Opublikowano 23 stycznia 20214 l Plus VR, darmowy online i największa biblioteka gier. Edytowane 23 stycznia 20214 l przez Ukukuki
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Beskitu. Do dziś nie jestem w stanie pojąć, jak konsolowcy przełknęli płatny online w gierkach. Kupujesz potężną FIFE na premierę z konsolą i jeszcze płacisz haracz za online. WTF?! Oczywiście płacisz za bezpieczeństwo...
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Wiesz, plus nie był wymagany do grania online na PS3, dużo osób brało bo dawali spoko gierki w jego ramach, później wiemy jak było. Ja to się dziwię jak PCtowcy mogą płacić miesięczny abonament żeby pograć w WoWa, płacić abo dla jednej gry XD.
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Na PS4 chyba też trzeba płacić miesięczny abonament w takim Final Fantasy XIV, a na pewno po 30 dniach. No chyba że coś się zmieniło.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l A to nawet nie wiedziałem, to już w ogóle patola - zapłać plusa i jeszcze abo w grze XD
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 55 minutes ago, Figuś said: A to nawet nie wiedziałem, to już w ogóle patola - zapłać plusa i jeszcze abo w grze XD W tego typu grach nie trzeba plusa - tylko abo z gry.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Ceny kart serii 3xxx odcinek 5675. No dobra jak musleliscie ze drożej być nie może.... No to jest drożej XD Teraz to już jest jakiś kosmos.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 38 minut temu, mozi napisał: Ceny kart serii 3xxx odcinek 5675. No dobra jak musleliscie ze drożej być nie może.... No to jest drożej XD Teraz to już jest jakiś kosmos. Jakie ceny 3070 w sklepach?
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Nigdy nie było lepszego momentu na przesiadkę na konsole. Ten rok i tak trochę suchy co do gier, wiec konsola to nie najgorszy wybór w 2021
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Nigdy nie było lepszego momentu na przesiadkę na konsole. Idealny moment na przesiadkę na konsole był za czasów snesa czy psxa i ogrywanie tych wszystkich sztosów do generacji PS3 i 360i, wii 3dsa, których dzisiaj ze świecą szukać, a najłatwiej znaleźć je na indyczej farmie. Teraz jak na tą generacje wyjdzie przynajmniej 5 prawdziwych gier, które nie będą jakimś interaktywnym filmem w otwartym świecie, w którym jesteś pachołem wykonującym debilne zadania, nie dające żądnej satysfakcji, to będzie dobrze.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Ja się przesiadłem na PC w tym roku i polecam. Residencik 7 na myszce jak najbardziej, no i w koncu mam porządne multi do giercowania + backlog gier ze steama
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Mam takie pytanie, karty AMD też są tak dobre do kopania krypto bo ceny są też z kosmosu. Czy po prostu przez to ze karty zielonych idą jak woda to ceny czerwonych dostały rykoszetem. Nie robi mi różnicy z którego obozu karta ale wszędzie jest dramat.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l Tak samo dobrze kopią ale pobieraja troche więcej prądu. Wiec to i to
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, oFi napisał: Ja się przesiadłem na PC w tym roku i polecam. Residencik 7 na myszce jak najbard Zdecydowanie, teraz przed premierą VIII mam zamiar skończyć poprzedniczkę. Myszka i klawiatura spisują się tu idealnie, a grafika w porównaniu do mojego XOS? NIEBO a ZIEMIA. PC gaming? Szanuje. ale i tak konsole musza być 2 godziny temu, kazuyoshi napisał: Teraz jak na tą generacje wyjdzie przynajmniej 5 prawdziwych gier, które nie będą jakimś interaktywnym filmem w otwartym świecie, w którym jesteś pachołem wykonującym debilne zadania, nie dające żądnej satysfakcji, to będzie dobrze. Chodzilo mi raczej o wydajny sprzęt do grania w normalnej cenie. Składanie PC ta czy nawet jego upgrade to obecnie nieopłacalna inwestycja. Zwłaszcza jak mierzy się przynajmniej w 1440p żeby dało się grać bez zgrzytu na telewizorze 4K.
Opublikowano 24 stycznia 20214 l 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Zdecydowanie, teraz przed premierą VIII mam zamiar skończyć poprzedniczkę. Myszka i klawiatura spisują się tu idealnie, a grafika w porównaniu do mojego XOS? NIEBO a ZIEMIA. PC gaming? Szanuje. ale i tak konsole musza być Poczekam na wersje PRO tego szrota5, chcialbym zeby konsola w koncu mi 4k 60fps trzymała w multiplatformach. Do tego obecny model ma tak okropny design, że nałożył bym mu chyba torbę na korpus, żeby znajomi się nie śmiali z tego barachła wchodząc do salonu Obesr.ałem zbroje pare razy w tym residenciku + spocona koszulka po paru godzinach rozgrywki - znaczy, że jest dobrze
Opublikowano 26 stycznia 20214 l Jak ktoś potrzebuje nową grafę to na Xkomie do obiegu wróciły 2060 od KFA 2100zł najtańsza z trzech modeli https://www.x-kom.pl/szukaj?q=2060&f[groups][5]=1&f[categories][346]=1
Opublikowano 26 stycznia 20214 l https://www.ebay.co.uk/itm/NVIDIA-GEFORCE-3060-ti-Png-Edition/353359893253?hash=item5245e41305:g:XIYAAOSwRkNgB3ZJ tyle płacić za zdjęcie, pojeb.ało ich
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Ceny na new egg. Człowiek czuje się jak w Baltonie lub Peweksie za czasów komuny
Opublikowano 29 stycznia 20214 l jeszcze troche i nawet woda będzie w pre-orderach.....może jak w końcu covid się skończy to coś ruszy z produkcją elektroniki dla grcazy.....
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Przez to ze technologia troche przystopuje to moze znowu beda dobre gry robić, a nie pchać się tylko graficzkę i cinematic open world experience.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l 13 godzin temu, Kaczi napisał: jeszcze troche i nawet woda będzie w pre-orderach.....może jak w końcu covid się skończy to coś ruszy z produkcją elektroniki dla grcazy..... Niestety problem jest tak duzy że tak źle chyba nigdy nie było. Dostępnosc to jedno (konsole, koparki itd) ale warto zauważyć że fracht zdrozal o 300% i trzeba walczyć o kontener. Edytowane 30 stycznia 20214 l przez mozi
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Ceny wszystkiego idą w górę Mega obostrzenia, dodruk pieniądza, nowe regulacje w USA wpływające na cenę ropy. Może na lato będzie luźniej, ale większość info, które widziałem mówią o przynajmniej jeszcze roku takiej sytuacji. Zobaczymy. Sam rezygnuję z poważniejszych zakupów growych.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l 59 minut temu, C1REX napisał: Ceny wszystkiego idą w górę Mega obostrzenia, dodruk pieniądza, nowe regulacje w USA wpływające na cenę ropy. Może na lato będzie luźniej, ale większość info, które widziałem mówią o przynajmniej jeszcze roku takiej sytuacji. Zobaczymy. Sam rezygnuję z poważniejszych zakupów growych. Przecież wystarczyło spojrzeć na statystyki i nie trzeba być wróżką by wyciągnąc wnioski z tego, że normalnie to będzie najwczesniej w 2022 wiosna/lato. 2021 lepiej przeznaczyć na backlog, a oszczędności wkładać do sakiewki.