Opublikowano 7 października 200816 l witam idea tego tematu jest to ze ktos pisze co mu potrzebne a forumingowi znawcy mu polecaja . poleccie mi jakas za(pipi)ista koszulke polo, najlepiej bez oczo(pipi)'nych napisow, zeby mozna w niej bylo isc na klabbing i ogolnie zeby byla zajo mam nadzieje ze temat sie przyjmie, piszcie czego szukacie, moze zyczliwi ludzie rozwiaza wasze troski
Opublikowano 7 października 200816 l generlanie za polowkami nie przepadam, ale te dwa modele calkiem znosne: Ok pasy sa juz przejedzone, ale polaczenie brazowego z bialym zawsze daje rade http://photos04.allegro.pl/photos/oryginal...26/76/445267663 Ta ma fajny kolor, jezli jestes szarak i sie nie wyrozniasz to moze sie nadac
Opublikowano 7 października 200816 l hui wie Ja szukam swetra szarego z kapturem i suwakiem rozpinanym na bok. Bench mial dokladnie taki model jak chcialem, ale juz sie z nich wysprzedali. Tu jest model czarny i bez kaptura ktory niestety jest balasem, ale seria ta sama http://allegro.pl/item452636129_bench_czar...wny_rozm_m.html
Opublikowano 7 października 200816 l nie kumam swetrow rozpinanych na bok ,ale ok hmm chyab ciezko znalezc cos takiego ,jak szukasz.. w dodatku z kaputrem ? takowych nie widzialem. Edytowane 7 października 200816 l przez banny
Opublikowano 7 października 200816 l Szukam czegoś takiego: http://shop.massdnm.com/product,151,21.html Niestety ta z mass jest chyba za długa, mam koszulkę co ma 72cm i raczej dłuższa byłaby ch.ujowa, a ta koszula ma 75. Wiecie gdzie znajdę coś fajnego?
Opublikowano 7 października 200816 l Autor Szukam czegoś takiego: http://shop.massdnm.com/product,151,21.html Niestety ta z mass jest chyba za długa, mam koszulkę co ma 72cm i raczej dłuższa byłaby ch.ujowa, a ta koszula ma 75. Wiecie gdzie znajdę coś fajnego? mam taka koszule z massa w rozmiarze L tylko ze w innym kolorze i na mnie jest fpytke i ponadto dosc luzna a mam ok.185 cm wzrostu
Opublikowano 7 października 200816 l ja szukam fajnego tshirtu. czarny albo czerwony. jakis ladny nie.
Opublikowano 7 października 200816 l Banny, tez nie czailem i jakby mi ktos powiedzial, ze mu sie cos takiego podoba to bym sie skrzywil, ale jak zobaczylem ten sweter na kims to zmienilem zdanie. Jak bedziesz w Empiku skumaj sobie 38 numer HIRO i strone 31 - tam jest wlasnie ten sweter. Wyje,bany na maksa.
Opublikowano 9 października 200816 l Autor poleccie ktos jakies zajo biale buty, najlepiej z linkiem do stronki na ktorej mozna je kupic :] fajne bylyby biale es'y albo najki x]
Opublikowano 9 października 200816 l Ogolnie jest sporo fajnych bialych butow, ale jesli chodzi o es'y to, moim zdaniem te sa w porzadku. Edytowane 9 października 200816 l przez w07t3k
Opublikowano 10 października 200816 l No te są fpytkę. Jedne z niewielu[białych butów], które mi się podobają. Miałem sobie kupić , ale zapomniałem :<
Opublikowano 11 października 200816 l buty na jesień/zime do 240 zl nie chcę kozaków, traperów, i tym podobnego ścierwa. buty typowo skarte też odpadają. nie mogą przemakać Edytowane 11 października 200816 l przez banny
Opublikowano 11 października 200816 l Autor banny sprecyzuj troszke, bo widzisz jak jest xD a te es'y za(pipi)'iste jak tylko wplynie cos pinionca to wciagam
Opublikowano 11 października 200816 l buty na jesień/zime do 240 zl nie chcę kozaków, traperów, i tym podobnego ścierwa. buty typowo skarte też odpadają. nie mogą przemakać ja mam te i rzeczywiście nie przemakają, ciepłe, bardzo polecam. No chyba, że są dla ciebie zabardzo skate http://supersklep.pl/produkty/38/Buty_Es_F...hite_bur/47659/
Opublikowano 11 października 200816 l te esy jaszczoor są fajowe, ale nie maja mojego rozmiaru i w dodatku troche za drogie (299 zl )
Opublikowano 11 października 200816 l Moglbym takie kupic, tylko tak naprawde, co one maja wewnatrz? To, ze sa kostke nie musi oznaczac przeciez, ze beda duzo cieplejsze. Kiedys zima chodzilem w normalnych butach i nie bylem zadowolony, wiec te musialy by byc ocieplane. I jeszcze jedno: czy jesli w Nike mam rozmiar 44, to czy buty Es w podobnym rozmiarze beda pasowac?
Opublikowano 11 października 200816 l najlepiej patrzeć po długości wkładki w cm, nie ma hóia żeby były za małe/duże.
Opublikowano 11 października 200816 l takie ? Parę flamastrów i można z nich wyczarować ADIONAJKODIDASY
Opublikowano 3 listopada 200816 l Autor ale heca. drogi internecie potrzebuje bluzy godnej najchetniej jakiejs skatowej marki typu emerica etnies dc itd zeby byla naprawde zaje;bista aha i musi byc w polsce , najchetniej z supersklep, ale andegrand tez moze byc dajcie swoje propozycje napewwno ogladacie jakies szmatki na necie wrzuccie cos ciekawego ;p Edytowane 3 listopada 200816 l przez mj
Opublikowano 4 listopada 200816 l poleccie mi jakies fajne marki ktore robia fajne tshirty. takie naprawde spoczko.
Opublikowano 4 listopada 200816 l Diesel ?? Russell Athletic ?? Nike ?? Rbk ?? Element ?? Zoo York ?? Ecko ?? Phat Farm ?? zalezy czego szukasz