Linek 187 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Wiem, że to gra arcade, ale na tyle ciekawa, że naprawdę powinna mieć swój temat. Pograłem dosłownie chwilkę i już widzę ten ogrom czasu, który z nią spędzę - plansze, które dosłownie najlepiej byłoby sobie rozrysować, żeby je ogarnąć, sporo do znalezienia, mnóstwo zagadek, nad którymi głowi się pół internetu, no i świetna, oldschoolowa grafika - widać, że ostatnio mamy złoty okres na XBLA. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 Żałuję, że zamiast dokupić MSP i brać FEZ, to kupiłem L.A. Noire Ale prędzej czy później wciągnę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 gra jest za(pipi)ista co prawda jestem na samym poczatku bo nawal roznych gier do ogrania mnie przytloczyl i nie wyrabiam z czasem ;/ Cytuj
Linek 187 Opublikowano 31 maja 2012 Autor Opublikowano 31 maja 2012 LA Noire to i tak godny zakup, a FEZ nie ucieknie - ja też jestem na samym początku, konkretnie ogranie planuję na miesiące letnie, nie chcę rozgrzebywać miliarda gier jednocześnie, tym bardziej, że to jest akurat gra na której trzeba się skupić, mieć wszystko w miarę w głowie, a nie grać z doskoku. Cytuj
Daddy 4 252 Opublikowano 31 maja 2012 Opublikowano 31 maja 2012 po przejściu FEZa dla mnie 9-/10 minus za płynność gry co widać podczas wczytywania levelu, kozackie zagadki, design, muzyka, długość gry. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Gram dzisiaj i jestem w szoku ile trzeba było siedzieć żeby wymyślić te poziomy i ich wzajemne powiązania. Ja gram dzisiaj i za cholerę nie wiem gdzie jestem Ktoś wie jak posługiwać się tą dziwną mapą? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi