Opublikowano 11 lutego 20214 l Wszędzie gdzie się da wyłączam dynamiczna rozdzielczość bo pomimo, że gra chodzi mi zwyczajnie na ultra to przy tej opcji pikseloza jak z PSX 1.
Opublikowano 16 lutego 20214 l https://www.purepc.pl/qualcomm-microsoft-i-google-moga-utrudnic-przejecie-arm-przez-nvidia-giganci-obawiaja-sie-monopolu-zielonych No w sumie z tego zestawienia to najbardziej wolę zielonych xd. Chociaż szkoda ,że ARM nie został brytyjski. Chociaż jedna potęga IT na rynku konsumenckim w europie.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Witam. Czy telewizory 4K nadają się jako monitory do PC. Chodzi mi jako jedyny odbiornik i nie jako drugi monitor obok zwykłego. Z góry dzięki za odpowiedzi.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Wszystko co nie jest oledem nadaje się na główny monitor do PC. 4 minuty temu, Figuś napisał: Jest nadzieja? Do dzisiaj zastanawia mnie ta branża, jakim cudem to się tyle lat utrzymuje.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Ja tam się juz pogodziłem że nawet 3060 będzie ciężko zdobyć i prawdopodobnie i tak jak juz się uda na premierę to trzeba będzie przepłacić. W ProShopie RTX3060 w preorderze kosztują pod 3K
Opublikowano 18 lutego 20214 l no jednak opłacało się brać te karty od szprotek biznesu z OLX jeszcze nie tak dawno. Za Swoją 3070 zapłaciłem 3250 zł, w sklepie gorsze firmy kosztują 4600.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Boże ja do dzisiaj nie mogę przeżyć 3070 na pepperku za niecałe 2300 zł xD pomyślałem ,że poczekam na recki a tu trzeba było brać kilka sztuk.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Nie ma się co biczować. Wyjdzie za rok 3070 Super i wtedy będzie trzeba polować, ale może akurat i już łańcuch dostaw się naprawi na świecie i wyjdą te nowe chipy do crypto. Oby.
Opublikowano 18 lutego 20214 l Było brać tak jak konsolki na premiere. Przecież to kwestia czasu jak i tak kupicie. No ale kto przewidzial że 3080 będzie po 7k XD
Opublikowano 19 lutego 20214 l A śmiali się ze mnie jak kupiłem rtx 3070 aorusa za 3099 xD później udało mi się dorwać rtx 3080 gaming x trio w cenie 4699 ale swojego aorusa sprzedałem za 4K wiec zle na tym nie wyszedłem :p co do 3060, zaraz minerzy je ogarną i pewnie będą kopać normalnie i dalej będzie ich brak. Te nvidia cmp to jest porażka, bo zas efektywność karty do kopania na papierze zapowiada się gorzej od 3060ti/3070 to w dodatku nie maja wyjść hdmi/dp wiec tego nikt No polskim rynku nie będzie kupował bo nie sprzeda tego nikt już później. Cena napewno tez będzie zaporowa
Opublikowano 19 lutego 20214 l Całe to zjebanie z dostępnością kart idealnie podsumowuje to że na rynek wróciły 1050Ti za niecałego klocka XD
Opublikowano 20 lutego 20214 l Sytuacja na rynku kart graficznych to jedno wielkie xD To już lepiej kupić konsolę i przeczekać.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Asus TUF OC 3080 za 3,5 kafla to chyba deal mojego życia patrząc na aktualne ceny, jeszcze chwila i będę mógł go wymienić na kawalerkę w małym mieście
Opublikowano 20 lutego 20214 l Wyciąga z kompa i jutro ma kupca za x2 cenę zakupu ale chyba nie o to chodziło.
Opublikowano 20 lutego 20214 l Po cholere sprzedawać 3080 kupione za 3500 cebul? Spokój w grach do śmierci ps5 i xsx i jeszcze dłużej.
Opublikowano 20 lutego 20214 l mi chodziło o to, że kupienie GPU po cenie rynkowej to nie jest deal życia
Opublikowano 21 lutego 20214 l 2 hours ago, szejdj said: mi chodziło o to, że kupienie GPU po cenie rynkowej to nie jest deal życia mylisz cenę rynkową z rekomendowaną ceną producenta. To nie jest to samo w dzisiejszych czasach
Opublikowano 21 lutego 20214 l 10 godzin temu, szejdj napisał: mi chodziło o to, że kupienie GPU po cenie rynkowej to nie jest deal życia Jasne ale od premiery praktycznie nie dało się kupic w cenie rynkowej bez układów albo farta. No i teraz nie jest lepiej.
Opublikowano 21 lutego 20214 l Jak wygląda dołożenie drugiego monitora, bardzo to obciąża komputer czy gierki to fajnie skalują?
Opublikowano 25 lutego 20214 l https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2021-nvidia-geforce-rtx-3060-review