Tidek 36 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QKtQbn5Iw58 Hmm, multiplayer na razie aż tak nie zabija, wydaję się ciekawy na max 1-2tyg. Cholera, oby ta gra nie była taka jak teraz myślę ;/ Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Wygląda jak Paradise, może być fajne. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Juz widze jak BMW i spółka zgodzili sie na takedowny jak w Burnoucie XD Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Ciekawe czy Criterion w końcu nauczyło się jak się robi split-screen ? Trzymam mocno kciuki. @Codename - Major'owi chodziło oto, że multi wygląda jak te z BP (wręcz takie samo - też są te spotkania w konkretnym miejscu, określone zadania/wyzwania itp), a nie oto, że w MW będą efektowne kraksy jak w BP (bo wiadomo, że przy licencjonowanych furkach nie ma na co liczyć). Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 Oby dało się policją grać bo jak nie to lipa. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 12 czerwca 2012 Opublikowano 12 czerwca 2012 (edytowane) Na 90% nie będzie się dało i czuję ten niedosyt po genialnym Hot Pursuit. Edytowane 12 czerwca 2012 przez Tidek Cytuj
_mike 318 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9FwoLUZ6R5A Ooo Burnout z licencjonowanymi autkami. Zajebiście Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Myślicie, że będzie lepiej od The Run? Zrezygnowałem z niego ze względu na oceny recenzentów oraz Graczy, nie wiem czy dobrze zrobiłem bo mnie kusi. Ale jeśli Criterion robi Most Wanted to chyba nie może się nie udać. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 The Run nie trudno pobić. jak dla mnie jedna z najsłabszych odsłon serii. niby coś tam można się było ścigać, odczuwać jakąś tam przyjemność z wygrywania itd ale ta część nie miała w sobie nic porywającego. pomysł na karierę w miarę ok ale z realizacją i klimatem już tak nieco tandetnie. do Criterion mam zaufanie. pomijając już Burnouty, HP 2 wyszedł im świetnie i od gry nie mogłem się oderwać, jak na NFS. MW w moim rankingu jest w top 3 najlepszych części więc jeżeli oni robią kontynuację tej odsłony w swoim klimacie to jestem spokojny. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Po obejrzeniu gameplay'u jakoś się nie jaram ani trochę Ani to NFS, ani to Burnout, takie nie wiadomo co. Zrobiliby połączenie Undergrounda z pierwszym Most Wanted, dodali zmienny cykl dnia i nocy i by było git dla mnie. No ale nie każdemu się dogodzi, każdy lubi coś innego. Zobaczymy co im z tego wyjdzie Cytuj
Daddy 4 224 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 (edytowane) nie podoba mi się, przypomina mi te gorsze NFSy (run, undercover, itd.) w przeciwieństwie do takiego NFS HP ale miasto ładne. Edytowane 1 lipca 2012 przez Daddy Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Tryb ucieczkowy przed policją.Jak tylko sprawdzę osobiście model jazdy to kupuje w premierę. Otwarte miasto to jest to. Filmik na GT bo forum wywala błąd. Edytowane 13 lipca 2012 przez Square Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 13 lipca 2012 Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) kolejny głupi NFS, jak każdy od ostatniego przyzwoitego Most Wanted nitro, skok, nitro, je.but w ściane, nitro, je.but w inny samochód, nitro, nitro, nitro - i tak w kółko gra wygląda. bez podtlenku azotu nie da się zrobić gry... Edytowane 13 lipca 2012 przez Szejdj 1 Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 14 lipca 2012 Opublikowano 14 lipca 2012 Co to by było za Criterion bez nitro? ;D Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Opublikowano 10 sierpnia 2012 Zajawka trybu multi, pełny zwiastun 14/08. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Pełny zwiastun multi. Szykuje się powrót wyzwań z Burnout Paradise http://www.youtube.com/watch?v=qZ1Ed1fF5Tw&hd=1 Oraz gamelay z Gamescom. http://www.youtube.com/watch?v=J7EATBgrxYA&hd=1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Strasznie się jaram i wziąłbym na premierę ale bankowo będzie masa DLC za gruby hajs już po paru tygodniach. A ja chce do tej gry mieć wszystko bo, tak jak pisał Square, będzie burnoutowo czyli za(pipi)iście Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Ale chvjoza... Most Wanted = The Run = Hot Pursuit = Burnout = chvjoza Na hui ten tytuł MOST WANTED nawiązujący do starego dobrego racera robione przez innych ludzi? Myślą, że jak dadzą swojej grze tytuł starej dobrej gry to automatycznie ich gra też będzie lepsza? Ludzie śmieją się z PESa i FIFY że co rok to samo a tutaj analogiczna sytuacja... R.I.P. Need for Speed 1 3 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Opublikowano 14 sierpnia 2012 Jeden koment: ja chcę już to mieć! Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Ale chvjoza... Most Wanted = The Run = Hot Pursuit = Burnout = chvjoza Na hui ten tytuł MOST WANTED nawiązujący do starego dobrego racera robione przez innych ludzi? Myślą, że jak dadzą swojej grze tytuł starej dobrej gry to automatycznie ich gra też będzie lepsza? Ludzie śmieją się z PESa i FIFY że co rok to samo a tutaj analogiczna sytuacja... R.I.P. Need for Speed Pewnie lepiej jakby to robiło Blackbox, wtedy to byłby (pipi) chicior roku Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) Nie wiem czemu pojebane EA bawi się w jakieś gierki i nazywa tą grę NFS jeszcze MW2. Przecież to wygląda jak w 85% B: Paradise 2... tak EA tylko w(pipi)ia fanów NFSa i Boruty. No ale kit z tym, gra się zapowiada mega miodnie (chociaż ostatnio wypluty gameplay był jeszcze lepszy). Edytowane 15 sierpnia 2012 przez SłupekPL Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 (edytowane) Dokładnie, gra może i jest bardzo dobra, ale nie powinna nazywać się Need for Speed tylko Burnout... EA widać po tylu próbowach jak Carbon, Undercover, Prostreet itd. uznało że jednak nie da rady zrobić przyzwoitego NFSa jak jego poprzedniczki i po prostu postanowiło zmienić tytuł serii Burnout na NFS... Sprytne. Edytowane 15 sierpnia 2012 przez Szejdj Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Opublikowano 15 sierpnia 2012 Ale wy się czepiacie tego tytułu, wiem że to nie wygląda jak prawdziwy Most Wanted ale i dont care. Szykuję się jak na razie dobry tytuł, ale czuję że zostanę i tak na dłużej przy HP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi