Opublikowano 25 października 201212 l To chyba nic złego, o ile gra będzie się zauważalnie od paradise różnić, na razie patrząc na tego live streama to jakby miasto w Burnoucie rozbudować i dodać prawdziwe auta - reszta wydaje sie bardzo blizona, rozbijanie banerow, rampy wygladaja identycznie, model jazdy tez podobny No i wszechobecne iskry przy uderzeniu w cokolwiek, bedzie w koncu demo czy jednak niekoniecznie ?
Opublikowano 25 października 201212 l Dla mnie to również nic złego. Burnoutem bawiłem się znakomicie, multi to po prostu mistrzostwo a tutaj dochodzą jeszcze prawidzwe 4 kółka. Liczę na naprawdę wiele godzin zabawy że znajomymi z headsetami i browarkami
Opublikowano 25 października 201212 l Pragnę wyprostować mój post że w moim odczuciu to również nic złego,cieszy mnie to ze to burnout na licencji!
Opublikowano 28 października 201212 l Hmm pierwsze dwie recenzje powyżej 90%, a opinie na necie bardzo przeciętne - rubberband AI masakryczny, model jazdy gorszy niż w HP, dwie dostępne kamery słabe.
Opublikowano 28 października 201212 l Póki co mało osób ma grę, a większość idiotów narzeka przez to, że nie ma tuningu.
Opublikowano 28 października 201212 l Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada?
Opublikowano 29 października 201212 l Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada? Amerykanie premiere maja 30 pazdziernika, w ten wtorek.
Opublikowano 29 października 201212 l Dorwałem dziś w krakowskim MM! Grałem godzinę, pierwsze wrażenie? WWHHOOOOOOOAAAAAAA!!! Co za piękna grafika! Od razu stwierdzę, że GTA tak będzie wyglądać, ale najwcześniej na następnej generacji . Model jazdy identyczny jak w HP ale to akurat dobrze (genialne poślizgi). Freeroam rewelacyjny, nawet niekoniecznie chciałem się ścigać co pojezdzić sobie prędkością dozwoloną. Gliny zdążyły już mnie aresztować. Podoba mi się, że w grze nie ma menu, tylko od razu wskakujesz w furę. Stąd można dojechać na spokojnie na wyścig za pomocą GPS'a albo wybrać go z mapy (szybka podróż ). Online chyba jeszcze nie działa (nie sprawdzałem) ale kod z limitki przyjęty. Zdobyłem nawet jakieś pięć banalnych trofeów i nie mogę ich jeszcze zsynchronizować z serwerem. Oczywiście własny soundtrack wrzucony. AWESOME! Kto nie będzie w to grał ten melepeta
Opublikowano 29 października 201212 l A za ile wyrwałeś? W Tesco mają mieć na premierę za 179 zł, ale chyba tylko zwykła edycja.
Opublikowano 29 października 201212 l Model jazdy jest dokładnie taki jak w HP 2010, czy trochę zmieniony? Na filmikach wygląda, jakby samochody się nieco mniej ślizgały.
Opublikowano 29 października 201212 l Nie wiem czy taki sam, grę prawdopodobnie wyrwę jutro, ale po filmikach widzę że model jest inny. W HP żeby być naprawdę szybkim trzeba było porządnie ogarniać drifty (kto grał na hyper ten wie) bo sam samochód wydaję się "ciężki" do kierowania. Na filmikach widziałem że samochody są o wiele lżejsze (w zakręty można wchodzić bez driftów), ale dokładny raport napisze jutro lub za 2 dni gdy zagram w to osobiście.
Opublikowano 30 października 201212 l Wstrzymałbym się z kupnem, na forach ludzie mocno narzekają na grę.
Opublikowano 30 października 201212 l Wstrzymałbym się z kupnem, na forach ludzie mocno narzekają na grę. Z tego co ostatnio obserwuję to ludzie zamiast grać i czerpać radość to tylko narzekają na każdą nowo wydaną grę szukając "wpadek".
Opublikowano 30 października 201212 l A ile było narzekań na NFS HP? Ponad połowa tutaj ludzi na początku śmiała się z tej gry że samochodami steruje się jak tramwajami, a okazała się jedną z najlepszych arcadowych racerów tej generacji. Edytowane 30 października 201212 l przez Tidek
Opublikowano 30 października 201212 l No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście. I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused: Edytowane 30 października 201212 l przez Emet
Opublikowano 30 października 201212 l No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście. I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused: Mi osobiście bardzo przypadł do gustu ten model jazdy, jak widać to kwestia gustu - niestety nie ma gry idealnej i nigdy nie będzie, trzeba wybierać pomiędzy tymi grami co są dostępne
Opublikowano 30 października 201212 l Nie wyobrażam sobie lepszego/miodniejszego modelu jazdy pod arcade. Ludzie- to jest ARCADE, A-R-C-A-D-E, ARKEJD!!! Capujecie czy jeszcze raz mam napisać? Nawet wręcz uważam, że taki NFS nie jest dla fanów motoryzacji, którzy potrzebują realizmu, a dla ludzi, którzy chcą czerpać przyjemność z masterowania swojego skilla i radochy z jazdy. Idę grać, miłego narzekania hue hue