MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 To na chooj reklamują grę screenami, gdzie wygląda ona jak typowa strzelanka? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Wiem, ale to nadal Conviction 2, a nie żadna gra w stylu 1-3. Poza tym co za debil wpadł na pomysł żeby promować tą grę takimi screenami. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Nie mam żadnego problemu z akcją w dzień, bo misje w DA mi się bardzo podobały. Jak dla mnie skradanie się w dzień jest o wiele ciekawsze niż nocy. A twórcy widać idą jeszcze bardziej w "ultimate predator" o którym mówili, przy zapowiedzi poprzedniej części. Czyli podkradnij się kawałek, wyskocz z zaskoczenia i rozstrzelaj wszystkich kałachem zanim się obrócą. Edytowane 4 czerwca 2012 przez Dahaka Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 No i bardzo dobrze, że to Conviction 2. Mi się bardziej podobała taka dynamiczna skradanka, gdzie mam wybór jak chcę sobie przechodzić dane lokacje, a nie 15 minut czaić się, jakimi ścieżkami podążają strażnicy i powolutku ich wyłuskiwać. To było fajne, ale kiedyś. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 to raczej leak, a nie promocja Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 To było fajne, ale kiedyś. Nie. Fani serii mają prawo wymagać tego, aby dostać pełnoprawnego sequela, który rozwija patenty zaprezentowane w częściach 1-3, a nie kolejnego pseudo shooterka, ze spłyconym skradaniem, który z serią ma tyle wspólnego, co mój stary z baletem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Jaki nowy? To Ironside. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Nie brzmiał jak Ironside na moim streamie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 A jednak masz rację, to nie Ironside, WTF? Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) f hade. Mnie sie nawet podoba. Ubi juz na pierwszym materiale z gry ever, pokazuje co bedziesz mial, jak zaplacisz wiecej za gre xd Klasyk http://www.youtube.com/watch?v=YuhfD48VRGE chociaz araby nawijajace po ang, mnie troche rozwalaja... brak doroslosci, konsekwencji i jakiejs takiej klasy w takich detalach, zawsze mnie zastanawial O_o A, no i zapomnialem dodac - misja Stilcz, a napierdalają bombami z nieba O_-' No i chyba zmienili VA... Edytowane 4 czerwca 2012 przez komar737 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Conviction na sterydach. Jeszcze zwiększyli dynamikę, jaram się. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Conviction 2 - ciekawe czy da się to rozegrać bez tylu trupów. Co do głosu to na bank nie Ironside, FAIL ze strony Ubisoftu. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Gdzie Majk? Pierwsze pytanie, jakiego oczekuje od dziennikarzy, dla tworcow. Najpierw 47, teraz sam... Za niedlugo w roli Solid Snake'a uslyszymy Sama Worthingtona. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Zgadza się, obok Snake'a, czy Kratosa to był bardzo charakterystyczny głos. ;/ Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Tak w ogóle to wychodzi na PS3? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ma być, wcześniej Szczurek wrzucał newsa. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 W internetach już hejtują na maxa zmianę aktora. Jest jeszcze cień szansy na zmianę decyzji, ale IMO to Ironside nie wyraził zgody. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Czekamy na odpowiedz Ubi. Jesli to prawda, no to wszystko w temacie. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 W internetach już hejtują na maxa zmianę aktora. Jest jeszcze cień szansy na zmianę decyzji, ale IMO to Ironside nie wyraził zgody. Już przy którymś z poprzednich SC chciał za dużo kasy i mieli z niego rezygnować. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Co to znaczy, za duzo kasy? Pakuja w najnowsze animacje, tekstury, HD 4k, kinekty, a przy tak filmowej serii, jak SC, oszczedzaja na glosie, po uslyszeniu ktorego, w myslach przewija sie mysl "(pipi), fiszer! pamietam fiszera!, za(pipi)iste to bylo, jestes za(pipi)isty, SC jest za(pipi)ebiste" ? Przeciez, jak bede w to gral i slyszal jakiegos tam typka, zamiast Fishera, to bede sie czul, jakby ktos kazal mi jezdzic jakas klasyczna wloska berlinetta z silnikiem mazdy MX5. Czy to jest fiszer? Jaki fiszer? Na przestrzeni tych 10 lat, wygladal roznie, wraz z dizajnem i postepem technologicznym, ale glos byl ten sam, mocarny, ciezki i (pipi) bez skrupolow. I to ten glos jest fiszerem, a nie jakis kolejny tani super agent z gry na komorke. Proponuje do topgeara, zamiast chlopakow, wrzucic jakichs 3 innych typkow, tylko dlatego, ze nasze trio chcialo za duzo kasy. Co sie stanie z tym programem? Jedna seria i zdjecie z anteny. To oni tworza top gear. Tak samo, jak Majkel tworzy fiszera, a fiszer tworzy splinter cella. Bez fiszera, to juz nie bedzie splinter cell, chocby nie wiadomo, jakie nasz nowy bohater wykonywal akrobacje. Przegralem cale double agent, gdzie fiszer, zamiast kozaka w gumowym stroju z goglami, niczym super-pletwonorek, wyglada bardziej jak klusownik z srodkowej afryki i wiedzialem, ze to jest ten sam fiszer, w nowej roli, ale ten sam (pipi), a w grze, mam go okazje poznac od innej strony, poznac jego nowe przygody. Tutaj obejzalem jeden gameplay i wystarczyla zmiana glosy, zebym zastanawial sie, co to za gra. Edytowane 4 czerwca 2012 przez komar737 2 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 (edytowane) Podobno akcja dzieje się mniej więcej pól roku po Conviction, a dla mnie Sam wygląda jakby mu ujęli przynajmniej 10 lat. I będzie spy vs. spy. Edytowane 4 czerwca 2012 przez Hela Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Podobno akcja dzieje się mniej więcej pól roku po Conviction, a dla mnie Sam wygląda jakby mu ujęli przynajmniej 10 lat. No i z wiekiem jest coraz bardziej zwinny. xD O ile kiedyś robił szpagat między ścianami, to teraz w 3 sekundy wpierdoli się na jakiś szczyt pagórka. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Przez pierwsze kilka sekund gameplay'u myślałem że to stary SC ale jedna egzekucja i perfekcyjne headshoty dla reszty przeciwników, dosłownie jakbym widział Conviction , seria zamieniła się w gó*wnianego samograja i jeszcze zmienili aktora.. chvjnia i tyle :confused: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi