Opublikowano 9 kwietnia 20187 l W dniu 28.03.2018 o 23:50, Rozi napisał: Ten gość poszedł w jakąś dziwną stronę przesterowanego głosu (autotune)... szkoda, bo starsza jego twórczość ma coś w sobie. Jednym się podoba, inni myślą że to disco polo:)
Opublikowano 12 maja 20186 l Odsłuchałem przez przypadek, wcześniej nie wiedziałem o istnieniu typa. Edytowane 12 maja 20186 l przez Gość
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Kumpel nagrał, nie jestem fanem jego twórczości, ale to wydaje się być całkiem niezłe.
Opublikowano 14 września 20186 l Wpadłem dzisiaj na ten kawałek i mi się wkręcił. Całkiem przyjemny bengerek. Później się okazało, że dzisiaj była premiera mixtape'u tego małolata, ale jeszcze nie przesłuchałem.
Opublikowano 24 września 20186 l Nie wiem czy ktoś tu słucha niemieckiego rapu, ale taki bengierek ostatnio wyszedł ze ło jezu, polecam.