Oldboy 984 Opublikowano 24 października 2012 Opublikowano 24 października 2012 Game informer 9/10 Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Widać ogromne naleciałości z Paradise Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Dokładnie Burnout Paradise Most Wanted 2 Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 To chyba nic złego, o ile gra będzie się zauważalnie od paradise różnić, na razie patrząc na tego live streama to jakby miasto w Burnoucie rozbudować i dodać prawdziwe auta - reszta wydaje sie bardzo blizona, rozbijanie banerow, rampy wygladaja identycznie, model jazdy tez podobny No i wszechobecne iskry przy uderzeniu w cokolwiek, bedzie w koncu demo czy jednak niekoniecznie ? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Dla mnie to również nic złego. Burnoutem bawiłem się znakomicie, multi to po prostu mistrzostwo a tutaj dochodzą jeszcze prawidzwe 4 kółka. Liczę na naprawdę wiele godzin zabawy że znajomymi z headsetami i browarkami Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 Pragnę wyprostować mój post że w moim odczuciu to również nic złego,cieszy mnie to ze to burnout na licencji! Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 Orientuje się ktoś z was ile ma być dostępnych samochodów? Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 26 października 2012 Opublikowano 26 października 2012 41 (48 w multi). Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Hmm pierwsze dwie recenzje powyżej 90%, a opinie na necie bardzo przeciętne - rubberband AI masakryczny, model jazdy gorszy niż w HP, dwie dostępne kamery słabe. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Póki co mało osób ma grę, a większość idiotów narzeka przez to, że nie ma tuningu. Cytuj
Bartg 5 459 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Mysle, ze od dzis rana ma ja juz calkiem duzo odkad wyciekla Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Powiedzcie mi jedno: Amerykanie już grają, a u nas premiera 2. listopada? Amerykanie premiere maja 30 pazdziernika, w ten wtorek. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Dorwałem dziś w krakowskim MM! Grałem godzinę, pierwsze wrażenie? WWHHOOOOOOOAAAAAAA!!! Co za piękna grafika! Od razu stwierdzę, że GTA tak będzie wyglądać, ale najwcześniej na następnej generacji . Model jazdy identyczny jak w HP ale to akurat dobrze (genialne poślizgi). Freeroam rewelacyjny, nawet niekoniecznie chciałem się ścigać co pojezdzić sobie prędkością dozwoloną. Gliny zdążyły już mnie aresztować. Podoba mi się, że w grze nie ma menu, tylko od razu wskakujesz w furę. Stąd można dojechać na spokojnie na wyścig za pomocą GPS'a albo wybrać go z mapy (szybka podróż ). Online chyba jeszcze nie działa (nie sprawdzałem) ale kod z limitki przyjęty. Zdobyłem nawet jakieś pięć banalnych trofeów i nie mogę ich jeszcze zsynchronizować z serwerem. Oczywiście własny soundtrack wrzucony. AWESOME! Kto nie będzie w to grał ten melepeta Cytuj
Kris77 433 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 A za ile wyrwałeś? W Tesco mają mieć na premierę za 179 zł, ale chyba tylko zwykła edycja. Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Model jazdy jest dokładnie taki jak w HP 2010, czy trochę zmieniony? Na filmikach wygląda, jakby samochody się nieco mniej ślizgały. Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Nie wiem czy taki sam, grę prawdopodobnie wyrwę jutro, ale po filmikach widzę że model jest inny. W HP żeby być naprawdę szybkim trzeba było porządnie ogarniać drifty (kto grał na hyper ten wie) bo sam samochód wydaję się "ciężki" do kierowania. Na filmikach widziałem że samochody są o wiele lżejsze (w zakręty można wchodzić bez driftów), ale dokładny raport napisze jutro lub za 2 dni gdy zagram w to osobiście. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Wstrzymałbym się z kupnem, na forach ludzie mocno narzekają na grę. Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Wstrzymałbym się z kupnem, na forach ludzie mocno narzekają na grę. Z tego co ostatnio obserwuję to ludzie zamiast grać i czerpać radość to tylko narzekają na każdą nowo wydaną grę szukając "wpadek". 3 Cytuj
Tidek 36 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) A ile było narzekań na NFS HP? Ponad połowa tutaj ludzi na początku śmiała się z tej gry że samochodami steruje się jak tramwajami, a okazała się jedną z najlepszych arcadowych racerów tej generacji. Edytowane 30 października 2012 przez Tidek Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 (edytowane) No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście. I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused: Edytowane 30 października 2012 przez Emet Cytuj
Zigor 12 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 No.. ale właśnie ten model jazdy był dla mnie njawiększym minusem HP. Grało się w niego bardzo fajnie... ale gdyby model jazdy był lepszy to nie byłoby fajnie.. tylko za(pipi)iście. I niestety skoro w MW jest on znowu taki sam (lub bardzo podobny) to.. znowu kupię go dopiero jak mocno stanieje :confused: Mi osobiście bardzo przypadł do gustu ten model jazdy, jak widać to kwestia gustu - niestety nie ma gry idealnej i nigdy nie będzie, trzeba wybierać pomiędzy tymi grami co są dostępne Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 30 października 2012 Opublikowano 30 października 2012 Nie wyobrażam sobie lepszego/miodniejszego modelu jazdy pod arcade. Ludzie- to jest ARCADE, A-R-C-A-D-E, ARKEJD!!! Capujecie czy jeszcze raz mam napisać? Nawet wręcz uważam, że taki NFS nie jest dla fanów motoryzacji, którzy potrzebują realizmu, a dla ludzi, którzy chcą czerpać przyjemność z masterowania swojego skilla i radochy z jazdy. Idę grać, miłego narzekania hue hue Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi