premierę o kolejne pół roku, albo o cały rok a nawet dwa, pięć lat dziesięć. Niech w ogóle skasują cały projekt żebyś mogli w to ostatecznie zagrać. ^_^
Opublikowano 15 marca 201510 l Nie wiem po cholerę te krople na ekranie przy widoku z za auta. Da się to wyłączyć? Edytowane 15 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 marca 201510 l te momenty z astonem i dziwne "merdanie" ogonem śmierdzi mi modelem jazdy z Shifta. Obym się mylił.
Opublikowano 16 marca 201510 l te momenty z astonem i dziwne "merdanie" ogonem śmierdzi mi modelem jazdy z Shifta. Obym się mylił. No przecież to twórcy Shifta więc heloł.
Opublikowano 16 marca 201510 l no i co z tego że twórcy shifta? to nie jest shiftNo i to ze widać naleciałości z Shifta o ktorych wspomniał MaZZeo.